Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Ce sa fac, Shine, sper si eu ca o sa mai pot da ca anul trecut, in 2 luni, si fara cura de slabire dar cu sala si masaj la greu..Daca am papat bine in sarcina si am luat 36 de kg..
Am dat jos 20 de kg, mai am 15-16, sper sa le rad in 3 luni, pana la sf lui mai, cand se incalzeste bine.nU DE ALTA DAR nu prea stiu cam cu ce ma voi imbraca, dupa ce am slabit am stramtat toate hainele, pe la marimea 40, eram fff incantata, acum cred ca nu intru nici in 46!, deci la sala cu mine.!!la transpirat pe banda si pe stepper, ca astea au fost mama slabirii anul trecut.

Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Monu,

pe b-dul Dr Taberei, pe aceeasi parte cu piata Moghioros, cum te duci de la piata spre Favorit, Orizont, deci pe partea stanga, este un chiosc, inainte de statia Dr.Taberei 34, cu produse naturiste.Este lipit de un magazinas, (chiosc)cu tot felul de ornamente, cadouri, vaze, cani, chestii de decoratiuni interioare, sa zic asa, chiar la strada.Chioscul asta de naturiste are toti peretii din sticla si are afise cu produse, medicamente, ceaiuri, etc lipite pe geamuri.Hai ca nu se poate sa nu dea de el..Bafta!

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Amaya, eu citesc toate mesajele. Dar raspund in principiu la cele unde exista o problema a carei rezolvare o cunosc... sau cu care m-am confruntat. La mesajele de bine nu raspund, doar ma bucur ca-s de bine si in rest scriu despre utzele mele si aventurile noastre la castel . 260 de ml ziceai? Pai esti tare, nu gluma... pacat cu ranile alea

pitilache, da pe coltul ala cu baneocin pudra dupa ce in prealabil ai tamponat cu betadina. In 3 zile se inchide si ala, GARANTAT! Acolo a fost gaura mai mare, daca zici ca ala e locul unde a fost tubul de dren... eu nu am avut dren, dar asa am inchis gaurica mica dintr-un colt care se facuse fiindca mi-a cazut un nod mai devreme, ca se inmuiase prea tare la dush.

Albinuzza, clar deci! Ne intrec astia!

marina, daca il arunci, macar asteapta sa treaca administratorul, sa-i cada in scafarlie...

romaria, eu nu i-am facut Ariannei gauri in urechi si nici nu-i fac, las' ca-si face ea cate vrea si cand vrea. Mie mi-au facut ai mei "abuziv" gaurile in urechi, pentru ca de indata ce am putut sa hotarasc eu, mi-am scos cerceii si i-am aruncat cat colo - n-am mai purtat cercei nici macar la ocazii, de vreo 10 ani si mai bine - plus ca tu ai sa-i faci doua gauri si. dupa cum vad eu ca evolueaza moda la pustanime, sa vezi ce haios va fi cand o sa-si mai faca ea inca sapte, cinci prin urechea stanga, una in buric si una in nas... daca ai ghinion si prietenul ei de atunci va avea cercel in varful putzii, poate se mai gandeste si-si face si una in spranceana si una in buza... brrrr! Mama, ce ne asteapta!!! Parca vad ca peste ani de zile ne dam disperate telefoane sa ne plangem de locurile pe unde au mai aparut cercei si de numarul lor!

Salina, n-am zis eu aia cu aerobicul si ruptura de perineu, ci alinuk. Io si sportul, baba si bomba. In afara de bicicleta si inot, refuz orice. Asa ca nu-s in pericol... cel putin pana in martie cand ma apuc de biciclit prin cartier.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E mare Monu...nu stiu daca ii vin.ce am eu sunt pt copilasi micuti cum era ea.Daca nu mi-a picat fisa mai inainte...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am fost la epilat.Ura!!!!!!!!!!
Vai ce bine e asa cheala.
Bey fete pe mine ma loveste un inceput de depresie amestecat cu o astenie de primavara amestecat cu anemia mea cea de toate zilele...zici ca am cazut din luna,Ma invart de colo-colo ca o curca beata,plec in bucatarie si nu mai stiu dupa ce am plecat,ma uit la tv si ma bufneste plansul dar nush de ce ca la teveu-s reclame,dupa aia imi zic ca0s nebuna si tre sa ma potolesc ca nu-s pe moarte dar de la atata gandit obosesc si zac in pat,pppfff
Cred ca m-a ajuns oboseala..si nu cea fizica ci psihica.Nu vreau sa sun a mama denaturata dar as vrea sa plec pe varf de munte vreo 2 zile fara sa ma *** nimeni la creieri,nici macar copchilul

