Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 35
dianamizzi spune:
GABRIELA - ce frumooooooossss!
hai ca desfacem sampania sigur!
noi nu suntem in filmulet
dar asa imi trebuie ca nu am pus poze la albumul comun.
of uite am venit si eu sa vad ce mai ziceti... era soacra-mea aici cu fata si se juca cu ea si am zis ca am si eu un pic de timp liber , ca na, e sarbatoare intre noi, e ultima zi...
si ma certai cu sotul ca stau la internet .
si i-am zsi ca vreau un moment singuira. ca nu moare nimeni ... in fine acum am luat fata si m-am incuiat in camera aici si plang ca proasta.
sa ma pupe undeva prin spate toate soacrele si eu de aici nu mai ies inseara asta. sa fie clar.
gata , stati sa ma calmez.
va pupacim...
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
Daconst spune:
Adinush,chiar vroiam sa-ti spun sa deschizi tot tu capitolul la Scutece ca ai avut mana buna.Avem toate copii frumosi si sanatosi.Sa o tinem tot asa!
Cum se va chema totusi capitolul nou?
Monu,mersi mult de raspuns...chiar aveam calciu lactic adus din Ro si nu stiam daca e bun sa-l iau.
Lili.
Amaya,stiu si WW-ul de pe culinar...era copiat de la noi de pe idieta.
E tot varianta nemteasca deci.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
ylilimic spune:
quote:
Originally posted by dianamizzi
sa ma pupe undeva prin spate toate soacrele ...
pe la noi se spune ceva porcos
dar iti spun doar daca promiti ca ramane intre noi
...cica "si pe mine (sa ma pupe) ca sa nu te spun!" 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004 Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Alé spune:
Fetele, de atita entuziasm ati ajuns la 24 de pagini! Sa nu se faca 25, va rog, ca-l inchid instant.
alinuk spune:
mergem la 70 sau deschidem scutecelele??sau tinem momente de reculegere pana la 12 noaptea?
io zic sa-i spunem stelutze de supermamici - ian/febr 2007
eu as scrie mic mic mic.. ...hai sa facem economie de spatiu
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
Lilimicule, Messa - prezent. Ce sarmalutze? Utze!
Misha, logic ca o sa avem rabdare! Tu scrie!
dianamizzi, ia nu mai pune la suflet toate alea! Zi-i lu raul ala de sotz al tau ca se linge pe bot de utza daca se mai poarta urat!
Alé, nu fi pufi... o data terminam si noi o odisee, las' ca se face ora doishpe si jur ca ne mutam la Scutece, nu moare forumu' de cateva pagini in plus la un subiect. Parol! Asa ca fii tu fata buna si lasa-ne si pe noi azi in pace cu moderarea, e "rebelionu'" nostru, sarbatorim, doar n-o sa ne tai de la sampanie, zau asa... pupam Alé si speram ca o sa se arate ingaduitoare ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
anis spune:
STELUTE DA E OK..da cu super mamici nu sunt de acord...suna ca superman..![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
IoanaN spune:
Misha felicitari! sa fiti sanatosi si tu si baiatelul tau mult dorit si cu tati bineintels...:)
bravo! cred ca esti ultima...
mai sunt burtoase?
ioana si matei nicholas
ylilimic spune:
eu sunt PRO supermamici pentru ca am avut SUPER mamici, SUPER povesti, avem SUPERbe poze cu SUPERbi bebelusi, SUPER tatici (de ajutor), SUPER atmosfera in toata odiseea, SUPER filmulet...sa mai continui?
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Salina spune:
Fetelor, ce bucurie pe-aici!!!! Sunt si eu alaturi de voi, dar din pacate nu am reusit sa vad filmuletul facut de Gabriela. Calculatorul e bulit de tot, iar pe laptop nu stiu ce naiba are dar nu pot sa vad nici un filmulet, nici poze, nu pot sa pun nici icons, nici un bold, nimic ...si nici pe Messenger nu pot sa scriu pt ca-mi apare o fereastra alba si goala. Nu stiu unde-i problema, daca are cineva idee si poate sa-mi dea o manuta de ajutor, va rooooog.
Iti multumesc si eu Gaby pt gestul frumos, chiar daca n-am reusit sa ma bucur de el...Sper ca maine-poimaine sa se rezolve problema cu PC-ul.
Sunt pe-aici, astept ora 12 sa intram impreuna in "Clubul Scutecelor" , votez pt. "Stelute de ian-feb 2007", vedeti ca trebuie sa fie un icon cu sampanie, ceva, eu nu pot sa le vad :-(
Fetelor, am EDITAT ca sa va spun ca eu nu pot sa scriu mai mic,ca nu ma lasa nemernicia de PC, sa stiti ca nu sunt nesim :-D
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)