mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!la noi a plouat toata noaptea, mai poua si acum.Voi ce faceti?Va invit la o cafeluta.Mai pe la ora 10 merg sa imi fac poze pentru viza, caci m-am interesat si imi trebuie doua poze tip pasaport.Saptamana viitoare merg la vize.Va puppppppppppppppppppppp!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor!
Doina, ma bucur pt. reusita voastra, Doamne ajuta in continuare.
Pt. cine vrea sa vada poze:

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

alinacs apartamentul este in blocul HIDRO-OLT ,STR. DUNARII,BL.L 28,ET 8/8,3 CAMERE are balcon pe toata suprafata apartamentului,este foarte spatios are 90mp daca te mai intereseaza ceva scrie-mi PRETUL ESTE 50000 EURO NEGOCIABIL,apartamentul este in rate daca te intereseaza aceasta varianta poti platii ratele mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Violeta, acum esti la Brasov?
ce face Maria?

ati reusit sa va luati terenul?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

neata. ce mai faceti fetelor? tocmai pe pagina 3 am gasit subiectul...
Dory multumim pentru aprecieri. am vazut si eu pozele voastre, sunteti o familie foarte frumoasa. mi s-a parut tare haios obiceiul de a duce mireasa cobilita. ce semnificatie are? .
Violeta bafta la vanzarea apartamentului. voi vreti sa va construiti o casa la Brasov? cat mai costa 1 metru de teren pe acolo? pupici Mariucai .
Doina gata pozele? ziceai ca ploua la Zimnicea, vrem si noi pe aici, sa mai racoreasca asfaltul...

sa va spun de noi. am inceput sa papam si altceva decat lapte, adica suc de mar, para si morcov. toate bune pana aici doar ca acum nu ne plac legumele. am incercat sa-i dau morcov si s-a strambat de ziceai ca-i dau cine stie ce...dar ii place dovlecelul in schimb. sa vad in continuare ce-i mai dau. azi o sa incerc cu piersica, dar leguma inca nu stiu...

va pup pe toate si dau .

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

sunt in Brasov,,MARIA tuseste nu ne odihnim noaptea din cauza tusei
aka mp de teren variaza in functie de zona noi il vom lua cu 46 euro/mp asta pe timisul de jos este intre brasov si predeal pe DN1
incearca sa-i amesteci legumele cu fructele sau dai mincarica de la NESTLE Incearca
DANIELA il vom lua saptam aceasta dureaza mult cu banca te dispera cu actele

Mergi la inceput

Aka, le-am facut pozele, marti merg la Bucuresti pentru vize.
Daca as putea as trimite nitica ploaie si la voi.
Violeta sanatate multa !!!ce ii dai de tuse?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

EURESPAL SIROP PTR. TUSE DAT DE MEDIC

Mergi la inceput

Violeta, cum mai este?mai tuseste?offffffffff cat e de greu sa fie copilasii bolnavi...Voi ce faceti fetelor?eu am dormit azi vreo 2 ore, dupa ce am facut mancarea, acum o sa ma uit pe la tv.Va doresc un weekend placut!Bolnaviorii sa se faca bine!!!
La noi ploua, tuna , fulgera...la voi la fel?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

tot tuseste i-am dat amoxacilina acum, cred ca ma incearca si pe mine am mincat o lamiie sper sa ucid acest virus
luni merg la noul meu job asistenta la un cabinet stomatologic sunt in probe sa vedem daca imi comvine voi intrerupe concediul
deja a venit soacra sa stea cu Maria
a plouat si aici

Mergi la inceput