Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Nasearaaaaaaa!!!!

Am decretat de dimineata ca azi sa fie ziua fara internet. Evident, nu m-am putut abtine. Sunt addicted, ceea ce, oarecum, ma inrijoreaza.

Sa revenim!

Bravoooo Sebicu pentru dintisor , asa-i ca de-acuma n-o s-o mai chinui pe mami?

CristinaGoji, eu gasesc sfaturile tale deosebit de utile, continua sa le postezi.

Gety, eu am iesit cu Mathias afara zi de zi, minim o ora, chiar si in zilele astea geroase.

Pentru fetele din Iasi interesate de martisoare frumoase, le puteti gasi pe str. Lapusneanu la mesteri populari. Erau azi cateva femei cu mainile inghetate bocna si infofolite pana-n gat care vindeau martisoarele facute cu maiestria mainilor proprii. Eu am o mare admiratie si-un mare respect pentru cei ce fac lucruri "hand made" si cum sunt si o mare adepta a traditiei martisorului fireste ca azi am cumparat cateva. Preturi 1-2-3 lei, in functie de cat de migalos a fost procesul creatiei.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

BUCURII DE 25!

Cristina multumim de intrebare Sarah este bine nu a mai facut febra si-a descoperit vocea si tipa incontinuu.
Ma lupt acum cu alta problema la ea.Nu-i place piureul de legume.Am facut tot felul de combinatii - niciuna nu tine.
Astazi in disperare de cauza i-am amestecat piureul de legume cu ... mar.
La papat imediat. Ea este innebunita dupa piureutul de mar - asa ca nu am alta solutie pt. inceput decat sa-l combin si pe cel de legume cu mar si apoi sa incerc sa-l scot incet- incet din compozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Bucurii de 25!

Sephora, faine pozele! Il lasi pe Matteo sa inoate si singur sau numa sustinut de tine? Se baga si sub apa?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

bianca maria, david, mario, luca ionut, katia, emanuel, darius stefan, bogdan tudor si bianca, la multe lunite!!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Buna seara.
Eu scriu din ce in ce mai rar. Parca de cand a venit mama soacra nici timpul nu-mi ajunge. Ea ma ajuta f. mult dar...Emma a devenit parca... o mica terorista. Ati mai auzit de copil care sa manance 2 biberoane la un pranz???? Ei, aflati ca exista..E tare greu de explicat: intai incepem cu cel obisnuit, apoi, dupa cateva gurite, incepe scandalul cum ca n-ar mai vrea. Atunci venim cu alt bib.cu o gaura extrem de mica pe care Emma il accepta. Apoi scot oarecum fortat bib-ul si il dau pe cel "adevarat". si tot asa, timp de o jumatate de ora. Am imbatranit, la propriu. Ultima ei masa e in jur de 18-19.00 apoi nimic pana dimineata la 5.00-6.00, timp in care doarme, ce-i drept. Mananca in jur de 650 ml/24 h. Oare e suficient?
Cred ca v-am plictisit deja
Fug ca incepe "distractia".

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Poze calde

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

aaaa, avem si noi poze "noi" (trei lunishoare)

Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006

Poze calde

3 lunishoare

Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

danidani - daca pune in greutate, inseamna ca e suficient cat mananca. Dar de ce nu-i dai dintrun singur biberon, din ala din care-i place, cu gaurica mai mica? Vladic pana acum mananca cu tetine 1-3 luni, desi are 4 luni si o saptamana. Am mai incercat sa-i dau cu tetine 3+ luni,dar se inneaca cu ele si nu-i mai dau. O sa mai incerc pestre vreo 2 saptamani daca o sa poata bea cu ele, daca nu, tot cu astea 1-3 luni ii voi da laptic. Iar ceaiul il bea cu tetine 0-1 luni.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

dani nu resusesc sa o vad pe Emma. Si David a mancat mult avreme din tetine mai mici, de-abia acum le crestem progresiv. Mie mi se pare ca au fluxul prea mare, se ineca mereu.
sephora sunt superbe pozele cu inotatorul tau.
mexxa felicitari pentru iepure. La mai multi. Vazut hacker la 5 luni . Pazea Pentagon ca vin Pupic pe iepuric.

Roxana bine ca ai gasit combinatia, daca asta ii place copilului... ce sa faci.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetele sunt fericita
E o pozica calda calduta aici

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput