Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
eli1977 spune:
Alinuk,
da, si eu abia astept sa incep sportul, dar astept controlul de 6 saptamani.De fapt cam asa mi-am facut planurile: vopsit, epilat, aranjat, pedichiuri and co, control la pasa la 6 sapt, dupa care repejoor direct la SIR, cu abonamentul in dintisori, dar la fitness, nu suport aerobicul, am incercat, nu am rabdare, nu-mi place sa-mi impuna nimeni ce si cand sa execut.La sala eu am facut un program de catre o tipa, antrenoare, m-am tinut de el anul trecut cu sfintenie si in 2 luni am slabit 10 kg, abia astept sa-l reiau, de 3 ori pe sapt si sauna si masaj, ca nu se mai poate.Am de slabit 15kg!!!

imi vine sa dau si mai cu pofta decat nenea asta cu capul de perete

pupici,
Eli si bebe Andrei-27.01.2007
Catalina spune:
Va multumesc pentru sfaturi fetelor. Sincer nici nu stiu pe ce cale sa o apuc. Cand zic ca i-am dat de cap cu ceva, se umple mai rau. Eu zic totusi ca nu il mananca pt ca doarme linistit. Acuma ...
Astept totusi sa merg maine la dr ca sa fiu linistita ca am facut ce mi-a zis medicul.
carcarel spune:
Dragele mele, uite ca se implineste o sapt. de cand s-a incheiat si odiseea mea: pe 20 feb. s-a nascut bblusa Alexandra Delia, de 3,500 kg, 51 cm si din pacate scor apgar 5. Asa cum va imaginati, a fost o nastere cu peripetii, am avut noroc de sprijinul sotului meu, al familiei, dar si al doctorului care s-a comportat exemplar. Parca plutesc de fericire de o sapt. intreaga. In ciuda s\corului dat de o doctorita care nu si-a luat spaga la timp, bb e sanatoasa tun. Nasterea a fost naturala cu epidurala si episiotomie. O sa va scriu mai multe cu prima ocazie.
Va sarut pe toate si va multumesc pt sprijinul acordat de-a lungul celor 9 luni! As vrea ca toti oamenii sa treaca la un moment dat prin asa o fericire!
eli1977 spune:
Monu,
am cautat f mult si eu Flatulinul.In cele din urma l-am gasit la un magazin de produse naturiste, intre p-ta Moghioros si Favorit, daca vrei sa itit explic mai amanuntit sa-mi spui(daca nu ai alte variante si nu-ti e greu sa vii in Dr.Taberei)
anis spune:
GATA AM VENIT DE AFARA.Eu tin caruciorul in masina, doar i-au copilul in brate si gata.cand las caruciorul jos , o pun in portabaj si gata ![]()
Alinuk, vezi ca e un biberon special de la Avent.Eu de ala am.O s a incerc la farm Doina.
Amaya, la sanul cu sensibilitate mai mare, mulgete manual, nu cu pompa si da-i cu siringa ,bibe etc, lasa-l cateva zile sa se refaca.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Monu, da ii umple.Faza e ca nu mai vreaus a folosesc nimik, si am zis ca o las pana face.Am inteles de la o dr pediatra ca e ok sa o las pana la 12 zile.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Shine spune:
quote:
Originally posted by eli1977
Alinuk,
da.La sala eu am facut un program de catre o tipa, antrenoare, m-am tinut de el anul trecut cu sfintenie si in 2 luni am slabit 10 kg, abia astept sa-l reiau, de 3 ori pe sapt si sauna si masaj, ca nu se mai poate.Am de slabit 15kg!!!imi vine sa dau si mai cu pofta decat nenea asta cu capul de perete
pupici,
Eli si bebe Andrei-27.01.2007
beeeey, voi ati ineebunit ?
10 kg in 2 luni?
eu trebuie sa slabesc 20!
vreau inapoi cele 45 de kile ale mele.
maine!!
bine, mai las de la mine sa scap de 15 kg macar

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
anis spune:
Eu am slabit 7kg pana acum , intr-o luna jumate, fara nimik special.Mai am de dat 9kg si ajung la greutatea mea de dinainte de nasteri.O sa scap de ele pana in mai zic eu.Dupa aia o s ama ma apuc usurel de sport.
Monu, cat are Iulia acum?KG? Stii de ce...am o gramada de bodyuri mici, noi noute si ti le-as da cu amre placere, bineinteles daca le vrei.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
monu spune:
Eli sotul lucreaza inzona deci nu ar fi o problema sa mearga el sa caute. imi poti spune detaliat cum ajunge? merci
Anis Iulia are 3.700 si 53 de cm.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia