Mamici de ianuarie-februarie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
Salinutza..
ai incurcat borcanashele...
Eu ridicasem problema cu oportunitatea de a incepe sa facem sport acum
Si intre timp m-am luminat ca e chiar bine, dar cu ceva grija fara sarituri bruste sau abdomene dracesti - moderat...
oricum de nu prea sunt in stare de acrobatii d'astea. Probabil ca la fumeia aia cu ruptura de perineu a fost o conjunctura nefericita de intmaplari (stiu sigur ca a avut o nastere cu probleme).
Ce o sa vreau sa lamuresc este daca exista vreo legatura intre productia de laptik si practicarea sportului pe pereioada alaptatului. Si daca da, cum poate fi evitata scaderea acesteia...
caci eu si sotziunea planuim cateva zile de fugit in tarile calde mai in mai iunie...si tb sa lasam la bb laptic la conge sa-i ajunga pana revenim.
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
marinar spune:
Salina merci mult de raspuns, o sa mai merg cu varianta asta a mea si daca nu da rezultat o sa mai intrebpediatrul sau apelez la dna de care zicea Monu.
Alinuk chiar sa ne zici ce-ti raspunde dna Musat, ca si eu merg sapt viitoare la control si apoi vreau sa merg la aerobic, sau macar la piscina ca am ramas cu o burtika........
Romaria ninsoare ca-n povesti, asa-i? am si eu o verisoara in Canada, am vb sambata cu ea dar mai mult de bebelina mea ca nu o vazusera.
deci pr cu calciul cam avem toate. oare putem sa luam ceva???
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
alinuk spune:
Romaria moaaamaaaa ce cancer tb sa fie... Auzi domne' ...incalzire globala
Auzi da tu vrei sa ne faci sange rau cu site-ul ala!?? ai grija de printzesica sa nu cumva sa ti-o deochiem
Marina Despre epilat cred ca nu e cazul sa ai retineri, e oki, eu m-am epilat inghinal complet (ei... asa cu un mic modelash in fatza) inainte de controlul la doc de 6 sapt si am simtit ca inainte, fara probleme!!!
Salina hai nu vii cu mine la aerobic?? E ft fain si curat la Sir - e aproape de aman2. Si Eli parca era interesata. E 89 ron ab de 8 sedinte si 110 ron ab de 12 sedinte/luna.
beei am ratat ideea Messei cu tricoul, care e!??? ..zicea ceva dianamizzi
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
aaaa am o idee pt Marina
un scripete pt carciorul Emmei!!!
eeeeee am scris bine???
..haz de necaz, nasoala faza cu liftul, de ce nu o iei in bratzic sa o scoti macar 15 minute, ca oricum nu e prea cald. Eu asa l-am scos pana acum, il tin apropia de piept cu capul in sus sau in pozitia alaptat (e mai usor asa). Ieri am constatat ca s-a dolofanit si dupa vreo 20 min ma dureau mainile (a facut vreo 5.5kg + hainute..deh greutz).
Fii atenta eu fac asa: Mi-am lasat caruciorul pliat in portbagaj si scoica in masina. Cobor cu gupilu in brate il pun in scoics, scot caruciorul, iau gupilu - il introduc in carucior si apoi plimbarica. La intoarcere procedeul invers!! Si nu am nici un stres cu coboratul caruciorului.
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi_de_viata
Nimic nu-i intamplator!
Daconst spune:
Salina,cu punctele e simplu...doar la inceput pina iti stabilesti cam ce mananci de obicei.
Si ca sa te incurajez iti spun ca saptamana trecuta n-am slabit din cauza "rusilor",dar saptamana asta am dat 2kg jos.![]()
Hai sa vb pe messenger ca e mai simplu.ID-ul meu e:blondahd.
Iti mai pot lasa idei de ce mananc eu,poate te ajuta.
Oricum la mine baza sunt pastele si cartofii care au punctaje mici si poti manca pe saturate.
Alinuk,stiam si eu de faza cu sportul si alaptatul,dar e valabil la efort mare.Deci trebuie avut grija sa nu ne suprasolicitam...cum e de fapt si la oboseala sau stres,asa scade si aici productia de lapte.In rest sportul e bun si pentru psihic mai ales.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marinar spune:
Alinuk pai nu ma ingrijoreaza decat liniuta care a ramas de la operatie, ca in rest... nu las nici un fie de par, nici macar asa ca sa indice directia
.
Salina eu ii mai dau Emmei vigantol pana la 50 de zile si apoi trec pe vigantolete. asa mi s-a recomandat, asa fac. uffff...uite asa ne zapacim de cap, ca nu stim cum e mai bine.
monu spune:
Romaria, m-am imbolnavit cu site-ul de rochite. o nebunie!!! si noi aem botez pe 17 martie si mi-ar fi placut ca pitica noastra sa aiba o rochita asa faina. nu cred ca se gasesc asa ceva in Ro.
Anis pai daca a mea a umplut 3 pampersi dupa 2 zile de pauza si avea o burtaaaaa ... a ta la 9 zile cat face?!
Supozitor personal nu cred da dependenta. Alexia a facut kk de la 2 luni la 8 luni, zilnic, cu supozitor. Acum face solo zilnic fara probleme. Cica pitica s-ar fi constipat cat am incercat sa fac trecerea de la Humana la Enfamil. Sper sa isi revina. Dar ma sacaie si asistenta sa o trec de pe Humana pe Bebelac. Nu stiu ce nu ii convine ca ii dau Humana.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marinar spune:
Alinuk sper ca nu te-ai supi cu faza cu numele Emmei.
de scos in brate...si a mea e grea si imi rupe spatele. in masina inca nu am lasat caruciorul pt ca pana acum nu m-am confruntat cu pr asta. bine macar ca nu am apucat sa ies si sa se fi stricat liftul cand trebuie sa ma intorc ca-l lasam pe la vecini.
dianamizzi spune:
ALINUK - MESSA zicea ca la vara isi face tricou cu "UITA-TE BAAAH IN ALTA PARTE CA-MI DEOCHI CUPILU (si apoi vezi ce -ti fac...)" sau asa ceva ca nu tin minte exact... si eu chiar mi-o imaginam asa pe strada cu carutzu si cu un tricou asa bengos. ma bufneste rasu...
ROMARIA- doamne ... ce ninsoare, chiar ca in povesti.. uite asa e, cand ai ceva ai vrea altceva... eu ca stau la caldura ce n-as da sa ma tavalesc la zapada ... aoleu...
ce orasel linistit pare, ca in serialul "desperate housewives" ![]()
chiar... urmareste careva filmul? eu am ramas la seria 3, am auzit ca a inceput dar nu am canal unde sa il vad. uf...
SALINA - placinta e de pe culinar.ro . e cu foi filo (din alea ca la baclavale) si 3 straturi: spanac, pui si ricotta (eu am luat si niste feta ca e mai sarata. ricotta simpla nu imi place)
nu am mai facut-o da n-are cum sa nu iasa buna. si e si cat de cat sanatoasa. daca vrei iti dau linkul sau gasesti la forum la retete in imagini. e acolo explicat cum sa faci. eu gasesc multe retete super acolo. suntem amandoi gurmanzi... 
DACONST - tu slabesti si mananci paste si cartofi... e bine. eu de la astea tocmai asa ma balonez . mananc doar din cand in cand. da tare bune paste se fac si pe aici.... cu de toate.
hai v-am pupat, ma apuc de gateala cat mai doarme asta mica.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi