*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 23
chiquitita spune:
Buna!
Eu botezul vreau sa il fac la 3 luni ale lui bebe. De plecat cu bebe cu masina pe la cat se poate? Ma refer la hurducailei si distante mari, ii fac rau?
M-am epilat si eu cu ceara doar pe picioare, in rest lama si nu prea i-a placut lui bebe...Vineri ma duc la dr, sper sa se confirme odata sexul si maine si poimanie vreau sa stau numai pe perna sa mai urce bebe ca ma cearta dr...NUMAI PE LA OVARE IL SIMT...
25+
andradap spune:
MII DE SCUZE FETELOR!!!!
De-acum incolo daca mai patesc ceva, nu va mai anunt... ca se pare ca sunt o mare panicoasa!!!!!!!!!!
O sa va anunt cand sunt pe masa si imi zice ca am dilatatie... cat o fi 2, 3 cm...etc
Am fost la spital, culmea ca nu am reusit sa o gasesc pe dr. mea, ca tel meu era inchis si nu aveam cum s-o sun...
M-am dus la camera de garda si SURPRIZA:
1.) Colul este in continuare lung (4 CM) si rigid
2.) DAaaaaar...... baietelul meu este tare nazdravan... Doctorul mi-a spus ca NU sunt probleme doar ca e FOARTE FOARTE AGITAT!!!
Hmmmmm eu chiar nu stiu ce sa zic.... Cica daca va fi asa si dupa ce se naste sigur nu mai dorm eu noptile (de parca acum dorm
)
3.) Se intind ligamentele si cica de-aia ma doare.... Dar zau, fetelor, chiar in halul asta???????????? Si cateodata ma inteapa rau de tot!!!!!!!!! Cica atunci ar da si bebe din coate si asta exacerbeaza durerea....
4.) Dupa cum arata acolo... cica as avea candidoza, asa ca mi-a luat si lama Asta mai lipsea!!!!!!!!!!!!!!
In fine.... am plecat de la spital cu zambetu' pe buze din doua motive:
- Bebe este grabit... deci vine mai devreme
... Nu vine azi, deci am MARI SANSE sa fie BERBEC!!! ![]()
-Ca vrand nevrand pana la urma, am facut analiza aia de secretie... Se pare ca baiatul meu cu DATUL lui din coate m-a convins....
PS: Va citesc si eu acum in liniste si revin.... 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
dianalaura spune:
wow poohy ce frumoase sunt hainutele! Cine a avut rabdare si indemanare sa le faca? Ce cocheta fetita vei avea....
Si eu o sa fac botezul tot pe la 3 luni, cred cape 19 aug, de ziua sotului....e prima duminica dupa postul Sf.Maria. La restaurant imi voi face rezervare dupa ce se naste bebe. M-am mai interesat asa pe ici pe colo de restaurante, si am gasit 2 pana acum dragute, micurte si cochete, numai bune de facut botezuri, dar din fericire prea mici pt nunti. Asa ca nu imi fac probleme sa fie rezervate pt nunti. Dar cum se naste bebe, cum o sa facem rezervarea, nu de alta dar se mai nasc copilasi...si poate se gandesc si altii la botez tot pe atunci.
Andrada, ma bucur ca totul e bine!
diana
27+
STEFAN
asa creste bebe
poze
moko spune:
uff, andradap ce m-ai speriat...acum am ajus acasa si am citit paginile in zbor, urmarind doar post-urile tale! Bine ca a fost doar o alarma falsa si ca bebe mai vrea sa stea in burtica o vreme!!
botezul, indiferent cand se va naste bebe, va avea loc pe 29 iulie( daca se naste la termen va avea o luna si cateva zile).tare mult as vrea sa-l fac intr-o admosfera cat mai intima si restransa- dar imi va fi absolut imposibil- la nunta a venit o multime de oameni si tot mi s-a batut obrazul cum ca am uitat cateva persoane. As fi renegata daca as face botezul doar cu bunicii si prietenii foarte apropiati!
Fug, ca am o vizionare de casuta-poate da Doamne-Doamne sa gasim si noi ceva convenabil cat mai repede, ca deja rabdarea noastra e cam pusa la incercare!!
Va pup si revin mai tarziu!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu
poze
mica0307 spune:
Andrada
. Da de ce sa iasa berbec?
Poohy ce frumoase sunt hainutele. Da cine a avut rabdare sa le faca? Poate comandam si noi
.
Dianalaura asa ziceam si eu. Ca noua ne trebuie pentru botez un restaurant micut (ca nu vreau sa fac ceva mare, doar o petrcere cu prietenii si cateva rude) care pentru o nunta e bun.
Tamara din pacate nici eu nu ma pricep la analizele astea.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Salutare burticute, ce mai faceti? Va
pe toate si ma bucur ca sunteti aproape toate bine.
Andrada ne-ai speriat rau, dar bine ca totul sa terminat cu... bine
Mica spune-mi te rog, doctora ti-a spus de rezerva sau tu ai cerut?Cat costa rezerva in Pantelimon ca m-ar tenta si pe mine, ca la cat de jegos este spitalul, uffff.
Va
pe toate
P.s. Fetelor mai stiti ceva de Vali5 ca nu a mai dat nici un semn de viata, oare este totul bine?????
Paula
30+
poze
poze bebe
dideip spune:
Fetelor de sambata am intrat in saptamana 30 si va doresc si voua de asemenea sa ajungeti cu bine(cele care au implinit
)si sa ne mai stea bebei inca 8 saptamani in burtici si sa fie bine.
Paula
30+
poze
poze bebe
andradap spune:
Fetelor.......... MII DE SCUZE.... v-ati facut atatea griji!!!!

Pe cuvant, ca DACA NU IMI PROMITETI ca stati linistite.... NU va mai spun cand mai apare ceva, decat atunci cand stiu sigur!!!!
Ca de data asta v-ati facut griji degeaba!!!
Eu nu m-am ingrijorat prea tare, recunosc....
Singurele mele stresuri erau:
- Nu am bagajul facut (inca mai trebuie sa cumpar o gramada pentru bagajul de spital);
- Puiul meu se naste in alta zodie decat cea pe care mi-o doresc eu.... ![]()
Sincera sa fiu, acum nu mai sunt stresata ca ar avea probl. daca s-ar naste... Am trecut de pragul CRITIC zic eu...
Mica, o sa zici ca sunt NEBUNA sau oricum ca NU sunt sanatoasa... dar imi doresc sa fie aceeasi zodie cu mine... si daca asta inseamna sa se nasca la 37 de sapt....
nu ma deranjeaza.... Atata timp cat ii vom face capu' avion sotului!!!
Noi doi berbeci, si sotul bietul de el... fecioara!!! 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
29+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Andrada da zodia berbecului nu e pana pe 20 aprilie???
Dideip rezervele cu plata sunt la parter. Sunt cu 3 paturi si sunt super curate. Insa de cateva saptamani ele au fost repartizate dr care au posibilitatea sa le dea si gratis. Asa ca vorbeste cu dr tau. Pana in mai s-ar putea sa le termine si pe cele de la etajul 2 (acolo este sala de nastere si saloanele copiilor) care sunt cu 2 paturi si cu bebeii in camera.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
mica0307 spune:
Bai Andrada baga-ti mintile in cap si lasa-l pe bebe sa decida el ce zodie o sa fie. Asta daca nu faci cezariana. Ce un berbec + 1 taur contra fecioara nu e bine??? Eu sunt rac bebe o sa fie taur si tati fecioara. Deci departe nu suntem .
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze