Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Messa Dodo al meu are tare multe porecle deja in functie de "exteriorizarile" sale. The vacumator este varianta "the furculision" ptr faptul ca "vacumeaza" orice recipient cu lichid pe care il pun in gura. Domnul felinar este ptr ca bulbuceste des ochii ca si cum ar fi detectat un biberon gigantic plin cu lapte...si asa mai departe.
In toata oboseala ne jucam si ne amuzam si noi...

Tare mult imi atinge coarda sensibila filmuletzul Gabriela.

cu scandalagiul Teodor 1 luna

www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021" target="_blank">poze Dodo al nostr'

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya..am incercat si cu Lactulose..nimik, nici la mine nici la ea.Acum am fost la dr si am primit sa ma duc la un dr homeopat.Incerc s asta.
La mine totul e bine si ok..unde verde..da nu la bebei ac ..zic pas ...poate mai incolo sau deloc.
M-am intalnit cu Adinush, o scumpa bb ei si amre de zici ca are 3 luni si ceva..

Belle_vue, e un scaunel , adica pot sta si jos...uff nu ami agsesc eu siteul ala..l-am mai dat pe aici...daca vreti va fac poze cu al meu..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cine deschide capitolul de scutece?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Messa

m-am gandit sa nu scriem asa ca o placinta pe prima pagina.... nu de aia de pisica ca a Dianei...

orice mamica are posib sa intre aici pe blog cu parola cunoscuta de noi si sa-si adauge o idee, o completare etc...

deocamd eu nu am timp de adaugat ....musafiri!!!

franturi de Odisee

daca ai tu timp..pls pune linkul asape prima pg cu niste caractere mari si eventual explicitezi ce se gaseste acolo..

pup fete cucuiete

aaaaa.. si mai am niste idei de facut altfel prima pg, mai lizibil si mai putin genul "placinta"

dar vin cu ele cand o sa am timp

Moderatori daca ne vede/aude cineva... lasati-ne sa ne desfasuram ca niste placintzele la acest capitol 69... avem si noi "(mai ales io) un pitik... sar'na

aaaa eram Alinuk uitasem ca m-am logat cu nickul comun

pup fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

oare mai sunt fete care inca nu au nascut de la noi? sunt curioasa...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabriela...super...de super...bravoo!!Mi-a placut ideea!
sa puneti linkul la inceputul listei acnd trecem la scutece.plsss

Off de as avea si eu ceva timp....

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

gata stop joc,

am facut eu modificarea despre care vorbeam

intarziere de musafiri

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Gabriela

acum am vazut... am bocit ca toanta

minunat!!!felicitari!!!

V-am zis eu ca suntem niste supermamici

va scriam azi noapte si eu ca intentionam sa fac ceva de genul asta...Doamne ce ma bucur ca n-am fost singura cu ideea asta si ca sunt printre noi si mamici mai putin comode.

un mare pupik de la noi toti!! (mamici, bebici si tatici)

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Messa, ma gandesc si eu la ce te gandesti tu -- apropo de spart nuci -- darcu hemoroizii pe care-i am si nastere naturala deocamdata doar gandul e de mine... Nici lohiile nu s-au terminat.

Anis, stiu de care scaunel vorbesti -- cred ca step2go de la Litaf. Tu de care carucior ai? Noi avem 2, unul umbreluta Triumph, de la McLaren (pt peste 6 luni), si altul mare, off-road (cu 3 roti), cu scoica. Ma intereseazasa pun adaptorul la cel mare si ma intreb daca o merge (in poze l-am vazut atasat la carucioare cu roti mici).

Gabriela, foarte frumos filmuletul!

Oana, tot cam asa ne prostim si noi -- de fapt mai mult eu, tati e jucaus la propriu, iar eu sunt mai priceputa la jocurile de limbaj (ca sa nu zic limba, sa nu inspir alte comentarii Messei...)

Mergi la inceput