*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Si mie imi face placere cand miscaca sa nu mai zic de taticul lui...care e topit
am mai pus niste pozici

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ancamari cu repaus totul va fi bine. nu cred sa se mailungeasca colul dar sigur nu se deschide daca stai in patut.

azi am experimentat si eu contractiile braxton hicks(sper ca am scris bine)...nu am simti nici o durere numai ca so facut burta pietroi.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ancamari, stai linistita ca totul va fi bine!Este f important sa nu faci efort deloc!Iar cu CM este mai bine sa iti faci o internare si-ti poti lua de la spital max 30 zile de medical(9 cat stai internata si 21 max cat poate da spitalul)!Eu asa am facut de 3 ori pana acum!Azi chiar mi-am facut externarea si mi-a dat in total 18 zile de CM pt ca de pe 14 intru in prenatal!Iar med de fam iti poate da un max de 14 z de CM!Pt internare CM se plateste cu 100%!Asa ca.....incearca!Bafta multa si...SANATATE!

Andrada
, si noi am vrut sa-l facem la 1 an de la casatorie insa n-a fost sa fie pe meleaguri straine(Bulgaria)!Tot bucurestean l-am facut!Ai fost dementiala la faza cu bagajul![:-))]

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

fetelor noi va lasam ca numai putem de somn
NOAPTE BUNA TUTUROR

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, eu ma duc la culcarica...Motannel, am vazut ca tu nu ai trimis nr de telefon...
A...Andrada, ai vazut ca am scris de sadicutza si simonica27, ca au confirmat participarea. Pe Oanaclaudia nu am prins-o la telefon...poate reusesti tu. daca nu am vazut ca in folderul Numere de telefon de pe mailul comun are trimis mail cu adresa ei de mail si cu nr de telefon. I-am trimis si Alinei25 mesaj, dar ea inca nu a raspuns.
Va pupic si sa auzim numai de bine.

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by pauly

buna fetele,

andradap ma bucur ca esti bine si bebelu e la locul lui.

fetele am fost la eco , totul e ok...bebelina are 645 grame...sanatoasa, frumoasa...unele masuri arata ca are 25 de sapt unele 24 si ceva...ma rog eu o las la 25 de sapt pana la urmatorul control se vedem cum se fixeaza....in rest IRR sunt bune,placenta ii buna , colul e bun...dar oricum o zis sa nu fac efort , NU MAI IAU TRATAMENT ...asta e o veste minunata...nu mi trenuie sa iau nici utrogestan.
intepaturile erau de la intinderea ligamentelor.
cam atat de raportat.

va pup si ne vorbim maine ca sunt super obosita.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Pauly, ma bucur ca esti ok tu si bebelina!
Ma surprinde cat de repede cresc bebelusii nostrii!Si al meu puy avea 520 gr la 24 sapt si acum(azi) la 29 sapt are 1285 gr!
Am ramas cu gandul la bluzita ta rosie!

Alyna 29+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Pauly, multumesc pentru lamuriri. Totusi ai facut multe analize? Sunt uzuale sau ai tu ceva problemute de ti-au fost recomandate asa de multe? Ma gandesc ce diferenta mare intre ceea ce am eu pe trimitere si ce ai facut tu! Ai probleme cu rinichii de ai facut si creatinina? Sunt in ceata total! A mea dr a zis ca nu-mi trebuie prea multe analize!

Am mai citit ca unele dintre voi faceti analize pentru timpul de coagulare! De ce? Trebuie sa fac si eu?

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Dianalaura, locuind asa de departe ma gandeam ca nu e nevoie sa trimit si eu numarul. Dar il voi trimite pe adresa comuna de mail! Multumesc!

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Andrada pe mine m-ai dat gata
Hai mai ca nu conteaza ce zodie e!! Te astept cu vesti de la Pop ! Merg si eu Vineri la el!!
Eimotto la cine ai fost acum? Si eu am facut eco sapt trecuta si mi s-a spu ca e OK!Acum astept sa vad ce-mi zice dr maine si ce se va vedea la eco Vineri!

cristina 30+

Mergi la inceput

Andrada, ma bucur ca sunteti bine si tu si Antonio .... si cred ca si tatal lui Antonio...caci saracul ... a fost la un pas de infarct, nu-i asa? Nu-i bai ca ne-ai ingrijorat pe noi daca totul s-a terminat cu bine!

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput