mamici din TELEORMAN sunteti active?(2)
Raspunsuri - Pagina 19

Dory232002 spune:
Neata fetelor!
Am lipsit cateva zile pt. ca am fost plecati din tara.
Duminica (ieri), la intoarcerea acasa, am gasit fata cu febra si nu stiu care este cauza ei , astazi merg cu ea la dr., eu sper sa fie de la dintisori, sa nu fie altceva mai rau ca o iau razna.
Aka, semnificatia cobilitei este urmatoarea: a doua zi dupa nunta, mireasa trebuie sa mearga la o fantana cu, cobilita si sa adica apa acasa ca sa spele socrii si parintii pe maini si pe fata.

doinabita spune:
Dorry, ai fost cu fata la doctor?e de la dintisori?
Violeta, voi v-ati facut bine?
La noi e o caldura....eu acum spal, apoi vad ce mai fac...de fapt spala masina , nu eu.Maine plec la Ambasada la Bucuresti pentru vize.
Va pupppppppppppppp!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Dorry, ai fost cu fata la doctor?e de la dintisori?
Violeta, voi v-ati facut bine?
La noi e o caldura....eu acum spal, apoi vad ce mai fac...de fapt spala masina , nu eu.Maine plec la Ambasada la Bucuresti pentru vize.
Va pupppppppppppppp!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Da Doina, am fost , nu e de la dintisori, are rosu in gat

violetamaria spune:
Maria este aproape bine dar am luat si eu si taicasu
dori cit are fetita ta de ii ies dintisorii
doina cind plecati,sper sa va intoarceti cu vesti bune
va pup si mai vorbim

Dory232002 spune:
violetamaria, alexa are 1 an si 8 luni si acum se chinuie cu ultimul canin , cand ma gandesc ca mai are si maselele, ca nu ia-u iesit doar premolarii(adica maselutele mic) asa imi vine sa fac:

danielac spune:
Violeta, cum mai e Maria?
si Diana a tusit, i-am dat eurespal si tot mai tuseste...
am fost la BV in we pentru cautare de apartament.
am gasit in Racadau, langa Parcul Trandafirilor, sa vedem cum facem cu creditul ipotecar.
Violeta, cat ai stat in Alexandria, ai facut vreun curs la Romfra? trimite-mi o poza cu voi pe mail, iti trimit si eu daca vrei, la daniela@romfra.ro
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

violetamaria spune:
dory cu cine sta fata?mergi la serviciu
daniela nu am facut nici un curs la romfra,sotul meu spune ca sunt bune apart. in racadau si zona la ce pret
Maria este binisor am fost la docor si mi-a dat augumentin dar eu i-am dat deja amoxacilina

Dory232002 spune:
Violeta, atunci cand am treaba sau cand plecam undeva si nu putem lua fata cu noi sta cu mama, ea locuind la 15 min. de mers pe jos de la noi, si nu, nu am inceput serviciul din octombrie insa o iau de coada

Dory232002 spune:
Am dat din greseala trimite la mesaj , si nu il terminasem , Ma bucur ca Maria este mai bine, la fel si Alexa, si noua ne-a dat antibiotic augmentin si il luam.
Fetelor, voi ce mai faceti de mancare atat pt. voi cat si pt. pitici???
Eu ieri am facut niste snitele de pui si o mancare de rosii, Alexa a avut peste file cu sos la cuptor dar nu sa dat in vant dupa el , iar astazi ii fac ardei umpluti cu, carne de pui si poate o ciorbita de dovlecei sau de pui, dar asta dupamasa, ca de-abia am scos carnea din congelator, ca aseara am uitat .