Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Salina, hai aici daca iti place, vreau si eu sa vad o zi fara sa ninga si fara zapada..sper sa vina.
Aelita, ochii sper sa ramana asa, eu am ochii albastrii si tati verzi..daca nu atunci e suspect si asa eu si tati suntem albi la piele si ea este inchisa :)).
Poate mai imi spui si mie cum faci de deschizi doua ferestre ???

Imi dau lacrimile cand ma gandesc ca este ultima zi aici, a trecut ff repede timpul, desi nu am scris in fiecare zi am fost alaturi de voi si v-am citit in fiecare zi. Am gasit ff multe lucruri interesante la voi si am invatzat multe, asa ca va multumesc ca existati aici. Hai ca nu ma pricep la cuvinte mari asa ca ma retrag si va urez noapte buna, dar nu inainte de a spune ca avem niste bebelusi minunati, reusiti si sa le de-a Domnul multa multa sanatate.

Romaria si Rihanna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

alinuk, pai sa stii ca eu am adunat sugestiile si ideile cu pricina

bai, ce va chinuiti cu ergomet, contractii uterine face si utza... si chiar nu glumesc de data asta.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

iar am discoteca. bleah. vreau sa dorm naibii...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

fetelor va citesc mult mai des decat scriu.
vreau sa ne felicitam pt inchiderea acestor capitole pt parcursul vut pana acum,[t bbeii sanatosi si frumosi pe care i-am facut

azi face si bb meu o luna

vreau sa intreb ceva:tzocanitul la san cum poate fi combatut?imi zisese o pedriata ca din cauza c a ii vine mult lapte.E adevarat ca ii vine siroi,,insa inghite si mult aer in felul asta.Astept sfatuti,poate chiar pm-uri ca citesc mai usor.

si inca ceva: in ce congelati laptele muls?

pupici la toara lumea so de maine la Stelute nu?

]1 luna + Mimishoru'(2 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aelita mama, ce mi-ar placea mie sa alaptez. Eu nu mai fac asta de o luna jumate. Humana scrie pe Matei. Nu stii ca ma plangeam ca doctorii mi-au zis ca e gras de la Humana? Asa ca nu am nici o scuza. Daca alaptam nu ma plangeam ca stiu si eu ca tre sa bagi sub nas serios. Caz in care Lili, nu te mai compara cu mine, mai mama eroina care esti. Ca tu ai o scuza. As zice chiar doua mai mici.

Am facut si io ochi, azi in zi mare. Dupa ce ca e ultima zi de odisee, azi e prima zi de vaccin. Ca in cartea lui Petrescu. Sper sa i-l faca intai de toate, avand in vedere cat de bubos este. Desi nu cred sa i-l faca pana nu lamurim. Daca i-l face totusi, sper sa fie ok.

Inca nu am rezolvat nimic cu carutul, am sunat la Miniblu si ne-au zis sa ne ducem la orice magazin dar nu a reusit sotul aseara. POate in dupa-amiaza asta.

Hai va pup si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

neata ,
asta s-a strezit iar
da' eu cand mai dorm?
zici ca are senzori, doarma pana ajung si eu in pat, si atunci incepe sa se foiasca

Lili, tu erai cu ceaiul de roinitza. am citit prospectul si nu scrie niciunde c a ar stimula lactatia. Mai rau, cica este usor sedativ.Daca doorm pe mine azi, nu este ca n-am dormit, de la ceai mi se trage. Ca sa dau si io vina pe ceva. )

daca tot nu dorm, imi vin idei... Sa isi treaca toata lumea la semnatura macar data de nastere a bebelusului. Eu cand citesc d-aste cu : doarme 5 ore, devin brisc interesata, vreau sa stiu cand vine si la mine fericirea asta, si mi-e lene sa verific in lista cam cat ar avea bb.
a Adormit.
ma duc macar sa mananc

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

aseara de la 18 la 1.30 noaptea! a stat treaza si a plans de burtica ca nu mai stiam ca sa ii fac. ii bolborosea ceva in burtica. si plangea pitica mea am pus-o si in balansoar (intre timp am reusit sa il schimb si avem un balansoar roz)si adormea si apoi brusc incepea sa tipe. offfff!!! si de dimineata scutecul era uscat. nici pisu nu a facut peste noapte. mi-e asa mila de ea
am vrut sa o trec pe humana 1 dara sistenta ne-a zis ca pana nu trece de 4 kg ramane pe humana de prematuri.
offf nu stiu ce sa ii mai fac sa nu mai planga de burtica.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai fetelor, la implinirea a 2 luni ale lui Matei, sa va povestesc show-ul de aseara. Am primit de la niste prieteni o salteluta asa in forma de tzestoasa (moale ca o perna) cu niste bare tot din carpa de care sunt agatate jucarii: doua albinute si o floricica foshnitoare cu oglinda. Poate ati vazut. Pana acum n-am folosit-o ca mi s-a parut mic sa ii pun jucarii dar aseara l-am pus pe salteluta. Mai, am murit si eu si tasu, pur si simplu. Era fascinat de albina aia! Dadea din maini, se juca cu ea, adica radea la ea, scotea sunete de tot felul. Am murit ce sa mai! Bine si dupa ce am murit am adormit langa el ... dar asta e alta poveste ... .
Se gasesc si pe la Auchan pt cine vrea, eu zic ca e buna. Bine, nu sa stea bebe pe ea la infinit ca nu stiu cat de buna e pt spate dar macar sa se joace o ora, doua ... .

In rest, raportam mai putine bubite in dimineata asta si un chef de viata si de ras cum rar am vazut la un bebelush. S-a trezit la 7 dupa 4 ore de nemancare si radea cu toata gura la tasu. Cica sa mai plece la serviciu ... . Super martisor copilul asta! Sper sa ramana asa vesel si cand o fi mai mare.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Neata mamici si burtici (daca mai sunt).

Acum ne-am trezit si noi, fata mea m-a gratulat cu somn de la 2:30 pana la 8:30 asa ca a reusit sa ma odihnesc si eu putin.

Monu, la Cristinica functioneaza de minune, in cazul durerilor de burtica, ceai cald BabyDrink (preparat asa cum scrie la prospect, 1 plic/50 ml de apa) si 20 picaturi de Sab Simplex (in ceai). Se linisteste in secunda doi.

Ma duc sa-mi fac cafea.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

azi sunt calare pe forum...
Amaya cum adica ..cafea?
Ma, voi beti cafea d-aia adevarata?
Pe bune?
Zi repede ca ma duc sa imi fac.

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput