Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Felicia ma bucur ca Doru e mai bine!!! Sanatate muuulta.
Noki nu am facut mare lucru...asa ca nu am mai zis. A fost doar un consult si cica e de facut operatiunea si mergem sambata viitoare ca acuma nu avea Novocaina pt aceasta operatiune. Asa ca....sambata viitoare ne ducam sa ne aranjam la putzica!!!
Gata ca ma duc sa vad ultimul ep din "Lost" aparut...ca nu il vazui!!!
Poop you all!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
cristinamh spune:
seara buna!
in sfarsit mai prind un pic pc-ul in seara asta. panoul l-am facut mai devreme. http://geocities.com/nov_dec_2005/2007/pg1.htm
am si eu o mica rugaminte... trimiteti poza doar atunci cand lucrez la ele. chiar nu mai am timp sa umblu mereu la panou... imi pare rau ca trebuie sa fie asa, daca nu e ok, predau stafeta. am lasat o saptamana timp de trimis poze, acum urmatoarea sesiune e ultima saptamana din aprilie. imi este destul de greu sa stau sa editez si sa fac upload pe site pt cate=o poza
. oricum poze restante primesc tot atunci.
multumesc pt intelegere, sper sa nu se supere nimeni...
acum va pup, ma duc la nani, incepe o noua saptamana de lucru.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
catutza spune:
Buna seara si de la noi,
CristinaH, am vazut panoul, i-mi place foarte mult, se vede ca au crescut copilasii nostrii, arata si ei a ....copilasi nu mai sunt bebelusi
, pacat ca sunt asa putine poze.
Noki , de unde i-ai luat tu dresul ala de domnisoara lui Sarah? Ala pe care l-a purtat de Craciun la tine la servici.Tare mult mi-a placut si am tot uitat sa te intreb.
Fetelor stie cineva ceva de Gabitaco sau de Miha, ca nu am mai vazut nimic scris de ele in ultima vreme.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
roxisialexia spune:
cami, alexia mea procedeaza fix la fel, nu mai pot nici eu ....am stat si m-am gandit si mai mult ca sigur este de la faptul ca stam putin cu ele, alexia mea vreau sa stau numai langa ea altfel nu se joaca vrea sa o catar peste tot unde nu are voie..nu pot sa merg la toaleta neasistata, nici in bucatarie nu pot sa gatesc cu usa inchisa ca deschide orice usa
, am incercat sa ma joc cat mai mult cu ea insa partea urata este ca atita urla si se miorlaie ca nu mai suport si nu stiu ce sa mai fac sa nu mai faca asa.(am inceput sa iau magne B6 pentru stres si obosela ca am impresia ca o iau razna)Si exact ca si daria alexia procedeaza asa numai cu mine, la mama e un copil cuminte parca e la cresa ![]()
feli, cunosc perfect maraiala iiiiiii, ma zgarie si pe mine zilnic, cum nu capata ceva sau nu poate sa faca ce vrea incepe....si de vreo luna tipa ..da la un volum de face si o soprana invidioasa![]()
Bine ai revenit acasa sarah 
! pupicei de la alexia si te rugam sa fii fetita cuminte
sa papi tot sa nu o superi pe mami
silviuka felicitari pentru job, sa fie de bine sa ai succes si satisfactii.
cora te-ai intors din tari straine? cum a fost, vrem poze ...
gandacel, succes satamana aceasta si sper sa se integreze repede sa nu plinga bogdanel.
si tinem pumnii sa fie bine intalnirea cu cresa.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
meems spune:
Cristinamh - multumim de panou, tare dragute pozele... pacat ca nu-s mai multe.
Roxi, asa tipa si Rianna! Mai nou tipa si cand e fericita, tipa si cand e nervoasa. Cateodata ma enerveaza la culme tipatul ei, dar sper sa fie doar o faza si sa-i treaca...
Madutza10 spune:
Neata!!
Fi'miu fu tare matinal ,azi a intrecut orice masura ,s-a trezit la 6:45 

,dupa ce a baut lapticu' a bintuit prin dormitor ,in pat ,jos ,in pat jos ,se urca in pat cu multa usurinta de vreo 3 saptamini ,noi am stat cu ochii inchisi poate ,poate vine si se culca din nou dar nici vorba ,la un moment dat trinteste usa de perete si se opreste direct la jucarii ,acu' io-l supraveghez iar tati mai doarme nitel.
Copii astia sint de groaza la virsta asta ,ma bucur cind vad ca nu numai al meu e asa ,,explodat'' :))),azi am o gramada de treaba si nici un fel de ajutor ,mi-e frica ce ma asteapta dar asta e ,ne trebuie rabdare ,abia astept caldura sa-l tin afara de dimineata pina seara :)
Am pus poze noi pt cine are chef sa le vada!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
neata!
Fetelor, am descoperit cum sa linistesc copilul: nu-i dau jucarii, ca o enerveaza, in schimb cu un obiect casnic treaba e rezolvata
Am strans toata jucariile intr-o patura si chiti plimba un uscator de par si e tare fericita
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Neata!
Feli, super ca ai gasit cum sa o linistesti pe chiti, asa am procedat si eu, si acum iese cu scandal daca nu-i dau ce vrea ea ....
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Madutza10 spune:
Ca tot vorbiti de linistit copii ,al meu acum plimba mopul prin casa si-i tare fericit ,m-am consolat cu gandul ca nu mai poate fi ordine in casa ,deci n-are decat sa faca ce vrea ,decat la bazaie toata ziua ,mai bine-l las sa se joace cu ce vrea!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by xandra28
fetelor, stiti ce ma gandesc? pt bebelusul din blocul lui boscu. nu le-ar fi mai usor sa caute undeva o camera cu chirie? asta n-ar insemna mai mult de 2-3 milioane pe luna, si la cate fete suntem aici, 100-200 mii pe luna cred ca putem sa dam fiecare. ce ziceti? parca suna mai bine decat cum stau acum.
Fetelor, tocmai asta e problema !!! Ca nu gasesc o camera cu chirie. Ca de bani acum nu e o problema, se descurca ea, cam 3 milioane poate da pe chirie.
In alta ordine de idei, Buna Dimineata !!!!
Tineti-mi pumnii ca azi incepe marele balamuc, negocierea 2007. Am niste emotii...
Zicaminte bosciene:
De dimineata, frig, eu il imbrac intotdeauna subtire, un pantalon de stat in gradi si ciorapi scurti dedesubt; decat sa il infofolesc si sa transpire, mai bine suporta 30 m ( atat e de la masina la intrarea in gradi ).
Sebi: Auzi mami, daca maine nu imi pui 3 perechi de pantaloni pe mine, sa stii ca te duci...pardon, mami, in chiloti la serviciu!