Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 25
dianamizzi spune:
neata fetele! aoleu ma doare capul, fug sa fac o cafea mare in cana, uite asa sa am si eu o placere pe ziua de azi.
fetelor, beti cafea linistite, e buuuna, ajuta la suflet , la dureri de cap, la stat treaza , la prevenirea constipatiei si n-are treaba cu bebe. eu am baut, doar dimineata una. dupa ce ii dau sa pape ca sa ma relaxez si eu cum trebuie.
mai am avut ieri o seara plina de peripetii.... v-am zis eu ieri ca ma apucasem de bucatareala ... am facut cumparaturi si am stat cateva ore la migalit , avut grija de teha in acelasi timp, sa fac placinta cu spanac, pui si ricotta... va spun ca am facut KKTU PRAF in schimb 
a iesit o minunatie de placinta, creata pe deasupra la foi... nu va spun cum mirosea pe aici... munca mea de ore in sir... cand s-o iau din cuptor mi-a scapat pe jos!!! 

bai si va zic ca o adunam si o mancam asa de pe jos ca vecinii astia ai mei asa au zis, ca n-are nimic, o luam si o punem la loc pe platou... da mi-a fost rusine de ei sa le dau de pe jos, pentru ca a cazut exact pe farfuria cu mancare a pisicii ... 

in fine... revin cu cafeaua
MAI DA LIUDA PE UNDE UMBLA? UNDE AI DISPARUT? ca n-a scris de cateva zile cred , sau n-am fost eu pe faza...
alinuk spune:
diana..vai de mine cu placinta
se pare ca e ceva in aer...

io cu toanta de fumeie de curatenie am ratat. lilica cu messajul sters, diana cu placinta...
se mai inscrie cineva!??
o fi de emotie din motive de ultima zi de Odisee si nerabdare pt prima zi de Scutecele!?
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ylilimic spune:
multumesc fetele! BB a adormit dar destul de greu iar Matei nu vrea scutecel si sta in pijama pe aici iar ma'sa e stresata si il tot intreaba "nu vrei la baie?" cu pc-ul nu ar avea ceva, doar ca vrea jocuri cu masini si nu sunt de acord eu, ca nu se mai da dus apoi...si nu am timp de forum...
Baiul e ca se cere de pipi si nu de kk cum fac alti copii, spre disperarea mea! Poate il vad ca desface picioarele si scutura cracul - si minune de carnacior o sa isi faca aparitia!!!
E super-oferta la Carrefour, un catalog intreg de puericultura! Are si scaune Liudaaaa!
oana - apropo de www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021&var=1" target="_blank">poza asta si eu mi-am luat o palma de la Adam intr-o dimineata... frumos Dodo!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Salina spune:
Dianamizzi - imi pare rau pt placinta ta, de fapt pt munca pe care sunt sigura ca ai depus-o :-( Io asteptam aici sa-mi zici cat de buna a iesit si cand colo...
Sper ca dupa ce trecem la scutece sa reapara prietene vechi, Helenutza, Mariana, R_Marce si toate celelalte pe care imi cer scuze ca nu le nominalizez dar sunt muuuuulte si ne e dor de ele. Cine se ocupa de noua lista de la Scutece? Wow fetelor, nici mie nu-mi vine sa cred ca ne mutam in casa noua :-)
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Salina spune:
Ylilimic - pt Matei daca vrei ceva distractiv si educativ cat de cat intra pe Cbeebies, e un site super pt. copilasi, apartine de BBC Prime. David s-a jucat de pe la 1,8 ani, sunt joculete dragute, colorate, chiar sunt curioasa cum ti se par.
Si cu ocazia asta raspund si Messei care se intreba mai demult ce parere avem despre jocurile pe calculator. Dupa varsta de 1 an jumate si numai jocuri inofensive, cat mai educative posibil. De ex., David prefera in prezent un joc cu reguli de circulatie, e in limba romana, frumos animat si mi se pare f. educativ.
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
alinuk spune:
beeeeeeeeeeeeiiiiii
v-am prins cu facatura!!! ce 'lichirati' voi acolo gupilu Anelin si gupila Daria ??
pe ei i-ati intrebat??
ce moda si la parintii astia sa le aranjeze ploile la plozi... ce ma 'nervam cand eram mica pe tema asta...

Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
Catalina, chiar ca lilimicul are doua scuze mai mici! 
Amaya, ia sa incerc si eu cu Sab-ul ala cu DabyDrink, drace, as incerca orice numa' sa doarma gārgārele NOAPTEA.
Alinuk, compilez imediat ce am adunat pana acum si dupa asta postez pe prima pagina in postarea aia kilometrica (listuta noastra) de pe contul Mamicile, sa il vada toata lumea si sa mai adauge daca e nevoie. In alta ordine de idei zici ca Theutzu a dormit 7 ore? Imprumut il dai?
eli1977, nu ti-e rusine cu clatita aia? Eu sunt la iaurt cu salata... da' daca i-o dai lu' alinuk si mai ales daca i-o dai pe ascuns... nu-i bai 
vaaai, dianamizzi, asta e de la oboseala, nene, ramanem fara reflexe!!! io am pus sa fac laptele la copil si am uitat de la mana pana la gura cate masuri am pus in apa... asa ca am varsat tot laptele facut si am facut altu'.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Amaya spune:
Anis, ma bucur ca te-ai decis sa nu asculti medicul cu piure-ul de mere. Cu Lactuloza ai incercat? E sub forma de sirop, ma gandesc sa o iei tu si poate asa ajuti si bebelina (se foloseste si in constipatia cronica) si nici nu e medicament in adevaratul sens al cuvantului. Eu am folosit-o la sf. sarcinii cand ma constipasem oribil de la fier. Nu are contraindicatii.
Oana,
...ce bine ca v-ati mai relaxat. Bb Teodor e un scump si jumatate.
Teodor! Sa fi sanatos, mancacios si norocos!
Vezi ca Aiska a scris zilele trecute iar Mariana nu a revenit pe forum de cand a nascut.
Alinatxa, cu atat mai mult ca nu e pediatru nici n-ar trebui s-o consulti in ceea ce priveste pe bb. Crezi ca ea, cu copilul ei nu se duce la pediatru? Crezi ca se bazeaza pe cunostiintele ei de medicina generala? Ma indoiesc amarnic! Si asa sunt destui pediatri care habar nu au pe ce lume traiesc dar sa nici nu fie de specialitate.
Diana, imi pare tare rau de placinta, pisica ce-a zis
?...te-as ruga sa-mi dai si mie link-ul pt. reteta si sa-mi spui daca e dificil de facut (ca altfel nu ma bag, io merg pe simplu si rapid).
Messa, incearca si sa-mi spui daca functioneaza, insa este f. important ca ceaiul sa fie cald-cald...la mine a functionat la ambii copii.
Pana la urma cum se va numi casa noua?
Oana,
nazdravanul Andrei (18.02.2005) si
Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Messa spune:
Gata, am adaugat lista cu ideile in coada listei cu noi si bebeii nostri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95340&whichpage=1
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marinar spune:
lili camera femeii de serviciu e undeva afara langa ghena si iti daiseama ca nu pot lasa acolo carutul, iar din 3 masini cateodata nu am nici una acasa.
cristina70 cum a fost seara trecuta? a reactionat cumva bb la vaccin?
amaya, asa cum au mai zis si fetele, lasa sanii la aer macar noaptea. eu asa am facut, puneam un prosop sub mine ca sa nu ud lenjeria si dormeam la bustul gol. stiu ca trece timpul greu in astfel de conditii, si eu as fi vrut sa ma trezec dimineata cu sanii super ok si sa pun bebelina fara probleme, dar usor usor o sa fie bine.
anis nu cred ca e o solutie deja sa-i bagi altceva iarinei in meniupe langa laptic. mai bine mai cere si alta parere.
messa cred ca ar trebuie sa-ti schimbi nick-ul. noi o sa te recunoastem imediat ![]()
aelita pai de aia am spus si eu aici de calciu ca parca as lua ca sa nu ma ramolesc de tot. uite lili ia 2 pastilute pe zi.
ana alx La multe luni pt bb tau.
cata si noi avem albinute si flocirici cu oglinjoare dar deocamdata emma nu e ff incantata.
shine a mea a facut asa aseara, de la 6 pana la 9. urla pur si simplu si cand a inceput sa dea basinele mi-am dat seama ca de la burtik, dar intr-un final, dupa baie si dupa masa de seara a facut si kk si a dormit linistita pana la 6.30. dupa masa iar nu a dormit, s-a foit, s-a scremut, offff.
cata sa-ti traiasca martisorul!!!
alinuk da ai avut somn greu nu gluma...
anis cum a fost la dr?aaaaa si vroiam sa te intreb pt ce bei tu ceaiul de urzici?
alinuk ia si de la mine un
si pune-l la colectie. ca sanu trecem la cap nou cred cas ar trebui sa rugam moderatorii sa nu ni-l inchida pe asta chiar daca trecem de pag. 20.
dianamizzi offf, s-a dus munca ta. da nici voi nu ati mancat? la noi nasa e experta sa faca "tort basculat"- asa ii zice sotul meu, ad sa-l dea pe jos. da noi am mancat si asa ce s-a putut si a fost ok.
wow, nici mie nu-mi vine sa cred ca se termina odiseea. eu chiar mai ma mangai cateodata pe burta ca am impresia ca misca bb- oare m-am ticnit? dar cand ma uit la Emma cum doarme sau cum rade sau cum plage- ca si atuncie frumoasa cand pune botu', mi se umple sufletul...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)