*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Fetelor,eu ma simt mult mai bine dupe 2 no-spa,m-am ridicat din pat si vreau sa gatesc ceva...Mi s-a facut pofta de sos de mazare ,pireu si chiftele...Sper ca si pt. Andrap,lucrurile sa fi luat o intorsatura mai buna!Le rog pe cele care se vor intalni in Bucuresti sa se gandeasca si la noi,cele care suntem departe si nu putem ajunge!Va doresc o zi minunata!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Byu bafta la examen.

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

Andrada, da ce faci fata mea? nu mami, intoarce-te, ca mai avem de scris aici, despre burti......inca vreo citeva sapt bune. te pup si ma gindesc numa la tine, sa stii.
in rest fetele, pupici, sintem pe aici, ne foim, ne incearca o durere de cap. toata noaptea am visat ca mutam mobile si puneam perdele, si nu trebe sa ma mut deloc. nu stiu ce sa zic.
IULIA

25+ cu bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Intru si eu o fuga sa va salut
Sunt la un client acum...
Nu am mai intrat ce ceva zile,nu a timp.Sper ca sunteti bine.
Mi-a atras atentia postarea Andradei.Sa stea bebe acolo inca 2 luni ca sta bine,tin pumnii

Eu in continuare sunt numai pe fuga si sper ca baiatu meu sa stea cumintel acolo.Pe 1 si 2 sunt la Varna cu treaba,deci martisor bulgaresc.
Si ne pregatim de operatie de hernie.Cred ca saptamana viitoare,sa speram ca nu tocmai luni...
Va pup si sa ne auzim cu bine

poze
Iri +27 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iar e liniste pe aici.
Ce-ati facut fetelor aseara?

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

byu si mie imi mai curge cateodata sange din nas dar asa cum au spus si fetele, numai cand mi-l suflu, si nu mult, cateva firisoare. Dar nu te ingrijora, si eu am citit ca e normal in sarcina.
andrada iti tin pumnii sa nu fie nimic de speriat si sa te intorci acasa linistita.
Fetelor, cand ziceam si eu ca baia mea prinde contur mi-a zis sotul ca s-a fisurat un robinet. Asa ca lucrarile de faiantat au fost zadarnicite de schimbarea robinetului si alte modificari de rigoare. Eu totusi mai sper ca pana pe 10 termina

gabi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Gabi si noi suntem in renovari...ce pot sa iti spun este ca au daramat faianta si au scos obiectele sanitare 1 zi, alte 3 au mosmondit instalatorii (schimbat de tevi, sifon de pardoseala etc), 1 zi au nivelat peretii si omul spune ca in doua zile pune gresia si faianta (hai 3). Deci o baie o ai sigur terminata pana pe 10

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 29+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

mica0307 si mie mi se intampla uneori, nu trebuie sa-ti faci griji. Stiu femei care pe perioada sarcinii umpleau batiste cu sange! Asa ca nu cazul sa-ti faci griji!
byu si eu as vrea sa ne vedem toate gravidutele din Iasi, chiar si asa putine! eu de exemplu nu mai stiu pe nimeni in afara de tine care sa fie din Is si care sa intre pe forum! Tu stii?
Alina 22+ David

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Salutare!
Am revenit si eu de la epilat!M-am facut ca de obicei, adica inghinal total...insa nu m-a durut mai tare ca alta data! Si stefy a fost si el cuminte...nu a facut nazuri deloc. Ma voi mai duce inainte de Paste si apoi inainte de a naste....
Andrada suntem in continuare cu gandul la tine!
Acum o sa ma duc sa reactualizez lista cu telefoane, sa trec si telefonul sadicutzei.

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Vad ca va plangeti de curs sange din nas...mie nu mi s-a intamplat nicioadata..dar gingiile imi sangereaza aproape de fiecare data la spalatul pe dinti.

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput