*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna seara.... ne-am intors victoriosi....
am fost azi si pe la o prietena de a mea si m-am uitat la eco la strumful meu, mamaaaaaaa ce agitat e ...si ce conduce la masina....m-am amuzat atre azi pe seama lui, am facut si poze insa din pacate hartia nu e de calitate si nu se intelege bine....dar macar l-am vazut ca e bine si are o activitate de mama mama....
Multumesc fetelor pt urari
Alynta eu mai am o prietena care se uita pe forumul asta dar nu se inscrie...poate reusesc sa o conving....

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Bune fetelor,

Am aparut si eu de la medic...
Andrada - mey tu care esti calma de obicei ai reusit sa ma sperii. Bine ca e o alarma falsa si ai ajuns sa iti faci si analiza secretiei.

Sa va povestesc pe scurt cum a fost si vizita pentru "second opinion". Mi-a spus ca bb e bine, ca nu e nici un retard (?) si ca dupa analizele de la Fundeni in cel mai rau caz ar fi tb sa mi se prescrie Aspenter si nu Clexane. Bunnn. deci m-am bulversat definitiv. Oricum o sa astept sa vad cand imi voi face eco la dr. Pop (sper ca sambata) sa vad ce se mai intampla cu placenta ir si alte bazaconii si poate o sa caut si un al treilea medic.
Analiza de Listeria mi-a iesit "echivoc" si tb sa o refac peste saptamani...iar despre secretie mi-a zis ca "da, e cam abundenta" si mi-a dat neste ovule (Microginon parca, o sa ma documentez pt ce is bune, mai ales ca mie la secretie nu mi-a iesit nik).

Aaaaa - nu mai radeti de Andrada cu bagajul de spital, ca eu ieri mi-am dat seama ca am imprumutat cuiva geanta de voiaj de dimensiuni medii si am sunat disperata sa mi se inapoieza de urgenta "ca eu azi-maine nasc si nu am geanta"

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Am sarit peste ceva....
ANDRADAma bucur ca esti bine, ai grija de tine si de copil, cat despre bb sa stii ca si al meu e asa de agitat ca nu mai stiu cum sa il linistesc(sper sa fie totul bine).Am zis mai sus ca am fost la o eco special sa il vad pe Casian, si am ras in hohote de miscarile care le face(mai putin de alea din ficat,vezica si rinichi)sa fi vazut cum facea cu picioarele...spuneai ca e la formula unucemai un dulce (intelegeti voi cat sunt de entuziasmata )

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

andradane-ai speriat tare
dar slava domnului ca e totul bine
zodia chiar nu mai conteaza
multa sanatate
byusi mie imi curge sange din nas
de la inceputul sarcinii, atunci cand suflu
putin mai mult in ultima vreme
iar de gingii nici nu mai vorbesc
yoyoyoo sa avem bebelusi cu acelasi nume
tot Octavian Andrei il va chema si pe puiul meu
asta daca nu cumva vineri se razgandeste doctorita la eco in privinta sexului
pupici

michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... inca o data MII DE SCUZE ca v-am speriat!!! Promit sa va zic doar cand plec sa nasc sau cand ma duc la controale... Daca ma mai apuca ceva... va spun dupa ce aflu rezultatul, ca sa nu va mai ingrijorez, ca nu aveti nevoie de asta!!! pentru toate!!!!

Da' sa vedeti ce fata a facut sotul cand i-am spus... Bine ca sunt cu "burta la gura" ca altfel cred ca mi-o luam pe cocoasa... Cica... de ce nu am trecut intai pe la el... CUm sa ma duc singura??? Doamne saracutul....

Alyna24, ma bucur ca bebe e bine!!! Placenta eu o aveam imbatranita pentru 20 de sapt. (gradul II), dar s-a mentinut asa pana acum cand e in termen... deci eu zic sa iei medicamentele si sa nu te stresezi prea tare, ca si asta e o cauza de imbatranire!!!

Piticasigogosica, de felul meu sunt mai optimista... Si daca imi faceam griji pt. bagaj este pt. ca MA GANDEAM ca e singurul lucru NELALOCUL lui... in rest nasterea ma gandeam ca va decurge OK si ca puiul va fi bine!!! Si... daca este incapatanat si iese taur... asta este... BINE MAKR ca iese incapatanat ca maica-sa

Aaah.... in seara asta m-a sunat mama si mi-a zis ca ne face cadou mie si sotului o excursie de Pasti in per. 2-10 aprilie... Si ma intreba ce cred? Daca vreau... Ei bine, desi am zis din PRIMA DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA apoi am revenit si i-am spus ca cel mai sigur ii zic JOI seara dupa ce merg la Dr. POP... sa vedem ce zice...

PS: Va dati seama ca am merge 1 zi si 1/2 cu autocarul... iar plecarea e din Timisoara... Nu ziceti ca nu sunt sanatoasa... dar daca puiul meu a fost conceput pe meleaguri straine (Turcia-luna de miere) parca vezi ca asa o sa si vina pe lume!!!

Va zic si voua joi seara ce se aude cu excursia noastra!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

BYU, ma bucur ca e bine si bebe-ul tau!!! Lasa-l asa agitat... daca asa-i place lui Mie una imi place la nebunie ca e activ

Poohy, super hainutele... Eu nu am prins exact cand ziceai de ele... Le-ai facut tu???????? Daca da, vreau si eu modelul.... explicatii... cum se face... ca si eu stiu sa tricotez... si mi-ar placea sa ma apuc...

Poate revin mai incolo... acum fug sa vad si eu ... emisiunea cu Columbenii... ca poate o mai arata pe fetita lor!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 29+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu sunt foarte suparata, tocmai m-am intors de la doctor. Mi-a facut control ginecologic si se pare ca am colul scurtat. Deci mi-a dat recomandare de concediu medical pana la nastere si repaos la pat. Am plecat de la dr pe 3 carari. La eco de la 21s colul era de 38,5 mm. Acum are in jur de 20 mm, oricum sub 30 mm.
Am sunat la serviciu, nu stiu cum o sa ma descurc. Trebuie sa vad cat concediu medical poate sa-mi dea dr de fam pe luna. Voi stiti? Ca vreau sa aman cat pot intrarea in prenatal.
Am uitat sa intreb dr in ce pozitie am voie sa stau in pat. Eu dormeam pe stanga pana acum. Adica e voie si pe parti?
Urmatorul control e peste 2 sapt.
Credeti ca se mai poate lungi colul daca stai in pat?
Oare se mai poate face cerclaj acum?

Anca, 27s+6z Andrei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ancamari Stai relaxata,nu te stresa, pt. cerclaj e prea tarziu. Eu stau de la 23 sapt. in pat cu colul scurt printre altele.Mi-a zis doctorul sa nu dorm pe spate, de preferat pe partea stg.
Concediu poti sa-ti iei 60 zile pana ajungi la comisie(din cate stiu eu), dar doctorul de familie poate da max.15.Deci trebuie sa-ti dea medicul ginecolog.La mine a fost cu internare si CM in continuare. Si din saptamana 32 de sarcina poti intra in prenatal.Eu asa o sa fac...
andradap Imi pare bine ca esti ok!

Liliana 30+ cu micuta Diana Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ancamari - dr de familie poate sa iti dea 14 zile pe luna. Eu zic sa vb tot cu medicul tau ginecolog daca poate sa iti faca o internare si sa iti dea mai multe zile (eventual tot martie). Apoi iti iei 14 zile de la med de familie si de pe 15 aprilie intri in prenatal. Vezi ca medicalul de la ginecolog trebuie vizat si de medicul de familie.
Nu cred ca se poate lungi colul dar sigur daca respecti repaosul nu o sa mai scada. Si pentru cerclaj e cam tarziu...
Da si e bine sa stai pe parti, le alternezi ca altfel e jale. Important este sa stai cat mai mult la orizontala si sa nu ridici nimic.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

andradap ma bucur ca esti bine si bebelu e la locul lui.

fetele am fost la eco , totul e ok...bebelina are 645 grame...sanatoasa, frumoasa...unele masuri arata ca are 25 de sapt unele 24 si ceva...ma rog eu o las la 25 de sapt pana la urmatorul control se vedem cum se fixeaza....in rest IRR sunt bune,placenta ii buna , colul e bun...dar oricum o zis sa nu fac efort , NU MAI IAU TRATAMENT ...asta e o veste minunata...nu mi trenuie sa iau nici utrogestan.
intepaturile erau de la intinderea ligamentelor.
cam atat de raportat.

va pup si ne vorbim maine ca sunt super obosita.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput