Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 33
cristiana70 spune:
GABRIELA, daca ma mai uit o data la filmuletul tau, imi fac planul la plans pe tot anul...stiam ca ne pregatesti ceva! Multumesc inca o data, de-abia astept sa-mi vina sotzul acasa, sa vada si el, pana atunci vei avea cel putin o mie de vizionari! De cate ori ma uit la filmuletul tau imi vine sa-mi strang micutzul in brate, el nu are doar o familie de mama si de tata ci si multe matusi, o gramada de unchi si, mai ales, cateva zeci de verisori!
ADINUSH, din partea mea ai verde la capitolul de scutece!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
monu spune:
Fetele nu ne mutam!?![]()
Gabi cum fac sa salvez filmuletul la mine in PC?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marinar spune:
adina chiar asa: tu ai deschis odiseea tu sa deschizi si scutecele...parerea mea.
monu nu merge salvat ca asta am intrebat si eu imediat ce m vazut filmuletul. offff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anis spune:
marinar, ceaiul de urzica face laptic si oxigeneaza sangele.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
IoanaN spune:
Gabriela, fetelor!!! foarte fumos filmuletul...mi-a placut tare mult! Mi-a pus si mie Ralu link-ul pe messenger ca altfel cred ca-l ratam...sunt prinsa cu bebica cu colicile lui si cu invatatul. Plang la Ralu toata ziua, o bombardez cu tot felul de prostioare...
PROMIT ca in 2 saptamani sa fiu aici zi de zi...voi scapa de examene!
Mi-e dor de voi toate...
P.S cand am timp zilele astea o sa pun si eu poze cu grauntele meu...
incerc sa pun acum...
va sarut cu drag
ioana si matei nicholas
gabriela_s spune:
salutam sot de lili
am reusit sa salvez filmuletul la mine pe pc,incerc sa il trimit acum pe mailul comun ,sper sa mearga caci e cam maricel (27Mb).
ma bucur mult ca v-a placut,ca intr-un fel ati retrait frumoasele clipe din timpul sarcinii si nasterii,imi pare rau ca nu am cuprins pe toata lumea,dar ne luam revansa...:)!!!
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
adinush spune:
Pai nu ne mutam inca...stam pana la 12 noaptea si desfacem sampania![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
IoanaN spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu parola la albumul de poze si cu user name-ul...:( ca nu le mai am...Ralu le stie ca mi le-a mai zis odata dar biata de ea e Idle...e cu Serban in brate probabil...
vreau sa pun si eu poze cu Mateias asa cum aveti toate cu ingerasii vostrii acolo...
ioana si matei nicholas
gabriela_s spune:
ah sampanie!!!!!!!!mama ce as gusta...aseara am incercat sa il momesc pe al meu cu o sticla de vin rosu,ca friptana i-am dat...sa aibe energie pt...
pacat ca eu sunt ca noua acolo jos,mai ceva ca atunci cand eram cum ma facuse mama,asa ca va dati seama de ce senzatii "tari" am avut parte.abia m-a atins si am sarit de parca aveam cioburi acolo
prin urmare...........cred ca ne mai abtinem cateva saptamani,fac si tratamentul dat de medic,vad cum ma simt,rasar ghioceii,vine primavara...
poate dupa botez?sau mai bine astept pana la ziua mea...sau ma duc la manastire!(daca auziti de un viol casnic in berceni sa nu va mirati)
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Catalina spune:
Citit din nou, bocit din nou multumiiiiiiiim Gabi!

Bai nu stiu voi cum sunteti dar io ma simt de parca ar fi Revelionu' ca io tot am avut unu aiurit ....
Aproape am uitat ca maine ne vaccinam.