mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 17

doinabita spune:
Fetelor unde sunteti?nu veniti la o cafeluta?
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

alinacs spune:
Doina, chiar daca eu nu v-am sutinut asa cum v-au sustinut celelalte fete, asta a fost din motive personale, sa stii ca am urmarit tot mersul lucrurilor si m-am gandit la voi.
V-am vazut aseara la Nasul si m-am bucurat si am plans odata cu voi toti de acolo.
Dumnezeu sa va ajute ca si pana acum si sa va faceti bine!

violetamaria spune:
buna fetelor am sosit!!!!!!!!!!!!!
in primul rind Doina DUMNEZEU SA VA CALAUZEASCA PASII PE DRUMUL CEL BUN
SA-I MULTUMIM D-LUI BECALI
Daniela am schimbat tel cu sutul ca sa-i ramina lui netul la Brasov ,el a plecat in aplicatie si a inchis tel si uite asa ne invirtim in jurul cozii DAR STAI FARA GRIJA NE VEDEM NOI
PTR TOATE FETELE MI-A FOST DOR DE VOI

doinabita spune:
Alina, ba ne-ai sustinut!noi am simtit multi oameni alaturi de rugaciunile noastre!!!ne rugam ca sa fie totul bine , sa reactioneze bine Dan la aceasta operatie!
Violeta Dumnezeu ne va calauzi pasii caci ne rugam mereu sa ne ajute!
Fetelor ce mai faceti?Veniti la o cafeluta?
Redati-mi viata!

doinabita spune:
Fetelor, unde sunteti?ati plecat in weekend?hai , la povesti!unde sunteti?
Redati-mi viata!

violetamaria spune:
da Doina sunt aici,beau cafeaua printre picaturi
suntem pe cale sane realizam si noi visul,dacane ajuta Dumnezeu ne vom lua teren saptamina aceasta aici in brasov, vind apartamentul din alexandria vedeti daca auziti pe cineva

danielac spune:
Violeta, pai dupa primul mesaj am primit raspuns, "cine esti?", am rasouns si apoi nimic...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

violetamaria spune:
daniela sotul meu nu a stiut despre cine este vorba de mesaj nu a primit a spus ca ati vorbit la telefon,oricum a fost o incurcatura imi cer scuze

doinabita spune:
Buna, ce faceti? eu azi nu am avut net mai devreme...apoi nu mergea DC ul...Va trimit pupici!
Redati-mi viata!

alinacs spune:
Violeta, si eu sunt din Alexandria. M-ar interesa si pe mine detalii despre apartament (zona, nr. camere si, bineinteles, pretul)