Bucurii de sept-oct 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Bravo Piscotzel!

Danidani, n-am putut-o vedea pe Emma la 3 lunisoare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Bucurii nascute intr-o zi de 25

MamiLili inca nu stiu sa inoate singuri,parintii ai tin in brate si fac exercitiile pe care le arata profesoarele,ele ai iau si ai baga pe sub apa si ai mai si imping de la una la alta,poti sa te bagi si tu sa vezi (ca parinte) cum inoata cu ochii deschisi de la una la alta.
Mexxa vazut hecker scump,asteptam poza cu dinticu.
Bravo lui Piscotel!
Dani nu se ved pozele.
Ignatica multumim.

Eu a trebuit sa-i dau copilului niste Calpol in seara asta ptr ca il dureau tare gingiile,era mort de oboseala si nu putea sa asoarma,imi lua degetu si se freca inebunit pe gingii.Ufa saracutu!
I-am facut si baia mai devrema pe la 19.30 zic ca-l linistesc,nici acolo nu prea a fost in apele lui,intr-un sfarsit a adormit,sper sa poata dormi saracutu....

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Bravo Piscotzel!

Danidani, n-am putut-o vedea pe Emma la 3 lunisoare.

Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Idem adica bravo Antonio! Nu se vad pozele Danidani
Mexxa - felicitari pt Sebicul dintat Poate se va mai linisti de-acum inainte.
MamiLili - ma bucur ca-ti par utile sugestiile pe care le postez. Asta si era ideea, sa ajute pe cei ce vor sa le urmeze.
Ignatica - nici mie nu-mi reuseste de fiecare data sa-l tin treaz dupa masa de seara. Uneori e prea obosit si adoarme in timp ce mananca sau imediat dupa si orice i-as face doarme ("orice" e exagerat spus, ca nu-l scutur sa se trezeasca).

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaGoji
MamiLili - ma bucur ca-ti par utile sugestiile pe care le postez. Asta si era ideea, sa ajute pe cei ce vor sa le urmeze.

De acord! Asta e si scopul forumului, de altfel, sa vorbim DESPRE COPII, sa ne sfatuim si ajutam reciproc.

Sephora, merci de explicatii! Totusi, cand profesoarele baga bebeii sub apa, isi tin singuri respiratia? Sau le pun ele mana pe fata?

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Referitor la scufundatul bebelusilor, am citit undeva ca in perioada de nou-nascuti (28 zile de la nastere) bebelusii au pastrat reflexzul neconditionat de a nu respira in apa, si pe parcursul acestei perioade copilul poate "face" scufundari scurte. Totodata in momentul in care il bagi sub apa spui un cuvant, pe care-l vei spune de fiecare data si cu aceeasi intonatie cand vrei sa-l bagi sub apa - de exemplu "apa", sau "acum" - in acest mod ii formezi reflexul conditionat sa-si tina respiratia pentru cateva secunde atunci cand pronunti cuvantul si il bagi sub apa. Nu stiu daca este adevarat, eu n-am avut curajul sa incerc, desi citisem inca de cand eram insarcinata.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Multumim la toata lumea
Am vazut si eu piticuti scumpici si innotatorul si haekerul. prin urmare nu o sa mai intru pe net daca ma spioneaza Sebi de mexxa ce fac?

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Noapte buna bucurii!

Suntem iar pe pagina a 2-a.

Ce dragutz e Matti in bazin!

Alina&Bianca(25 August 2006)

www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Intru si eu putin ca sa nu ma uitati ...

Am vazut Bucuriile care nu stiu cum se face ca pe zi ce trece sunt tot mai frumoase si fac progrese mari de la o zi la alta.

Cristina si mi-e imi plac postarile tale. Sunt f interesante. Eu de exemplu nu prea am ce sa scriu interesant, da intru ca sa citesc si mai spun ce fac eu i unele situatii, dar atat.

Multumesc tuturor pt urarile de insanatosire. Eu inca trag cu otita. Am fost azi la spital si mi-a spus ca timpanul incepe sa-si revina (sau ceva de genul asta), dar ca urechea inca arata urat, desi in mod normal de 4 zile ar fi trebuit sa se vada rezultate mai bune, da' avand in vedere ca nu iau antibiotic si antiinflamator de unde rezultate . De durut doare, da ce sa fac?!

Bogdan nu accepta nicicum biberonul. Cele care aveti aceeasi problema ati rezolvat cumva? L-am lasat azi la mami si m-am muls ca sa aiba o masa macar, sa ma pot odihni si eu ceva, dar nu a vrut nicicum laptele din sticla. A papat putin morcov cu cartof si apoi putin lapte, dar cu lingurita . Ce sa mai fac?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, nici Adelina nu vrea biberonul nicicum, am incercat cu o gramada de tetine, cu apa, caei, lapte, suc de mere, morcov...nimic, isi face greata cu el si nici nu stie cum sa traga din el.
Deci, astept si eu solutii.
De cand ma inceput diversificarea lactatia a mai scazut si imi fac probleme cum ii voi da lapte cand nu o mai pot alapta.

Sephora, ce fain ca poti merge la bazin cu Matti, cred ca e super. Ce temperatura e acolo?

Vazut hacker si piscotel in fundulet.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Surpriza...va vine sau nu a crede, azi dau eu . O saptamana frumoasa tuturor!

Varsta lui Mathias

Mergi la inceput