FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

salutari la toate unguroaicele,mi-a fost dor de voi,n-am avut computer din decembrie,si-am suferit...Si ma bucur, andicu ca esti asa de mare...de Liana ...ce sa mai zic...ai rupt gura targului,bravo!!!
va doresc din tot sufletul ca in primavara asta sa va impliniti visele,si sa ploua cu bebici,si sa ne conversam la odisee,cat mai repede!!!
imi pare rau,pussi,n-am mai stiut cum a fostla tine,daca n-am mai avut computer,dar,sigur,sigur va fi super de data asta,eu stiu 5 fete care au reusit la fiv,4 din ele in runda a 2-a,asa ca si la tine o sa fie sigur ok,o sa vezi!
vreau sa va intreb,daca stiti cumva,unde as putea sa fac doar analize,la vreun laborator in Szeged,se pare ca am niste probl. de coagulare,din cauza carora am pierdut prima sarcina,am facut ce se putea in Timi,dar am nevoie de dozarea Proteinei S,analiza care nu se face aici.Poate cineva sa ma ajute?Merc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu lume nouama bucur ca aparusi profa
io nu stiu de analiza aia da poate te ajuta Mirelush cu paru roz ca ea stie mult mai bine,,
bree da ce liniste..
Pis am tinut pumnii stransi ce ai facut?nu spui nimik?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Liana30 atunci cand stii sexul celor doi bebici eu ma ofer sa ti fac o lista de nume(amu nu e musai sa ti si placa)...adica vreau sa ti spun ca tot timpul ma gandesc la tine si ma rog sa duci sarcina la bun sfarsit.Multe si.
Pup toate fetele.

Delfinutza

Mergi la inceput

Delfinutzoooo abia asteptapai mama din toata lista aia mi'o place si mie ceva ca doar nu sunt asa fasonata
sa nu ma certati ca dormii azi destul ..ce sa fac acu?daca nu am somn?ha?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana30 deci asa ramane...eu fac lista...si tu sa ma anunti din timp ca sa scriu numele la bebici.Amu fuguta cu tine in pat si fa nana...ca de nu vin la tine cu...sau poate prferi sa ti cant...poate iti va fii mai usor sa dormi.Te pupic dulce si pup bebei.

Delfinutza

Mergi la inceput

ma duc acuuuu,,ma duc,, noapte bunaaa!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana30....esti o figura mare....somnic usor si sa ai grija de tine...stii ca eu va urmaresc din umbra si nu scriu eu prea multe....sa stii ca daca nu scriu aia nu inseamna ca nu va citesc...si te citesc....esti o dulce de fata si o curajoasa ca de altfel cum sunt multe fete pe acest forum.
la toate fetele

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

mersi fetelor, sper sa fie bine pentru toate in final! azi am fost la cosmetica sa ma prezint frumos in fata lui Chivu, cum ii ziceti voi, sotului nu prea i-a iesit spermograma buna dar din 75 mil. sper sa se gaseasca 2, 3 super frumosi cand va fi cazul, stiam ca are oligospermie, asta e, tot inainte! maine plecam, cred ca pe seara, ciao, va pup si " cu D-zeu inainte!"

Mergi la inceput

dariaioanaxxdrum bun..tinem pumnii!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Salutari!!!
LegaturilorrrrSunteti niste dulci, toti trei, am vazut ca v-ati modificat semnaturile,dar..am si eu o rugaminte...vreau sa treceti perioada, sau sa o rugati pe mamica voastra sa ne spuna in ce saptamana de sarcina este!!
dariaioanaBAFTA!! DRUM BUN SI SA TE INTORCI CU VESTI BUNE!! TIN PUMNII!!
Andicu pup mamica si burtica
mariaimi pare rau pentru spermograma, dar capul sus..se poate si trebuie sa luptam pentru copilasii nostri!!

va pup pe toate!!! O duminica frumoasa si linistita va doresc!!

PUSSI

Mergi la inceput