*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)
Raspunsuri - Pagina 19
mica0307 spune:
Mie fierul si magneziul mi-au iesit bine. Din cate am inteles este normal in sarcina datorita presiunii marite a sangelui.
Mica
28+
Maya Alexandra
Poze
byu spune:
Asa stiam si eu ca e normal dar parca e prea mult.....sper sa nu uit sa o intreb pe doctora cand ma duc la ea desi mai e mult pana atunci...
Multumesc Mica pt raspuns
Byu
25+ cu
CASIAN
Poze
ralucami spune:
Si eu in goana!
Andradaaa!!!
Bey nu fa glume de-astea!!! Nu ai cum sa nasti acum, mai ai cel putin 2 luni de asteptat! Sper sa fie totul bine si sa vii in seara asta sa ne scrii pe forum!
Ce fain ca mai e putin si va intalniti. Si eu mi-as dori tare tare mult sa vin , sa va vad si sa va aud "live". Sa faceti poze fetele !
Eu mi-am pregatit o cada cu spuma si vreau sa stau acolo macar 1h, ca azi am fost tare tare harnicuta si merit. ![]()
Si mie mi-a curs ieri sange din nas. Dar e normal, scrie treaba asta pe toate site-urile de profil si de-asta nici nu m-am speriat. ( a zis Mica si cauza: presiunea marita a sangelui).
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
eimotto spune:
Buna burticute,
Andrada - te asteptam cu vesti bune
Mica - mie LA1 mi-a iesit la limita inferioara adik 26. Dar la mine cica si aptt e sub linita (deci inteleg eu ca se coaguleaza mai repede decat normal). Plus IR marit, placenta cu mici zone de necroza... ceea ce la tine nu este cazul... Iar despre pret, asa este, la Fundeni costa 105.000 lei Clexane de 0.2. Poate cel de 0.6 sa fie 300.000. In orice caz nu iti cumpara multe, ca de la 1 martie e posibil sa se schimbe lista si sa intre din nou gratuit..
Motannel - si eu am dureri de spate in zona sezutului. Si daca stau pe o parte ma dor articulatiile de la solduri...nici nu stiu cum sa mai stau...
Mai fetelor si mie imi tot curge ceva de saptamana trecuta. Dar pana ieri mai semanau a secretii...ieri a curs ceva mai mult si extrem de apos. Astazi ma duc si eu la medic si vreu sa va spun ca nu mi-a curs nimic. Parca vad ca ma duc si sunt uscata ca o iasca de o sa zica ala ca-s nebuna...
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze
pauly spune:
incet , incet ma pregatesc de plecare...dar mie gandul la andrada...sper sa fie ok.
byusi mie mia mai curs sange din nas..dar numai daca il suflu, cand sunt racita...in schimb gingiile i-mi sangereaza bine.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
byu spune:
Eimottoiei cumva ceva pastile endovaginal?
Daca da atunci e de la pastile zic eu pt ca si eu patesc la fel dar e de la pastile...Utrogestan mai exact oricum astept un raspuns de la tine sa vad si eu ce a zis medicul, ca eu nu m-am alarmat si poate ar fi fost cazul.
Pauly gingiile imi sangereaza si mie mult cand ma spal pe dinti, ar cu nasul e mai urat ca ma trezasc si noapte (uneori)simtind ca imi curge nasul ca in coriza si cand colo e sange de umplu servetelul(bine ca nu e tot timpul asa).
Andradain speranta ca totul este si va fi bine, iti tin pumnii strans...
Byu
25+ cu
CASIAN
Poze
Madi spune:
Andrada sper sa fie doar o alarma falsa si sa te intorci cu vesti bune!! Tinem pumnii!
Madi + 
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
byu spune:
Fetelor am plecat la scoala, am tot stat pe forum si am iutat iar de examen
Va pup.Pa , am plecat mai vb deseara.
Byu
25+ cu
CASIAN
Poze
eimotto spune:
Byu - nu introduc nimic acolo
. Succes la examen!
Mai ce rau ca nu are Andrada telefonul la ea. Parca nici masina nu avea astazi...dar poate mai bine, ca nu ar fi fost ok sa conduca asa agitata.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze