*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 21
alynta27 spune:
byu succes la examen!
andrada eu zic ca o sa auzim numai de bine si ca e doar o stare pasagera!
Pa fetelor! Pe maine!
Alina 22+
Ipate A.
diana spune:
Andrada...ma rog sa te intorci de la spital cu vesti bune. Sper sa fie o alarma falsa si sa nu se fisurat membranele...dar si asa se pot reface cu repaos la pat si antispastice. Vestile de genul asta ma afecteaza foarte mult tinind cont ca eu am la activ o nastere prematura si acum am diagnostic de risc nastere prematura..
Te asteptam cu vesti bunne !!!!!!!
Si eu am zile in care ma simt bine si zile in care ma simt mai putin bine... rezolv cu nospa, scobutil supozitoare...
Va pup
Diana 25+
lilky spune:
Buna burticutzelor,
Nu stiu ce se intampla, scrisesem un mesaj si cand sa-i dau send a disparut tot forumul....
andradap Nu ne speria te rog, iti tin pumnii sa ne dai vesti buna.Te pup!
byu Bafta la examen!
Azi ma simt f obosita.Nu stiu ce-i cu mine!Afara e frig, m-am trezit din nou cu mainile amortite, umflate si dureroase...
Aseara am adormit cu gandul la Bulgaria si rugandu-ma ca totul sa fie bine si sa putem pleca toti 3 in August-Septembrie!Ce parere aveti?
Liliana
30+ cu micuta
Diana Gabriela
dianalaura spune:
aoleu fetelor m-au apucat niste arsuri acum....
lilky, eu zic ca linistiti puteti merge la mare la vara....doar sa fie vreme frumoasa...
diana
27+
STEFAN
asa creste bebe
poze
mica0307 spune:
Lilky pe langa Balcik in Bulgaria iti mai recomand si Nessebar, dar orasul vechi. Este super frumos, o Sighisoara a noastra pe malul marii
.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
poohy spune:
Byu, si eu patesc la fel ca tine - de la inceputul sarcinii - cu cursul sangelui din nas. Trezit noaptea etc. Daca nu mananc 2 portocale pe zi chiar se agraveaza - dar cu portocalele e mai ok.
Al meu doctor nu s-a aratat deloc ingrijorat...
Lilky, putem sa deplasam bebeii in vara-toamna? Ce vesti bune!!! Noi ne gandeam la o excursie pana la Sibiu si mers prin zona Bran-Rucar prin septembrie :D Dar nu stiam daca se poate cu bebe asa de mic... Presupun ca depinde si de cat de cuminte e :)
Andrada, sper sa vii repede cu vesti bune

Anca
27+ 
poze
bebelusa
mica0307 spune:
Poohy si eu ma gandesc sa merg la mare prin septembrie daca mai e vremea buna. Ideea este ca nu tre sa mergi neaparat la plaja cu bebe. Da cred ca aerul de mare
ii va face bine. Mai ales ca vor fi si botezati atunci.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
lilky spune:
dianalaura
.
mica0307 Ms pt. sugestii, o sa caut pe net date si despre Nessenbar, ieri m-am uitat dupa Balcik. Nu au aparut inca ofertele de vara, ca acum sunt astea de
, dar oricum...imi clatesc si eu ochii
.
poohy Ei zic ca putem iesi cu astia micii, dar depinde f mult de ei intr-adevar si e bine ca pica dupa botez.Eu ma gandeam oricum sa-mi iau un aparat din acela gen interfon de supravegheat fetita si sa cobor la piscina hotelului dupa ce o culc si o sa o aud tot timpul...dar stii tu cum e cu planul dinainte! sper sa fie bine!
Pupici!
Liliana
30+ cu micuta
Diana Gabriela
poohy spune:
Mica, pe la mare oricum bebica mea va ajunge din momentul in care e deplasabila - soacra si cumnata mea sunt in Constanta
Dar noi (eu cu sotul) preferam mai mult muntele... In 3-4 zile la mare ne plictisim groaznic :))
Dar cu gagalicea asa e, o sa trebuiasca sa stam mai mult pentru ea
Anca
27+ 
poze
bebelusa
Sobi spune:
fetelor, m-ati facut sa visez la vacanta de vara... eu daca totul e ok, doamne ajuta, ma "risc" la sf. lui septembrie la antalya; o iau si pe socrela si pe ai mei (ca e taica-meu pediatru) si sper sa fie totul bine.
cam pe la cate saptamani trebuie facut botezul? sa vedeti ce nebunie o sa fie vara cu restaurantele, am auzit camulte locatii sunt deja inchiriate pentru nunti si sambata si duminica.
Andreea 23+
Vladut
POZE