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata!
Cata, ai zis ca la voi in casa e cald. Si la noi e la fel, ajungea temperatura la 27-28 de grade. Pe urma ne-a venit idea sa acoperim caloriferul cu o patura si acum se mentine temperatura la 24-25 de grade. Poate merge si la voi asa.

Fetele, am vazut pozele cu printesele voastre. Sunt superbe foc. Le-a vazut si bb Anelin si a zis ca s-a indragostit de ele. Acum m-a pus sa-l aranjez ca sa se bage si el la curtat fete. www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070226&ctime=101959" target="_blank">Aveti aici poze cu bb pregatit de curtat printesele. Cine vrea sa se inrudeasca cu noi?

Bbii vostri ce sunete scot? Al meu zice: "nga", "aa", "eeee" si mai nou "buuu". Ma topeste cand zice "buu".

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fatouu
Marina

acum io chiar ma supi daca tu crezi ca m-am supi la faza cu doi MM

aici cine se supi i se taie nasul

hihi ..oare lu' asta de ce-i ies "69"ori din gusha aia???
haideti ca sunt obsedata...
ma duc si in seara asta la .
Am o tehnica:pt a nu face febra cand ma reapuc dupa o pauza mare de sport, cand incep trei zile merg in fiecare zi si nu fac febra!!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

si noi, din an in pasti pe forum!

n-am pretentia sa va citesc din urma cele 4-5 capitole ratate, zau ca nu apuc, sa ma iertati. regret doar ca poate am pierdut lucruri importante ce s-au spus. am mai zis eu o data ca e mereu ceva de invatat de la alte mamici...

despre marc... de cateva zile a inceput sa fie totusi un pic mai calm. si cand plangea de foame era ceva de speriat. l-a dat rau peste cap anestezia aia de la operatie, si acum are inversata ziua cu noaptea, adica doarme destul de linistit de la 12 la 18 (cu mese la 12, 15, 18) dar e horror noaptea cand are si 2-3 ceasuri treaz cu plans si agitatie. visez la vremea cand isi va reveni complet... deocamdata continuam cu medicatie pt reflux.
marc petrece mult timp pe burta, ii place, cred ca de-aia isi tine bine capul. despre baie: am facut tot la 2 zile din motive mai degraba medicale. vreau insa sa-l trec pe baia zilnica, in primul rand pt ca un ritual de seara este necesar.

despre vaccin: ar fi trebuit sa-l facem de 1 saptamana, dar din cauza starii lui de agitatie post-operatorie tot amanam...

mai citesc din urma pana mai dorm baietii mei (si piticii si sotul, toti 3 fac nani, e liniste in casa !!!) si poate mai revin.

pe toate si pe toti!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dupa ce ca sunt io suparata de nu mai stiu de mine cu bubele astea, acum va anunt ca mi s-a stricat si carutul. Cand sa urc de afara (am fost la primarie si ne-a dat banii; la cum ni i-a aruncat cred ca tanti aia ni-i dadea de la ea din portofel) nu s-a mai strans carutul. Deschis imi e chiar imposibil sa il duc. Ma rup in doua. Avem din ala de la Miniblu. Cred ca il trimit pe sot cu el ca cica e in garantie ... .
Offffff

Adinush mama, nu pot sa nu zic ca te cred ca te ia depresia. Si singurica asa ... nu stiu cum te descurci, sincer. Io am pe langa mine o gramada de lume si tot ma mai iau amocuri din astea cateodata.
Hai ai grija de tine, fa ceva ce-ti place ca poate te mai inviorezi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by adinush

Am fost la epilat.Ura!!!!!!!!!!
Vai ce bine e asa cheala.

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

adinush, n-am curaj de epilat ... "chelie", ma doare si numai gandul la faza asta. cum naiba poti rabda?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput