Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Amaya,LA MULTI ANI pt ANDREI.A implinit 2 anisori,nu?
ce coincidenta,cum sunt amandoi nascuti,Andrei si Cristina,pe 18 si pe 8 februarie !(ee,si o mai cheama si Sofia)
In fiecare zi ma uit la cate o fata pe poze,ca nu am timp sa le vad toate,si azi ma uit la ale tale.sa iti traiasca comorile!frumosi foc amandoi!cata grija are Andrei de Cristinuca!
Salina,eu ti-am raspuns despre mancare in paginile trecute.
romaria,ce ochisori frumosi are Rihanna!ii raman albastri!ce rochita aaaaare!!vaaai ce frumusete !!
alinuk mama ce chef ai de gimnastica!mie mi-e o leneeee
monu,cum naiba,mai,tu ceri roz si iti dau portocaliu??sper sa poti sa il schimbi.
sa faci poza cu el apoi ca si eu as vrea sa cumpar.
catalina si a mea a avut bubite..am scapat de ele..
marinar cred ca nici eu nu stau bine cu claxciul.eu iau doar fier.dar mi s-a facut rau de cateva ori,mai ales dupa alaptat,tind sa cred ca de la calciu,ca imi tremurau mainile...nu stiu daca sa iau ceva..

catalina,ti-au reparat carutul?
lili si a mea tot in brate..ma apucasem sa calc si nu am terminat,am luat-o in brate,si asa profit si vin cu ea aici si citesc..acum a adormit pe burta pe picioarele mele.stam ca tiganii.nu ne mai trebe friptura ed cand are tastatura!
albinuzza spun ce mi-au spus si mie cu bubitele la pasa: cica e de la kk ,a fost de cateva ori f lichid si imediat i-au aparut.crema ,schimbata f f des,si mi-au dat o pudra.i-au trecut.
catalinooooo iar te bat? sa te bat? de ce te faci vaca? si ce daca mananci??lasa,ca trebuie,alaptezi!! uite,eu nu am timp sa mananc,nu ca nu as vrea,ca nu am chef sa slabesc repede,ca stiu ca nu e bine,prefer cu burta un timp dar sanatoasa.ei,si am slabit,da,nimic de zis,dar de cateva ori mi s-a facut rau dupa alaptare.sa beti apa cand alaptati!! ca va deshidratati.eu,daca nu beau,imi vine rau,adica eu o fac fortat.de multe ori beau sirop,ceva dulce,sa imi revin.asa ca lasa prostiile,si mananca !
cristiana e primul vaccin?cum a trecut noaptea? a mea,la o luna jumate l-a facut pe primul,ca astia fac mai devreme o parte,si restul la 2 luni,si a vomitat toata ziua sinoaptea.fara febra.
gabriela
ce nu-i a buna cu "ciclul" ? ce ti-au zis?
ce pregatesti dragut pt noi?
alinatxa ii dai o perioada completare,cat sa isi revina cu greutatea.si eu i-am dat.dar eu zic ca s-a grabit pediatra ta sa dea verdictul ca laptele tau nu e suficient de bun,pt ca 170 nu e putin,(mie nu mi-au dat nici cand a luat 80,am dat eu de capul meu,ca deh,asa suntem noi disperate),si in al doilea rand pt ca o saptamana nu e de ajuns ca sa dai verdict.poate bebe nu a supt suficient,iar laptele tau e bun.
la mine asa se intampla: nu sugea suficient,laptele e destul de bun.
eu zic asa,da-i o perioada,dar nu atat de des,unul da unul ba,eu ii dadeam doar noaptea,iar acum ii mai dau din cand in cand doar,maxim doua biberoane pe zi,cand vad ca suge putin.
deci,laptele tau e bun,dar copiii astia nu sunt roboti sa ia mereu la fel.eu,dupa ce saptamana aia a luat 80,urmatoarea a luat 300 !!! tot cu laptele ala ! asa ca nu ii da multa completare,asteapta sa vezi cum evolueaza in urmatoarele saptamani.
si calciu si vitramina c pt ce ii da? adica de ce calciu ? nu are copilul calciu? eu zic sa nu il indopi cu nimic,nu mi se pare normal ca dupa ce un copil a luat 170 g intr-o singura saptamana,un m,eddic sa dea un asa verdict,lapte nevitaminizat si copil fara calciu !!!
cum zice si anis,unii au boala calciului si dau sa fie!!! nu sunt bune asa ,preventiv,ca sa fie.eu una nu i-as da.
in romania se abuzeaza rau de medicamente! mai ales de vitamine.aveti acolo cea mai sanatoasa mancare din europa,si cu toate astea va indoapa de vitamine artificiale!
calciul stiu ca nu e bun acum cand ei sunt in dezvoltare,sa i se dea surpus,ca nu stiu ce le face la osatura..
pediatra aia a ta vrea sa ingrasi copilul .vezi cat ia pe luna,asta e important!
iti spune si Amaya bine.
haha chiar e super poza "ciorapelul pierdut " selectata de alinuk.e lesinat tati dupa Robertica lui!

dianamizzi

quote:
GATA , E VREMEA DE SOMN... ea a tabarat pe mine.... cum sa ii fie somn, pai nu o vezi ca sta cu ochii deschisi ?!!??
lessssssiiiiin !!! hahaaaaaaaaa ce tare e soacra-taaaaaaaa !!! hahah fata defapt plangea ca mai voia sa stea la joaca cu ea hahaaaaaaaaaa si tu rea!
romaria,ce super e site-ul!!!ce rochite dragute!haha ce interesanti sunt www.onesmallchild.com/product/Infant%20Socks,%20Tights/JF1441/Lacy%20Rhumba%20Tights.htm" target="_blank">strampii !!

cercei: nici a mea nu are.aici se pun la farmacie,cu aparatul ala,si intai se pun cercei de la ei.m-au sfatuit sa ii pun pe la 3 luni,sa fie un pic mai maricica,sa ii poata aplica bine,ca cica e f greu sa stea la a doua ureche,cand se prinde de figura,si cuma re urechile f f f mici,ii va fi greu farmacistului sa ii faca,si se va chinui si ea..
si eu ma tot gandesc cand o fi mai bine..

maaaaaama,romaria,ce ninge la tine !!!

la mine e totul verde.dimineata la ora 8 era asa ,un superb rasarit de soare.iar cand am iesit pe la 16,era si mai cald, Sofía a dormit de a rupt.

caratul copilului.si eu,ca si alinuk,las carutul pliat in portbagaj.urc landoul si cobor cu el cu copil cu tot,si imi e destul de greu si asa.dar azi,pt ca a fost cald,am lasat si landoul pe bancheta masinii.pana acum ma gandeam ca ingheata acolo si pun copilul pe rece.dar de acum,gata.

nu v-am spus de masina! amgasit-o zgariata pe toata partea stanga,si o dunga groasa neagra.si cu oglinda sparta facuta praf.un bou care asa a stiut el sa parcheze,sau cum dracului a trecut pe langa ea,bine ca nu a si infundat-o mai rau,nu pot sa inteleg,nene,eu daca fac asa ceva las numarul si rezolva asigurarea.
ma costa cateva sute sa o fac,am asigurare doar pt cand ma loveste cineva si il prind,dar cum a dat bir cu fugitii....nu am asigurare pt parcare..
eu nu am zgariat penimeni niciodata.
nici nu pot sa ies cu masina fara oglinda de pe stanga,astept sa ma sune de la service cand pot sa mi-o repare.
am mai gasit-o pe cealalta lovita tot in parcare,in fatza blocului,dar nu rau.le avem pe amandoua in fatza,nu sunt garaje .asa ca riscam,ce dracu sa facem.oameni nesimtiti,daca nu stiu sa parcheze ,sa lase si ei numarul sa rezolvam cu asigurarile .

fetelor,iarasi ma minunez cu va descurcati voi cu 2 copii!!
eu acum am pititca cu burta pe genuchii mei,aci la calculator,ca ma doare mana stanga de tinut in sus si ea tot URLAA,si cu dreapta va scriu...

imi pare rau cand vad ca aveti probleme cu constipatia...a mea face de 5-6-7 ori pe zi si tot urla cand face,ca tot o doare ,dar ai vostri,saracutii de ei,imi inchipui ...sper sa le treaca repede!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Salina,
Stiam ca ergomet ul cela e pt provocare unor cotractii ale uterului (ca oxitocina) si implicit eliminarea unor eventuale cheaguri si ce mai e pe acolo. Plus ca asta presupune dureri... Tu iti provoci asa niste contractii acum? Nu stiu daca e logic si corect ce spun... dar mie personal nu mi se pare cea mai buna idee...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Alinuk - sa mor de ras in fata calculatorului nu alta!!! Exact asa fac si eu si asta tot din acelasi motiv, ca sa pot raspunde tuturor si sa nu se mai supere nimeni. Ne-am prins si noi la spartul targului dar las' ca ne foloseste si la scutece :-)

Auziti, dar voi de ce spuneti ca azi e ultima zi? Nu e maine ultima, pe 28? Nu trecem la Clubul Scutecelor pe 1 martie? Luminaaaaaaaaati-ma si pe mineeeeeeee :-d

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Alinuk - stai linistita ca nu fac lucrurile de capul meu. Am intrebat-o pe socrela ce si cum, ea mi-a zis ce sa iau si ea e gineco. Si stii care-i faza ciudata? Ca dupa nastere imediat, cand luam Ergomet simteam cum se contracta uterul si o usoara durere. Acum nu m-a durut nimic. Hai mai ca doar nu mi-o fi pus socrela gand rau :-d
Si apropo se pare ca a functionat, s-a mai oprit sangerarea. De-aia am si scris, poate foloseste cuiva.

Pupici si mersi de grija :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shine, pai cred ca m-am cam tzacanit....n-ai vazut ca am si pus semnul cu ala de-si trage singur la cap!?!

Messa, stiu ca ai dreptate (la prima am procedat exact la fel ca tine ) insa deocamdata sunt inca in stand-by nu doar ca asa a dictat nenea doctorul dar si fiindca n-am scapat inca de uratele alea de lohii (parca nu se mai termina odata duce-s-ar sa se duca). La partea cu repausul fizic subscriu cu varf si indesat, mai ales cand ai doi e imposibil acest concept.

Salina, cu placere. Eu am tinut WW dupa prima sarcina si am dat jos cam 6 kg intr-o luna si un pic. Acum, din fericire nu mai este cazul (sunt deja sub greutatea dinainte de sarcina cu 1 kg). Io am nevoie de mult sport.
Am incercat si eu Monti acum vreo 5 ani insa nu ne pupam mai ales din cauza cartofilor, a painii si a bauturilor carbogazoase (sunt fan Pepsi Max pana la moarte ), alimente la care nu pot renunta sub nici o forma. In plus sunt mult prea multe restrictii categorice si reguli exacte iar eu nu pot fi chiar atat de stricta cu mine, ma iubesc prea mult si imi place sa ma rasfat.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ba eu v-am mai spus de multe ori,fetelor,cum fac eu de va scriu cu duoa ferestre deschise in acelasi timp.si citesc un mesaj,raspund,citesc altul,raspund..si tot asa,"va iau la rand"
dar daca voi nu cititi ce scriu eu...ce sa va fac?

salina,da ,e maine,dar la mesaj apare deja 28febr,si fetele astea zic maine la azi,adica azi e deja maine,hahah ai inteles ceva??

S.

Mergi la inceput

Salina pai acum e deja 28 ..e dupa 12 noaptea, nu!?

azi e maine...

poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Alinuk, cu placere...cel pe care l-am vazut eu era undeva pe la 300-400.000 lei.

Aelita, multumim mult pentru urari si complimente.
Asa e sunt amandoi nascuti in februarie dar si mai mare coincidenta a fost ca acum aveam DPN-ul (daca nasteam normal) pe 17 feb.

Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)

Comorile mele

Mergi la inceput

Aelita daca tu zici ca ne-ai zis...mea culpa ca's io cam toanta, dar imi trece..
e mai interesant sa reinventezi tu roata

Intotdeauna m-au impresionat piciorutzele de bb.

mancalearmama

poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

LOL fetelor ca multa dreptate aveti, sunt zdruli rau, mi-a scapat din vedere ca e trecut de 12.

Mergi la inceput