Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

subscriu: Vazut din nou, bocit din nou! Cat as fi vrut sa am timp si pricepere pentru asa ceva...macar de-o poveste in stilul meu caracteristic...Dar las' ca ma revansez cand il dau pe Adam in clasa I

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

eu am pus filmuletul in bookmarks - macar pana la urmatoarea reinstalare...tot apuc sa-l mai vad de 1 milion de ori

Mergi la inceput

aaaaaa, Gabi! imi place chestia cu manastirea
unde e messutza sa ne faca parul sarmalute, sarmalute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

AJUTOOOOOOR! fetelor se vede ca nu mai cititi postarile..:((( e si normal ca nu mai avem timp!

care are 5' libere sa-mi dea si mie parola si user name-ul la albumul nostru foto ca eu nu le mai stiu...daca e problema sa nu fie vazute de cine nu trebuie poate imi da-ti un PM.
Va multumesc mult

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Ne-am intors de la maternitate ieri. A fost greu, dar a trecut. Va voi povesti mai tarziu, daca va mai avea cineva rabdare sa citeasca povestea nasterii. Sa treceti, va rog, in lista si datele noastre: Alexandru Stefan, 38 saptamani si 2 zile (39), cezariana cu anestezie generala (am incercat nasterea naturala dar pentru ca mi se rupsese apa la patru dimineata - col inchis - si la 8 nu aveam contractii, mi-au pus nu stiu ce in perfuzie ca sa am contractii dese de ajunsesem ca in doua ore sa am contractiile de aproape un minut durata si la intervale de 1-2 minute, care ma epuizasera complet, iar colul se dilatase de doar 2 degete. Am cerut cezariana si anestezia rahidiana nu a prins. De abia cea generala a dat rezultate, dar am pierdut f mult sange). Rezultatul final insa e cel pe care l-am asteptat de cativa ani: avem baietel, 22 februarie, 3400 g, scor apgar 8 si repet: Alexandru Stefan, cezariana cu anestezie generala.
Nu am citit nimic din urma, dar va multumesc pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Shine multumesc din suflet!

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Gabriela, superb filmuletul!!!

Bravo!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Am uitat sa spun: 51 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Felicitari Miciurin si Misha! Bebei sanatosi, mancaciosi si fara colici si pentru voi recuperare rapida si multa odihna!

Vladutz poze http://flickr.com/photos/97909760@N00

Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Bravo Misha si Miciurin! Felicitari! Sanatate multa si bebei mancaciosi si repede crescaciosi -- iar voi sa aveti putere si intelepciune sa-i cresteti frumos!

Mergi la inceput