*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ALARMA FALSA!!!

Revin mai tarziu...acum fug sa tuc cuptorul cu microunde la reparat...

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

am vazut ca discutati despre modalitati de a petrece cateva zile de vacanta dupa nasterea bebelusilor si vreau sa va spun ca sunt de acord cu scoaterea bebeilor in natura la putin timp dupa nastere.Noua ne place sa iesim cu cortul si abia astept s-o luam si pe Alma cu noi...Avem o saltea care se umfla si ajunge pe toata suprafata cortului...eu dorm acolo mai bine ca acasa...Nu cred ca bebeii se imbolnavesc daca ii scotila aer ,ci mai degraba daca ii tii acasa in conditii de glob de sticla,la temperaturi exagerat de calde si sterilizare absoluta a mediului.Cu primul bebe am procedat asa si nu-mi pare rau...Astazi nu stie ce inseamna boala,antibioticele...si a invatat sa mearga pe Retezat...Iar laptele dela tarani il bem toti nefiert inca de cand avea un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si eu numai la vacanta ma gandesc acum...
Cu botezul - tare as vrea sa il fac acasa - dar nu cred ca incap atatea persoane cate au anuntat ca vor sa vina :)
Oricum, la restaurant ma gandesc dupa nastere. Totul sa fie bine cu bebica si mai vedem.
Parca pe la 2 luni se boteaza bebeii, dar stiu si bebei botezati la o luna si la 6 sau mai mult. Depinde si cum pica posturile in vara asta

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Andrada, ma bucur ca e totul bine

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada!!! Pai bine mai...Ne bagi in sperieti si acum fugi???
Offf ....bine ca sunteti bine

cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

poohy, am citit parca, sper sa nu gresesc, ca tu stai prin floreasca, tot ca si mine, poate la vara mergem sa ne plimbam bebelusii impreuna!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Andrada ma bucur ca vestile sunt bune.

Eu am fost sa-mi iau rezultatele la analizele de la 28 sapt si am doua valori care ma ingrijoreaza - si pot fi si explicatia edemelor mele:

proteinele totale - din singe sub limita: 6.2
proteine urinare -din urina peste limita: 188.1

Stiti cumva ce inseamna asta?

Nu stiu ce sa fac, caci abia pe 9 am programare la dr.

Tamara 29

Mergi la inceput

Sobi, da, in floreasca stau :) E bine si ca aveam destule parcuri prin preajma, si nici pana in Herastrau nu e asa de mult ;)
Poate ne intalnim sa ii plimbam ;)

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Tamara,stiu ca doctorul meu spunea ca nu e bine sa ai proteine in urina...Nu stiu insa la ce valori se referea...Poate stie Andrap,cand vine...

Mergi la inceput

Gata! Am pus si poze cu tricoul, caciulita si botoseii :) Numai fetita sa creasca mare sa le poarte ;)

Tamara, nu stiu sa raspund :(

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput