Bucurii de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 24
pufymic spune:
Salutare bucurii!
ca ati intrebat de mine...sunt in zona dar nu prea apuc sa postez din lipsa de timp....sau de chef
....
Noi suntem ok, mergem inainte cu diversificarea, cu pasi marunti....piticotul meu adora supa de legume, dar sa fie clara!Si sucul de mar(acum dimineata i-am dat cateva lingurite)....dar tot asa: fara pulpa.
La piure face nazuri....cred ca textura e de vina....trebuie sa treaca ceva timp pana se obisnuieste si cu altceva decat lichide....
Dar daca i-l dau inainte de supa e ok, il papa ca ii e foame
.
Deocamdata ii dau supa de legume, piure de legume si suc de mar(dupa cum ziceam azi-dimineata i-am dat prima data)...in rest lapte made in mami cat cuprinde(inclusiv noaptea....)
Eu
Ignatica spune:
Asa mai Pufy, ce e cu lipsa asta de chef?
La BV e o vreme uratzica tare, nu am iesit azi cu David. Maine mergem la spital sa dam o urocultura, asa ne-au recomandat sa o dam la ei timp de 2 luni. Brrr, mi-e groaza de locul ala fie si pentru o analiza.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Lexisa ne spui ce ai luat si cum a fost. Ia zi-mi te rog cum se spune "husa de
Itzy, m-am gandit si eu demult la asta. Crede-ma, am incercat toate variantele: cu pantalonasi, cu pled, fara pled, fara pantalonasi, cu maneca lunga, cu maneac scurta etc etc. Cred ca cel mai bine ar dormi imbracata, dar cu geamul deschis. Dar eu as muri in 2 zile de pneumonie
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
anangel_lexi spune:
Itzy, m-ai incuiat cu intrebarea asta. Chiar nu stiu, tre' sa fie ceva cu Regen... Mai bine roag-o pe Marina sa-l intrebe pe sotul ei.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
Andreea, se vde un
scump de tot!
Scumpik, sanatate multa, nu intra in panica, e probabil o viroza obisnuita. Nu-l pupa pe pui prea mult si o sa fie bine.
Lexi, de fapt, Itzy, o sa il intreb pe tati cand s-o strange pe acasa despre "husa pentru ploaie"
flavia ramona spune:
Bucurii de 27.
Ramo, am vazut ca ai intrebat-o pe Itzy, da iti spun si eu … mie pediatra mi-a spus ca pot sa adaug cereale in fructele de dimineata daca nu am biscuiti cu gluten si seara sa-i dau cereale iar.
Legat de porto sau dulcpic, nu mai conteaza, important e ca functioneaza
.
Marina, Princess, aveti dreptate, sunt cap sec
, nu m-am gandit. Asa o sa fac si eu de acum.
mexxa spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
, se vde unscump de tot!
hai noroace...!!!^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
anangel_lexi spune:
Mexxa, wow ce dulce e iepurasul! 
Pufy, nu ne mai arati pozici cu pufisorii?

de
mexxa spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Mexxa, wow ce dulce e iepurasul!de
Stiu

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
festina spune:
ceau mamici si bebici
DA Mamilili m-au ajutat f mult discutiile de pe forum in hotararea mea de a alapta exclusiv desi de multe ori am fost tentata sa incepem diversificarea mai devreme (la sfatul unor prietene care au inceput diversificarea la 6 sapt sau dupa cum spune soacramea sa-i dam copilului suculete sa-i facem pofta de mancare
) dar pana la urma cel mai adevarat este ca fiecare mama face ce crede ca este mai bine pentru puiul ei
Raducu are acum la 4 luni 6100gr deci e in grafic dar ... cand aud alte mamici cu puiuti de 7-8 kg nu pot sa nu ma intreb de ce al meu nu e mai grasut. Acum m-am impacat cu ideea ca asa e el 'fotomodel' si are si cu cine semana ... eu pana in facultate am avut 46kg la 1.67m deci ffff slaba. Vad ca mai sunt si alte mamici cu baietei 'fotomodel' - pricess, flavia ramona
itsy-bitsy - si eu ma intreb cum am rezistat pana acuma fara sa va scriu dar in timpul sarcinii am fost la servici pana aproape de DPN si de cand s-a nascut Raducu eram tot timpul in urma cu cititul si am vrut sa ajung la zi
La fel ca si pentru alte mamici acest forum m-a ajutat de multe ori sa iau deciziile corecte. Multumesc tuturor 
Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006)