*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pana pe 20 sau 21 ceva de genu'....

Si cum eu ba nasc pe 13 ba pe 11ba pe 5 mai... ma gandesc ca ar insemna cam sapt 37 pana in 20 aprilie

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Mica... eu nu-l fortez sa iasa...

Nu fac cezariana... ca sa stabilesc eu data... dar psihic poate il determin sa vina mai devreme la mamica lui nerabdatoare!!! Glumesc ca deh... asa imi sade bine.... Eu sincera sa fiu cred ca bebe seamana mult cu mine: NEASTAMPARAT, GRABIT, REPEZIT, GLUMET (ce poanta mi-a facut azi!!!!), INCAPATANAT... Sio mai gasitit voi alte atribute de-astea de "copil rau"

PS: Eu cred ca mai mult ma bucur ca mai am timp sa fac bagajul ... ca nu stiu ce e cu veselia asta pe capu' meu

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hai ca va las pe ziua de azi. Maine dimineata ma duc la Institutul de Hematologie sa iau sangele pentru dozarea de anticorpi.

Pupici,

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Mica, bafta muuulta maine!!!

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Hmmmm...ce liniste pe-aici!!!

Cred ca ma duc si eu sa pun cateva rufe la spalat...

Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

eimitto, suna cunoscut ce-mi spui tu cu timpii pt. renovat baia pana la pus faianta. De ieri au inceput sa puna faianta si au pus cam trei sferturi din ea, deci mai urmeaza o zi cel putin pt. restul de faianta + gresie( dar mai sigur 2 zile). Oricum sper ca o baie sa o am luni cel tarziu dar problema este ca ei lucreaza si sambata si eu sambata pe 10 am programare la medic , medic care nu e din orasul meu si atunci ar trebui sa plec de acasa si lor sa le dau liber ( deci ma intind dupa 10).
Oricum asta e, am intrat in hora trebuie sa joc

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, buna!
Am intrat si eu pe ziua de azi ca am fost plecata toata ziua!
Am fost la spital sa-mi iau medicalele si am hotarat sa intru in prenatal pe 14 martie.
Mi-a facut dr mea si eco sa-l vad pe bobonac si are 1385 gr, este OK, sta cu capul in jos deja, este neastamparat insa o mica problema.....am placenta cam imbatranita!Si pt asta mi-a dat sa iau pana in sapt 36:Aspenter si Actovegin(si costa o caruta de bani)!Dar asta e!Orice numai sa fie bine bebe!Am vorbit si de nastere si am convenit la naturala cu epidurala, DPN s-a schimbat cam pe la 16 mai desi nu stiu ce sa mai cred ca mereu imi spune altul.....Si probabil ca sa stau linistita ca voi naste cu ea(desi m-a asigurat ca nu pleaca nicaieri pana in iulie)cred ca-i voi spune sa-mi provoace nasterea aproape de termen!

Andrada,
ma bucur ca esti ok si tu si bebe!Chiar citeam cu interes sa vad dc esti ok!Ma bucr mult si sper sa ajungem toate aproape de termen ca asa e cel mai bine si mai sanatos pt bebeii nostrii!
Si nu cred sa se schimbe ceva pana pe 5 ca sa nu mai vin!Contati pe mine!Doar sa patesc ceva!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mica, bafta multa maine!
O sa trebuiasca sa fac si eu dozarea in 28-32, asa mi-au scris pe rezultatul de la 10 saptamani
Arthurana, sper ca e totul bine cu glicemia !

Ma bucur ca va plac hainutele :D Eu le-am facut dupa niste reviste pe care le-am ochit cand am fost in Austria... Dar nu am timp sa fac mai multe, si asa mai dau chiul la somn ca sa le termin :))
Al meu sot ma incurajeaza - i se pare ca ma linistete si nu mai am nervisori pe care sa ii vars pe el
Un tupeist...

Acum lucrez la un pulovaras pentru 9-12 luni - mai subtire... Sper sa nu fie fimea aia care sa iasa din tipare si sa nu ii vina hainutele in anotimpul potrivit

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Poohy, frumoase foc hainutele!O sa vrem sa le vedem si pe micuta ta, da?

Gabiu, am vb cu dr despre acea durere pe burtik sub sani si mi-a zis ca se intinde pielea de aceea simtim acele amorteli!

Azi m-a disperat fi'miu!S-a intins aproape non-stop si a cam inceput sa ma cam doara burtik!De', se intinde pielea!Aseara i=-am simtit un piciorus parca il apucasem de el, asa l-am simtit in palma!A fost super senzatia!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mai Andrada chiar ca esti de groaza ,ne-ai tinut in stress si tu te gandeai ca nu ai bagaju facut
Baiatu agitat sau nu, tot cand va dori el va veni si s-ar putea tocmai sa-ti faca in ciuda ,semanad cu mama lui si sa iasa taur
Nu inteleg de ce te grabesti atat,e inca fff mic chiar daca a depasit perioada "critica"

Eu am trecut azi pe la doctor.Am tras cu ochiul la bebe care deja e cu capul in jos si e de "stanga" adica sta cu spatele in partea stanga.De asta nu ma lasa sa stau pe dreapta Aste se pare ca se traduce asa:travaliu mai dificil?!!! In rest m-a sfatuit sa ma cumintesccu grumurile mele fiindca risc nastere prematura si se pare ca durerea mea din zona inghinala de la atata condus m-i se trage
Asadar ma gadesc sa grabesc terminarea lucrarilor pentru inceputul de aprilie si sa-mi iau un sofer...
va pup si aveti grija de voi

poze
Iri +27 si Iris

Mergi la inceput