Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bei, nu mai am loc de Matei care a facut ochi si a vazut ca nu scriu la pc...mare belea! Striga la mine din patut sa scriu dm'le, asta-i viata! iar sunt in urma, bb a dormit 1 ora dim si 1 ora de la 4. acum sunt treji amandoi....cand mai trec eu cu voi la scutece cu astia 2 teroristi?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

GABI MULTUMIIIIIIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M-a gasit barbatu plangand in hohote. Supeeeeeeerb!!!!!
Mii de pupici si de la mine si de la Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

miciurin bine ai revenit, sa-ti traiasca micuta si sa fie sanatoasa!!!

gabi imi tin bebelina in brate si nu ma pot opri din pupaceli. chiar am avut o odisee superba , iar acum viata in trei este minunata. multumim!!!

rali bitza al tau e un dulcic.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Catalina - ofertele de supermarketuri sunt valabile peste tot in tara, exceptie fac cele speciale pt alte zone. Intra pe carrefour.ro si vei gasi reclama pt 3 cataloage. Ultimul e pt puericultura, dai click si pe fereastra deschisa gasesti sus in coltul din dreapta sagetile pt derularea paginilor. Un click pe produs ti-l ofera in fereastra separata, mai de aproape. Ofertele sunt valabile de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marinar - multumim- si Emma e o scumpete, de fapt toti bebelusii nostrii sunt superbi. Exact asa am patit si eu cand am vazut montajul Gabrielei - emotionant.

Oana - la fel ca Dodo face si Vladutzu' meu- nici nu mai stiu ce sa fac sa rad sau sa plang de oboseala- mai ales cand aud cat dorm unii bebei- al meu se trezeste din 2 in 2 ore indiferent daca e zi sau noapte. Si sunt zile ca azi cand de la 6.00 pana acum doar motaie 2-3 reprize de cate 10-45 minute.

Vladutz poze http://flickr.com/photos/97909760@N00

Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

gabriela foarte frumos , m-ai facut sa plang

albinutza si a mea a avut bubite eu i-am dat cu betadina doar pe bubite , am mai dat tot pe bubite cu o crema facuta in farmacie cu balsam de peru si ne-a trecut

azi mergem la controlul de 6 saptamani iau si copila cu mine poate intru la ora stabilita la programare daca nu e cam nasol ( programare la 19.20 )ca nu am chef sa stau acolo cu copila pana pe la 10 seara

si trecem la scutece
va multumesc pentru tot fetele ca ati fost alaturi de mine in aceasta calatorie ca m-ati ajutat cu sfaturi si m-ati sprijinit si m-ati incurajat

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

belle_vue, n-o mai da cotita, e clar ce iti trece tie prin capsor... ca doar e capitolul 69...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by alinuk

diana..vai de mine cu placinta

se pare ca e ceva in aer...
io cu toanta de fumeie de curatenie am ratat. lilica cu messajul sters, diana cu placinta...

se mai inscrie cineva!??

o fi de emotie din motive de ultima zi de Odisee si nerabdare pt prima zi de Scutecele!?

Eu am tras o bushitura pe scari, era sa trag si carutzu dupa mine, norok ca i-am dat drumu, si nu s-a rasturnat...

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

gABRIELA MOOOOR!!!!
CARE LACRIMI, CARE PLANSETE, MAI AVEA PUTIN SI PLANG
3EA SI MATEI SI BB LA MINE IN BRATE!

MULTUMIM MULT DE TOT si chiar ma gandeam daca o sa ma regasesc si eu acolo, avand in vedere numarul mare de burtici si gagalici... multumesc!

filmuletul a ajuns deja in Coreea, la sot si prieteni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Grrrrr, ziceam ca dorm si eu putin - cum m-am asezat in pat, cum am auzit-o zbierand, am crezut ca a patit ceva - aiurea! Vroia in bratze...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput