Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Buna dimineata la mamici si pitici!
MArinar, Cleopiciu si Albinutzza, a zis bb ca vrea incuscreala. Sper ca nu am uitat pe cineva ca sunt chiauna de somn si s-ar putea sa nu fi citit tot. Alinuk, te asteptam cu fetita. Cred ca totusi lu` fi-to ii plac fetele.

Cata, am patit-o si eu cu carutul ca nu se mai inchidea. La mine pb era ca nu am dat manerul reversibil de tot la locul lui si imi bloca dispozitivul de strangere. Incearca sa mai muti bara reversibila si sa o dai la loc si pe urma sa-l strangi. Sper ca ai inteles. Vezi si carligul ala cu care fixezi carutul dupa ce-l strangi sa nu stea aiurea pe acolo ca si ala poate sa blocheze.
Ana_Alx, tzocanitul la san vezi ca e din cauza ca nu prinde sanul cum trebuie. Citisem si eu undeva de chestia asta si zilele trecute cand era bb marait nu avea chef sa tina sanul cum trebuie si incepuse sa tzocane. I-am scos sanul de mai multe ori pana l-a prins cum trebuia si nu se mai auzea nimic. Practic asa cand papa pe langa laptic intra in gurita si aer.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shine, da, cafea adevarata...si fi-mea nu este absolut deloc agitata (si eu beau si Pepsi toata ziua) ci doar face kk garantat dupa urmatoarea masa (stiu ca a mai experimentat cineva asta, cu aceleasi rezultate, dar nu mai stiu cine...dupa acea persoana m-am luat si eu, saru'mana anonimei!). Deci e mit/babism clar chestia cu agitatul lui bebe. In rest doarme de rupe ca ma rog de ea sa mai stea nitelus treaza sa-i mai vad si eu ochisorii .

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

daca eu beau cafea, bb poate avea colici?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Monu, sincer, nu stiu, in cazul nostru Cris nu are...pitica mea a avut/are colici decat daca nu pastrez intervalul corect (minim 3 ore) intre mese sau daca mananc eu ceapa.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Messa
Cum facem sa avem toate acces la ce ai adunat tu si eventual sa adaugam cate ceva? Trimiti materialul intr-un doc word pe mailul comun?
Ana_Alx s-a discutat pe aici despre subiect. Sunt niste recipiente sau pungute de stocare a laptelui. Ideea este sa le cumperi de la firma de la care ai si pompa ca sa se potriveasca pompa pe capatul recip si al pungii pt a putea efectua manevra steril. Noi pe aici avem de la Avent si recipiente si pungute.
Si al meu face zgomote cand papa, dar nu tzoncanit ci un zgomot din gatutz cumva.. e asa dragutz..Zici ca se certa cu tzitzi sa nu fuga undeva fara el. Nu ma ingrijorez de asta. Nu stiu cum ai putea sa-l impiedici...
Catalina ai carut din ala care era la oferta la Miniblu (incluzand scoica si geanta???) Inca nu am patit vreun pocinog dar si sa se intample...matur cu ei pe jos si pe la ANPCuri sa le mearga fulgii. Le zic ca mi-au pus viata copilului in pericol si alte alea...doamne feri...
Shine io beu cafelutz zilnic dar fara cofeina. O singura data am scapat in aia cu cofeina..si nu s-a intamplat nimic. Cred ca bb era obisnuit din buritk ca si in timpul sarcinii am baut zilnic una mica

Fete bb Teo a dormit azi noapte pana la ora 6 dimineata (adica cam 7 ore), cand m-am trezit si uitat la ceas nu-mi venea sa cred. E drept ca ne-am si culcat pe la 11 noaptea ca am facut baitza la 10.
Ca atare dim dupa ce am papat ne-am culcat aman2 la loc si n-am auzit femeia la usa care venise pt curatzenie sunt nervooooassssaaaa

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragelor care cunoaste o femeie de face curatenie in casa si pe care a si testat-o (sa presteze rezonabil si sa nu aiba maini lipicioase)...

ca ma dipsera asta de-o am ..e cam toanta, nu e in stare sa bata la o usa..si nici tel mobil nu are

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Lili ce treb sa schimb la semnatura????? ca nu m-am prins...sunt zombi azi

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

si eu beau cafea..nu mai mult de 3 ,4 gurite insa imi place si nu pot renunta la ea
alinuk eram sigura ca s-a mai discutat insa probabil ca nu am citit ca nu apuc sa citesc tot.mercic mult de raspuns.

] 1 luna + Mimishoru'(2 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinatxa , doar dupa o sapt a tras concluzia?????Pai mama, intr-o saptamana un bb poate sa ai si 300g , in alta doar 120g , si e eprfect normal, conteaza doar cat ia pe luna.Limita acceptata e de 500de g.

Chiar m-a pocnit si pe mine nostalgia azi e ..28

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Amaya, asa am zis si eu, eu ii dau doar laptele meu si pe de alta parte sa ma apuc sa-i dau mere.!!!???No way.
Eu m-am lasat de cafea si tigari acum 4ani, inainte de FIV...dar daca as putea sa beau putina acfea..poate as rezolva problema ,dar deocamdata nu pot..o asociez cu tigarea.

Aseara am ajutat-o sa faca kaka cu supozitor. Dar dupa vreau sa va zic ca a urlat 3 ore si se chircea de ma innebunea..deci am avut parte de colici, o criza..ca m-am si speriat...asa ca m-am prins ca la ea colicii sunt rari si in rest plange de alintat ,brate, foame, somn, frustari adunate de peste zi..
In fine nus tiu ec am facut , dar de ieri am crampe, imi bolboreseste burta si diaree ...dupa 1 luna jumate de constipatie...cred ca si de aici durerea la pitica mea.

Ma duc azi al dr la control..trebuia mai demult...dar..sa-mi tineti pumnii.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput