*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salut gagicilor!Andrap,tin pumnii sa fie bine...Gandirea pozitiva de care dai dovada te va ajuta!La fel si gandurile noastre bune...Tocmai voiam sa scriu ca mai devreme am experimentat dureri ciudate jos,contractii ca si cum ar fi vrut bebe sa iasa...M-am oprit de cateva ori din drum mergand la piata...Asa ca astept sa vad ce se intampla...Orice-ar fi,nu poate fi rau(am deja 30 sapt)...Dar nu ma mai tem ca la 20...In viziunea mea pericolul a trecut...asa ca astept cuminte sa vad ce se intampla(poate fi paranoia mea).Daca nu,asta e ...Oricum ma simt pregatita de mult!...Va pup si pt mine n-are rost sa va faceti griji!Las compu deschis si mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andrada ai grija de tine si puiut...te asteptam cu vesti bune.

chiqui azi lamuresc cu doctorul odata si ptr totdeauna eficacitatea utrogestanului...si te anunt concluzia.

cristinamaria speram sa fie bine...sa fie de la largirea uterului cum zice mica, aaa mai vroiam sa spun ca si eu le simt in partea dreapta..de vroe doua zile.

motannel eu am facut, hemoleucograma, uree, creatinina, acid uric, glicemie, colesterol, calciu,trigliceride,fe(care mio iesit peste masura), urina , urocultura, TGP si TGO(analizele ficatului).

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Bai ia incetati cu prostiile. Si eu sunt racita da ma vedeti pe mine ca ma vait???
Hai ca joi e 1 martie vine primavara si luna cadourilor asa ca tre sa ne bucuram.

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, sadicutza a confirmat si ea participarea la pizza hut! Si mi-a lasat si numarul de telefon al ei si al sotului...o sa il trec in lista de telefoane, dar numai dupa ce revin din oras...acum ies si eu la dus, ca la 12 jumate am programare la epilat. Va pup!
Revin!

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor
Eu intru mai rar, va prind cu greu din urma....ma bucur pentru fetele care au intalnire la Bucuresti. Distractie placuta si sa vedem si noi poze de la eveniment.
Mai am saptamana asta doua examene si apoi intru in stagiu slava Domnului ca m-am saturat de scoala, asa ce as mai pleca intr-o vacanta ...din 2005 nu am mai fost nicaieri.
Fetele din Iasi: de ce nu ne putem intalni chiar daca suntem asa putine?

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Pauly eu am luat utrogestan din saptamana 6 (Cand am avut mici sangerari) pana in saptamana 19 cate 2 pe zi. In saptamana 19 am fost la control la herghelegiu si mi-a zis sa le reduc la una pe zi pentru 2 - 3 saptamani si apoi sa renunt la tot. Si noua mea doctora mi-a confirmat sa renunt la utrogestan. Am renuntat cam de 10 zile si nu am nici o simptoma. discuta cu doctorul tau si vezi ce-ti spune. Legat de colesterol marit, nu am nici o idee, dar nu am auzit sa fie vreo legatura cu sarcina, ca la alte analize de sange gen vsh. bafta!

Andrada te rugam nu ne da emotii!

Andreea 23+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

sobi mutumesc de raspuns.

multumesc tuturor gravidutelor care m-au incurajat...sper sa vin veti bune de la eco.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Am mai citit pe aici, cateodata ma bucur ca nu ati mai scris un capitol ca sa pot sa tin si eu ritmul...:))

Sanatate la burticile racite!
Andrada, te asteptam cu vesti bune! Tinem pumnii sa fie bine.
Chris, sanatate maxima si tie si ai grija de tine.
Cristinamaria, bafta maxima la Fundeni! Sa iasa bine.
Mai e putin pana la intalneala...astept cu interes sa povestiti despre reactia celor de la pizza hut ...cand or sa vada intrand 20 de burtici...hehehe

Saptamana viitoare ma duc la ecografie si la doftor si parca nu mai am stare...:)
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Referitor la Utrogestan, eu iau de la inceputul sarcinii si inca mai iau si am 26sapt.
Am o intrebare: voua tot asa mult sange va curge din nas cum imi curge si mie?

Byu 25+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Byu imi curge sange din nas doar cand suflu nasul mai mult. De exemplu acum ca sunt racita .

Mica 28+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput