Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 36
Albinutzza spune:
Abia acum am reusit sa vad filmuletzul si regret nespus ca nu l-am vazut mai devreme. Gabriela
este superb, mirifc, trezeste in noi amintiri plakute, chiar ma gandeam ca nu ma mai voi intalni niciodata cu sentimentele de
niciodata. Multumim 
Sa facem loc, tai din semnatura si scriu mai mik
Albinutzza
& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007
adinush spune:
Fetele uitati-va fiecare in lista care nu sunteti adaugata sau aveti de facut modificari dati-mi pm ca sa nu ocupam spatiul aici..stiu ca erau mai mult fete care au scruis cate ceva pt lista dar nu mai timp sa reiau ultimele pagini ca,desi cuminte,si eu am un bebel care cere atentie.
Si tot pe pm ca sa nu ocupam spatiul puteti sa va dati cu parerea ce facem cu burticile ramase..le luam dupa noi la scutece sau acolo trecem decat bebeii si care cum se anunta ca a nascut o trecem in lista?
Probabil ca o sa actualizam si link-urile cu unele pt "scutece" dar astea se mai pot face si pe parcurs
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
kateryna spune:
Au trecut 9 luni...pentru unele dintre noi chiar mai mult, dar inca ne gandim cu nostalgie la "cele doua liniute". Stateam astazi si ma gandeam cat de repede a trecut timpul. PArca mai ieri priveam neincrezatoare testul cu cele 2 liniute si ma temeam ca daca o sa pun testul deoparte o sa dispara cele 2 liniute. Pe urma am asteptat confirmarea dr ca sa fiu sigura ca e totul ok inainte de a intra in marea familie a "mamicilor de ianuarie-februarie 2007". AU fost 9 luni pline atat de momente placute cat si mai putin placute, 9 luni in care am avut alaturi un grup mare de prietene care au fost langa mine, gata oricand sa ma ajute cu un sfat. Acum la sfarsitul Odiseei noastre, vreau sa va multumesc pentru toate momentele in care ati fost alaturi de mine, atat pe net cat si in realitate! Ne revedem la "Stelute de ianuarie-februarie 2007!" Odiseea continua! Si conferintele...

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
ALINATXA spune:
Gabriela am plans si eu si mama si Robert a fost profund emotionat.Multumin frumos ptr un asha cadou frumos.
PTr mine sunteti parte din viata mea deja,faceti parte din familie,am impartasit cu voi emotii,temeri.Pot spune ca mai mult am impartasit cu voi decat cu restul familiei.Dar sa nu uitam ca incepe o noua etapa ,sper sa fie una din cele mai frumoase si mai fericite etape din viata noastra.TOT IMPREUNA ,TOT UNITE,TOT SARITOARE SI TOT SUFLETISTE.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
nadiutapm spune:
cat de repede a trecut timpul, parca nu demult ii spuneam sotului ca va fi tatic si uite acum avem o minunatie de fata care creste vazand cu ochii, iar aici am gasit sprijin si o vorba buna de fiecare data cand am fost in impas sau am avut vre-o problema.
Mamicutelor va multumesc pt ca existati si mereu ati sarit atunci cand a fost nevoie, ma simt ca intr-o familie, chiar daca merit putin trasa de urechi pt ca am lipsit atat de mult insa nu ma pot organiza deloc.![]()
Gabriela, saru' mana fte frumos filmuletul, chiar emotionant
x1000
va pupam si sper ca la scutece sa fiu ceva mai activa,
sa va traiasca comorile pt care ati luptat si sa fiti sanatoase.
va pupacesc
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
burtica
A.Alina spune:
Gabriela, multumim pt filmulet. Uite cum parasim Odiseea cu lacrimi in ochi...
Eu vroiam sa va multumesc pentru sfaturile si sustinerea voastra pe parcursul Odiseei. Sper sa ramanem o famile mare si fericita, chiar daca nu ne vom mai numi "Mamici de ian-febr 2007" ci "Stelutze de ian _feb 2007" si sa sarbatorim in acelasi format si iesirea de la Clubul Scutecelor, sa stam impreuna "in floarea copilariei" si sa schimbam impresii despre "adolescentii" nostri de maine (bbeii nostri de azi).
Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)
Maryela spune:
red]Gabriela[/red] esti o draguta, saru`mana mult!!!
Nu-mi vine sa cred ca sunt posibile asa minuni, nu-mi vine sa cred cat poti sa iubesti o buburuza mica, mica.
Fetelor desi eu n-am scris prea mult, v-am citit tot timpul. Mi-ati fost si pediatru, si mama si sora de multe ori.Va multumesc !!!
Ne vedem la Scutece!
Va pup tare, tare!
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
Shine spune:
Mi-am sters 3 msg vechi ca sa mai intru in pagina.se facusera 25
va pup. ne vedem la scutece![]()
marinar spune:
si eu am sters ceva ca sa pot scrie altceva, acum la sfarsit de odisee.
nu-mi gasesc cele mai potrivite cuvinte, dar faptul ca acum scriu cu bebelina mea dulce in brate pentru mine reprezinta totul. va indragesc pe toate si sper sa ne fie cel putin la fel de bine si la scutece
pupici pupici pupici
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa spune:
Si tocmai anis zice ca ea nu e de acord cu supermamici!!! Ea, care este supermamica alaptatoare a odiseei noastre! Anis, scumpa, meriti cu prisosinta numele de supermamica!!!
Salina, daca vii intr-o seara la noi in vizita cu comp si copil, tati al nostru ti-l rezolva - GARANTAT!
kate, tu esti oficial "maestra conferintelor".
Fetelor, eu m-am pilit... adica am beut de sarbatoare, asa, un vin spumos (toata sticla, ca betzivii), asa ca tati al nostru, dragul de el, care este treaz, ragaie bebitza, iar eu sunt prezenta aici, nu pierd momentul trecerii la scutece nici daca ma cheama la utza! (Va dati seama ce sacrificiu...) - adevarul e ca eu, care sunt tare ca piatra, iute ca sageata, m-am emotionat teribil, ce mai, m-au apucat niste boceli de fericire, lacrimi cat bobul de fasole, servetele la greu si... muci. Ma intreb daca Batista Bebelusului a lu' fi-mea merge si la adulti, ca am nasul plin. Nu credeam ca am sa ma apuc sa bocesc de emotie, ca pe vremea cand ma uitam pe listele de la liceu si vedeam ca am intrat (aia a fost ultima oara cand am bocit de fericire in halul asta) - baaaaai, am copil! 7 ani am vrut sa am copil, acuma am, na, ca ma tine treaza noaptea si sunt varza, dar am copil, sunt cea mai fericita, am un tati minunat, nemaipomenit, un supertati pentru fetita noastra scumpa, si... m-am pilit, si sunt tare happy, ca scutecele, adica la fel de uda, pe obraji, pe tricou (nu de la lapte, am uitat sa va zic ca nu a mai aparut nicio picatura, dar ce-mi pasa, bebe e sanatos, eu am prietene PE VIATA si sunt happy!)... si (repet) m-am pilit, si e bine, ca nu m-am mai pilit de noo luni de zile! Sau zece... naiba stie, de mult, nu conteaza, am bebitza, il am pe tati, va am pe voi si o iubesc pe bebitza, il iubesc pe tati si va iubesc pe voi.
Adinush, acusha se face doishpe, hai la Scuteceeeeee!!!
Nu mai stergeti fetelor, Alé e fata draguta, n-o sa ne taie macaroana tocma' acuma, la final de Odisee, plus ca meritam si noi cateva pagini in plus, pana acum am fost disciplinate si nici nu ne-am luat (prea tare) de par!
Adinush, e aproape doishpe noapteaaaa! Vreau sa scriu in seara asta un mesaj si la Scutece! Asa pilita cum sunt!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!