Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, Mirela mlt de sfaturi incerc si asa. Vad ca de cand o spal cu musetel nu mai sunt umflate, s-au mai atenuat

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

Daaaa, chiar, e ultima zi de Odisee!!!

O utza m-a bagat aici, o utza ma scoate! TRAIASCA UTZAAAAA!!!

++=

Mare adevara "graita-i"

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bbb plange, matei iar si-a bagat nasul si mi-a sters bunatate de mesaj...
de draci inchid PC pana disera, pa fetele!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Alinuk ai aflat ceva de alaptat si aerobic?! Ca vreau si eu la salaaa

Lili...nu pleca, e ultima noastra zi aici...hai calmeaza-te, trage aer in pipet, numara pana la 10...si pofteste de ne incanta

Am crescut atat de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Buna ziua fetelor...

Amaya

Noi ne balansam de zor de i-a intepenit piciorul lu' mami caci acum suntem in programul "atipim cate 5-10 minute" si tot e bine.
Avem colici de la inceput si ne linistim numai cand ne tine mami in brate si danseaza usor cu noi...si cand intepeneste mami de spate sau maini trecem la bouncer (si cat am zis eu ca nu-l obisnuiesc cu statul in brate...hehe).
Azi e 28? Azi facem o luna calendaristica...si suntem un scandalagiu de mare clasa...luam 350 gr pe saptamana (la fix) si aveam duminica 4800 gr...si ne grasunim ca sa avem energie ptr urlat...
Mami isi revine treptat treptat dupa ce eram sa o internam de epuizare...dar acum mai apuca cate 2-3 nopti sa doarma si devine fericita.

Se muta lumea azi? Ca eu nu mai stiu nimic..

Cine mai stie ceva de Aiskutza?
Si de Mariana?

Am pus niste poze cu scandalagiul Dodo aici:

http://www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021

cu scandalagiul Teodor

Teodor

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Ultima zi la Odisee..
Moooama, stateam si aseara si ma gandeam, desi n-am mai avut timp sa intru si sa scriu, m-a apucat asa o melancolie..a trecut asa repede timpul, nici nu stiu cand v-am descoperit si am inceput, timid, sa postez, cate griji, intrebari despre burtici, dureri, insomnii, depresii...asteptarea grea din ultimele saptamani..Acum suntem toate mamici fericite, cu niste frumuseti de copii(azi iar m-am uitat in albumul de bebici si mi-au dat lacrimile de emotie), cu alte griji, problemute, intrebari, toate pentru a face tot ce e mai bine pentru ei.Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile, pentru ca m-ati bagat in seama si mi-ati raspuns cand am cerut o parere..Sunt asa bucuroasa ca am fost impreuna si ne-am ajutat, atat cat s-a putut.Va pup pe toate si sa avem un nou capitol macar la fel de frumos ca si Odiseea..
Iti multumesc in mod special Alinukpentru ca ai sarit cand o luasem un pic pe aratura cu depresia .Sunt datoare o maaare clatita cu nuci ..A, sau daca nu mai papi dulciurele, gasim noi o varianta...

Alinatxa,, e scumpa rrrau printesica ta..Bebe Andrei se poate baga la o curte?sa vorbim cu tati de Roberta?
Gio, eu am monitorul de la Primii Pasi, l-am luat din Carrefour, e super ok, sunt ff multumita.

va pup, ca s-a trezit seful si tre sa papam, sa apucam, ca vine foametea...

Eli si bb Andrei_27.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata la fete,
Astazi e ultima zii din odisee?Wow ce repede a trecut.Si eu ash vrea sa va spun ca au fost 9 luni FRUMOASE,voi le-ati infrumusetat,animat si va iubesc pe toate.
AELITA doctora nu e pediatru e doctor de familie.Am sunat pediatra din maternitate care a luat-o in primire pe Roberta cand s-a nascut si a zis ca nu e nevoie sa ii dau absolut nimic ,decat Vigantol de maine cand facem 14 zile.Mai mi-a spus ca e o moda la doctorii de familie sa dea calciu si vitamina c si ca astea se dau numai pe timp foarte friguros si in nici un caz acum.De asemenea mi-a spus ca 170 de grame intr-o sapt (a 2a sapt de viata) este ca la carte si ca in prima luna trebuie sa ia 750 de grame.
Eu am ales doctora asta de familie ptr ca este din noua generatie adika are vreo 35 de ani si are o bebelusha de 1 an.M-am gandit eu ca e de bun augur.Ma rog fiecare cu ale lui.Ideea e ca nu ii dau nimic si merg pe formaula laptele meu plus completare.
La laptele meu nu renunt sub nici o forma mai ales ca puiutza daca papa 100 de ml doarme bustean si imediat.Se trezeste la 3 ore 3 ore jumatate deci asta inseamna ca se satura.
Referitor la cafea :mie imi oxigeneaza creierul ,beau in fiecare dimineata si puiuta mea doarme frate nu gluma.Linistita si ca la carte adika se trezeste la 3 ore 3 ore jumatate mai putin noaptea cand dupa masaj ,baie si papica doarme mai mult.
Si eu cred ca e mit.

Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Oana un dulcic Dodo al vost, ce sosetzele are el piciu acolo... Auzi cum e cu saculetzul poney il folosesti? Eu am ajuns la concluzia ca e prea gros, l-am folosit de cateva ori. (la 22-23 grade in casa nu merge)
Lilicaaaaaaaaaaaa stim ca aveai un mesaj frumos cu de toate pentru noi. Uite azi o sa facem un exercitiu de imaginatie (si fetele aici nu duc lipsa) si o sa ne gandim fiecare ca a primit de la tine vorba buna pe care o astepta...
pupa Adam si Matei neastamparatu' de la mine (iarta-l ca poate are impresia ca acel computer iti atrage atentia pe care ar dori sa o aiba el din partea ta..si atunci se razbuna din cand in cand)
Albinutza cand o sa primesc mess de la madam Musat o sa vi-l copy/paste si voua. Ideea e ca aseara am fost la aerobic unde a fost o ora gen streching...suuupeeerrr!! Nu am tzopiat, nu am obosit, simteam doar cum eram trasnpirata. Si ma simt superrrr!! Sper ca asa moderat cu efortul nu e nicio problema. Am intebat o prietena medic inetoterapeut care mi-a recomandat din inima miscarea. Si nu am febraaaa!!! Merg si azi sa fiu sigura ca nu fac.

Vine toanta mea luni!! Ma apuc sa dau cu aspirataurul macar in camera la bb si sa sterg praful

Propun sa nu trecem la cap 70.. ramanem la 69 (am si eu o dambla)

pup fete cuciete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli...cu mare placere

Nu zic si altadata ca sper sa nu mai treci prin momente din acelea, dar zic ca o clatita in orice conditii as manca....chiar daca pt asta o sa fac doua sedinte in plus la sala!!!

pup

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk multam fain. Am folosit saculetul deocamdata afara...se poate si in interior caci noi am ajuns la temp de 19-20 gr in casa, spre uimirea mea chiar la cererea lui Dodo...insa e mai incomod din cauza dispozitivului de dormit pe o parte. Insa in ceva vreme renunt la dispozitiv si ne putem caza noaptea in saculet...
noi avem si varianta mai mare de saculet deci nu ar strica sa le folosim...nu ma supar caci doar la haine am intampinat pb asta in rest am folosit tot ce am achizitionat...si asa vad ca avem hainutze pe care n-o sa apucam a le folosi...
Ah...si la temp asta stam numai in body si sosetele ziua si salopeta noaptea...asa ne plimbam si prin casa chiar cu piciorele goale , fara paturica...

Imi poate trimite si mie cineva parola si userul ptr albumul de stelutze?

cu scandalagiul Teodor 1 luna

www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021" target="_blank">poze Dodo al nostr'

Eu si Noi

Mergi la inceput