Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 7
Hildegard spune:
Camelia, te inteleg. Si steff a avut asa zile, sigur ii ies ceva dintzoci
Au venit az nasii lui steff la noi, aseara m-a sunat nasa sa-mi zica ca vin
. Moama, trebuia repede sa pregatesc ceva de papa pentru ei...am facut repede aseara si o tarta cu piersici.Am primit si cadouri![]()
Steff e bine, gingia de jos sa- albit cu totul. azi am terminat antibioticul, asa ca.....fara medicamnete
. ma gandesc sa-i cumpar immuno baby. ce ziceti?cica dupa antibiotic organismul e slabit nitel.....
in rest sunt varza de oboseala
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
felicia74 spune:
Hilde pe mine tot nasii ma suna cu o ora inainte
Noroc, ca stau langa Cora
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Hildegard spune:
Felicia, deci sa ma vezi intr-o viteza de aseara de la 7.....pai aseara m-am pus sa fac tarta, ca trebe ceva dulce si sa merg la cofe...nu merg![]()
Cand i-am invitat de ziua mea si a sotului, atunci cand ne-am tinut-o pe 10, n-au venit c-au taiat porcul
...acuma gata, vin si cu cadouri. Era frumos un tortulet, o masa mai speciala cat de cat. Io am pus pe masa snitele, carnat la cuptor, piure de cartofi, muraturi, supa de pui de casa.....si tarta. Cam slabut??? sa le fie de bine
. Alta data sune si ei cu 2 zile inainte barem.
de-ale gurii
Hildegard spune:
lumeee...unde sunteti???

Sotul doarme, cupilu doarme io bantui de aci singura?
bey, mi-o distrus steff titele
....era sa raman azi noapte fara sfarc asa mi l-o prins
cred ca-l tai de la ratia de lapte definitiv daca mai face asa....mai are termen pana-n aprilie
de-ale gurii
camelia_daniela spune:
Hilde, stiu cum e ... si mie mi-a capsat Daria un sfarc acum vreo saptamana de-mi venea sa urlu! Oricum ea e acum 99% intarcata; de fapt de atunci nu i-am mai dat!!! Bafta si voua!
Al meu copil e culmea! Dupa ce a dat-o din pseudo-diaree (joi-vineri) in constipatie (sambata) acum a facut iar un kk aproape apos!!!
Asta e !! iar regim anti-diaree ... of of !
Tarta cu pere e pe aceeasi reteta pe care ne-ai mai dat-o? Eu nu am facut-o, recunosc, dar as vrea intr-una din zile!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Madutza wow, asa face si Orlando? Eu am crezut ca Ilinca a fost rasfatata de bunici, care stau dupa fundul ei sa deseneze, sa danseze, hai sa construim ceva... asa ca de unde sa mai stie copilul sa se joace singur? Azi de la 7 la 10,30 mi-a facut capul calendar, a intors toata casa pe dos (iar pe mine ma deprima deranjul in casa, dar asta e, trebuie sa ma obisnuiesc).
Cand l-am vazut pe socrul meu in usa n-am zis decat "ia-o, nene!" Pentru a mia oara zic - felicitari mamicilor ce se descurca singurele dar chiar n-as vrea sa fiu in pielea voastra. Insa se va mai imbunatati situatia cand o vom mai scoate afara sa-si consume energia.
Si are de ceva vreme o miorlaiala, gen "iiiii", care ma enerveaza mai rau ca zgomotul facut de unghii pe tabla de la scoala.
Cred ca sunt eu obosita
Anda ce bine ca situatia lui Nic se imbunatateste!
Camelia Doru e tot mai bine pe zi ce trece, iar miercuri ii scoate firele si asta a fost tot.
Si Ilinca se tine dupa mine, inclusiv la baie. La bucatarie nu zice nimic, ca o pun in scaunul d emasa si se uita la mine cum fac mancare. Ceva vreme, dupa care "iiiiiiiiii"
feliii cat as vrea si eu sa o ia cineva sa o tina macar o zi,visez ca nu are cum sa se intample asa ceva
"iiiiiii" la noi e nai-naiiiiii asta cand nu o scot afara si bate cu pumnii in usa de la intrare
la noi e jale mareeeeeeeeeeee,nu mananca si nu doarme decat cu MINE nu pot sa plec niciunde din cauza asta,nici de la taica-sau nu papa,cand merg la soferie si o las cu el si vine ora de masa nu vrea absolut deloc,sta nemancata pana vin eu ,mai nou de cateva zile a rasfatat-o taica-sau atat de tare ca ii face toate placerile de la carat in spate pana la gadilat si cand e el acasa daca nu sta dupa fundul ei e jale,cu mine nu e asa,e cuminte se joaca singura
la mine marea problema este cand va trebui sa ma duc la munca,ca asa cum este acum nu stiu ce femeie va sta cu ea

Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
si apropo de muscat,uka ma musca de umar ,am si acum un semn de acum 4 zile mie imi dau lacrimile iar ea rade
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:

Recunosc ca sunt nebuna de legat...in Post si in cura de slabire fiind am intrat pe pozele culinare ale lui Hildegard!!!

Feli- daca vrei ne tratam depresia impreuna...ca si io-s atat de happy ca mi s-a intors sursa de scandal si potlogarii, de numa'!!!!

Ela- hmm...nasoala treaba. cred ca ar trebui totusi cu timpul sa incerci sa-i mai scazi dependenta de tine, ca va fi tare nasol cand o sa incepi munca...![]()
Sa ma vedetzi pe mine de maine...fara Adila, fara mama...ehehe..vreau inapoi in sesiune, la biblioteca!!!!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
meems spune:
Cami, sigur sunt ceva dinti de vina. Si Rianna e la fel cand o deranjeaza gingiile, sta agatata de mine! In perioade din-astea abia astept ziua de luni s-o las la daycare si sa ma duc la servici
Si culmea ca la daycare e tare cuminte, eu mereu o avertizez pe ingrijitoare ca Rianna e in perioada nasoala, iar cand ma duc s-o iau asta mi-o lauda ca ce cuminte e fiica-mea 
Noki, cum ti-a spus si Lavi, Ina e bine, doar se tine departe de forum.
camelia_daniela spune:
Meems, asa patesc si eu cu ai mei, ca ei stau cu ea! Mi-au zis azi - "la noi nu face asa, tu esti devina ca ai invatat-o asa !" Of of acum ce sa mai zic, asa o fi!
Asa ca va trebui sa dezvat invatul ...Greu-greu!
Pana una-alta, noapte buna si fara evenimente va doresc tuturor (nu stiu daca mai intru!)
u all!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)