Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

GABRIELA ESTI GROZAVA ! MULTUMIM FRUMOS ! SUPERB !

Fetelor noi suntem bine, avem 3 lunisoare, 4500 si 4300, papam bine, zambim, ne tinem capul, o zgariem pe mami, o tragem de par, este grozav, e minunat sa fii mama...

tuturor mamicilor si multa bafta celor care urmati...

VA INVITAM SA NE MAI VEDETI...

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by Messa

Grrrrr, ziceam ca dorm si eu putin - cum m-am asezat in pat, cum am auzit-o zbierand, am crezut ca a patit ceva - aiurea! Vroia in bratze...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Messo,cind o rezolvi si pe asta cu luatul in brate sa ma anunti si pe mine ca pauza de 3 ore si-a luat-o singur...acum sunt cam 4 ore intre mese.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

anis - eu inca mai astept tel firmei cu adaptorul (probabil ca cererea mea era in mesajul sters de Matei)

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,te-am intrebat ce fel de calciu iei...dar probabil ca nu ai vazut.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabi SUPERB!!!! Se poate descarca pt a-l avea amintire?

Bb mic s-a mai calmat si azi a fost cuminte. I-am dat sa bea ceai baby calm si a avut efect. vedem la noapte cum va fi. iar de dim mi-a facut cadou un pampers cu kk

Dana Scuze ca ma bag in vorba. Dr meu mi-a zis sa iau calciu lactic de 3 ori pe zi cat timp alaptez.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragele mele mamici cu burtici si bebici, sorry, FARA burtici

Mi-a trimis soatza link-ul spre "asa incepe o mare iubire..." si m-am emotzionat si eu.
Felicitari pentru Gabriela, a reusit sa tulbure (in sens pozitiv) o multime de oameni.

Sper sa continuati "Odiseea" si de acum incolo, chiar daca nu se mai cheama "Mamici de ian_feb 2007". Nu de alta, dar as simti lipsa si n-ar mai avea sa-mi povesteasca seara nevasta

Va pup pe toate (pe obraz ca citeste si ylilimic mesajul) si va urez spor in activitatile cultural-educative-gospodaresti de crestere a vostri.

Cu drag,
Sot de Lilisor,
Tata de &

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Fetelor pot sa incep eu capitolul la scutece? pot?pot?
Am vazut si eu filmuletul Gabrielei,am inceput si eu sa plang..pt ca filmul incepe cu primul meu mesaj pe DC..in ziua in care am aflta ca sunt insarcinata..inainte de a spune sotului sau familei am anuntat marea familie Dc...imi amintesc aminte ca si cum ar fi fost ieri...stateam cu testul in mana si ma chinuiam sa-i fac o poza ca stralucea si mi-era frica sa nu treaca plusul..ce ii mai arat eu barbatului cand vine acasa?
Niciodata nu mi-am inchipuit ca asa o sa se desfasoare sarcina mea..departe de cei dragi,nici ca o sa patimesc atat la nastere dar va zic cu mana pe inima ca am uitat toate durerile fizice...inainte ma durea numai cand ma gandeam..acum privesc in urma cu atata detasare de parca i s-ar fi intamplat altcuiva.Si cand ma apuca depresia ca zilele trecute ma duc si-mi gadil mogaldeatza pana incepe sa rada..si incep sa plang si uit de ce eram suparata

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Gabriela, foarte frumos, multumim din suflet!

Daconst, nu, nu scriam pe idieta (n-am scris niciodata acolo)...in vremea aia munceam si abia aveam timp sa mananc , din cauza asta fix-ul meu cu mancatul obligatoriu al minimului de puncte.
Habar nu am ce varianta am tinut. O fi romaneasca!?! Am luat-o de pe culinar.

Oana, cu placere, dar sunt destul de mari...cum fac sa ti le trimit? pe Yahoo Messenger, poate (daca ai)?
Apropo de colici, daca asta are intr-adevar Teodor (si nu smecherenie ca sa stea la mami in brate...fiindca si Cris se intinde si se frichineste dar e doar de expresie artistica deoarece n-o doare nimic), incearca sa-l pui sa stea mai mult pe burtica (il ajuta sa scoata gazele).

Diana, atatea ore??? Prea mult, n-am atata timp de gateala intre cei doi prichindei...pacat, asa mi se facuse o pofta de placinta aia!!!

Anis, bafta sa reusesti cu remediile homeopate...oricat imi sap creierul nu inteleg cum poate Iarina sa fie atat de constipata...de la ce?

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

lili...cauta undeva in urma..ti-am scris nr de telf..chiar din constanta

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

GABRIELA- ITI MULTUMESC MULT PENTRU COLAJUL REALIZAT, MI-A FACUT O MARE BUCURIE SA IL VAD, MI-AU DAT LACRIMILE

Am petrecut cea mai frumoasa perioada a vietii mele alaturi de voi, nu o voi uita niciodata

Ne vedem la scutece

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput