Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
pisi 
In alta ordine de idei (nasoala) Nati iar s-a imbonavit, de ieri a inceput cu febra, azi de simineata 38.8.
A treia imbonavire in 2 luni de cand am intarcat-o 

Multa sanatate bebicilor bolnaviori (printre care si al meu)!
Va pup.
P.S. Pai Hildeeee, e o super masa ce ai facut tu!!! 
Madutza10 spune:
Lavi ,nu mergeti la dr?E racita ,are alte simptome decat febra??
Orlando n-a racit toata iarna ,sint convinsa ca Septilinul ajuta ,il ia de 2 luni ,incercati si voi !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Maduta deocamdata nu are niciun alt simptom. Starea generala e buna. 38.8 a facut de dimineata la 6.30, i-am dat Panadol si i-a scazut. Acum inca nu i-a crescut din nou. (Sambata avea stare subfebrila: 37 cu ceva, ieri a facut de 2 ori peste 38 dar i-a scazut dupa panadol/nurofen).
Dra noastra are program miercuri si joi. Eventual pot sa merg maine la colega ei (ele isi fac backup una alteia daca lipsesc) sau azi dupa amiaza la cea de familie dar prefer sa nu merg la ea.
O sa o sun pe pediatra azi, mai tarziu.
camelia_daniela spune:
Of, Lavi, ce rau imi pare ca s-a imbolnavit Nati iar !!!!
Tu i-ai dat ceva pentru intarirea imunitatii?
Eu nu i-am dat, insa as vrea !!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
bb_alinus spune:
Iaca si noi prezent! Multamim fetelor care ati intrebat de noi!
La socrii in Fr a fost ok, sambata ca de obicei zi de voie, am lasat-o pe missa cu bunicii iar noi ne-am shopuit o gramada, am fost la un restaurant tipic si ...gata ziua. Iar duminica am petrecut-o in familie in jurul mesei.
Am citit tare pe diagonala desi nu s-au scris chiar foarte multe, de o vreme e cam liniste pe la noi, nu credeti?
Anda vad ca ne-ai dat vesti mai bunicele despre poet, sper sa se rezolve cat mai repede si cu mucii aia verzi ca nu sunt buni deloc!
Lavi io nu reusesc sa imi imaginez faza cu Silviuk rasturnand ditamai caruciorul de la supermarchet, si cu Nati in el. Io credeam ca sunt atat de stabile ca si sa vrei nu reusesti....ei dar lasa ca ma invata Silvia despre mersul lucrurilor ![]()
Xandra nu imi vine sa cred ca ai mai dat si tu un semn! Mai zi-ne ce mai face Vladutz.
Camelia se poate sa fie maraita de la dinti dar poate fi si o faza normala varstei. Ca vad ca si Amalia mai nou vrea numai in brate, vrea sa vada ea ce se intampla acolo sus, nu ma mai lasa nici un pic, de cum ma vede se agata de mine....asa ca incerc sa ies cat mai mult afara ca alta solutie nu am.
Feli ma bucur ca sotiorul se simte mai bine si ca totul a fost ok cu operatia.
Silvia bafta la noul job!
Vad ca a nascut o gravidutza "de-a nostra", Ancris, dar eu nu o cunosc, cine e? Oricum felicitari!
Cat despre prajiturile lui Hilde si io am pacatuit si am tras cu ochiul....mamamia ce bine arata. Insa pana acuma in afara de prajitura cu visine nu am facut nimica....inca!
Feli asa functionam si noi, doar cu oale si cratiti si tampoane.
No sa va zic de "tristetea" mea: ne-au aprobat olandejii 2 zile la cresa....si nu stiu de ce dar nu imi vine deloc sa sar in sus de bucurie.Cu toate ca ne-au confirmat la o cresa unde nici nu speram, aproape de biroul lui Phil, cu toate ca abia asteptam parca ma simt o tradatoare, ca o indepartez pe miss de mine fara nici un motiv, ca inca de gasit job nici nu se pune problema, cel putin nu pana in toamna...Ma gandesc cu disperare ca o duc la mama naibii ( cresa e foarte departe de casa) doar asa, fara sa fie nevoie neaparat... Of, sper sa ma impac cu ideea pana la 1 aprilie cand incepe.
Inainte de a trimite, vad ca a scris Lavi ca Nati e racita, sper sa nu fie ceva grav. Lavi chiar crezi ca de la intarcat e mai sensibila? Ca eu nu prea cred totusi, adica da a racit de 2 ori dar poate si pt ca acum e mai mare, alearga mai mult, sunt o gramada de factori... Pupacim missa racita!
Apropos, cum e vrema la voi? Tot cald ca in miez de primavara?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Cami nu i-am dat.
Alinus eu cred ca ia virozele astea pentru ca intra in contact cu copiii de la gradi, in fiecare zi cand o duc cu mine sa o iau pe Silvia.
Fac chestia asta de cand avea Nati 1 luna, inclusiv in perioada septembrie-octombrie cand mai toti bebeii forumisti au fost bolnaviori si Nati nu. De 2 luni de cand am intarcat-o -> e a 3-a imbolnavire. Pana la intarcare, a fost doar de 2 ori bolnavioara intr-un an si 2 luni.
Daca nu se lasa cu complicatii, antibiotice, etc; nu-i asa rau, oricum le-ar fi facut in primul an de colectivitate. Asa are si ea parte de o colectivitate "partiala".
Tot alinush pai daca ai o nevoie reala de cresa, du-o, daca nu, de ce? Cat timp ar sta acolo/zi?
Silvia a reusit sa rastoarne cosul incercand sa se urce din lateral in el. E ea slabuta dar 18 kile atarnate de o parte a carutului totusi conteaza...
Nici eu n-as fi zos ca se poate rasturna dar.. viata bate imaginatia!
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Noi am dormit bine in prima noapte petrecuta acasa dupa ceva vreme...dar mai nou suntem in trend cu ceilalti bebelaci si ne trezim mai devreme...adio vremurile de trezeala la 10-10.30!
Lavi- of...biata Natiutza! Sanatate multa de tot si sa speram ca nu face ceva grav, vreo cmplicatie, ceva...!
Roxi- saru mana de urarea e bun-venit! Deja ma acomodez, incet-incet!![]()
Catutza- ciorapii aia lycra i-am primit, nu stiu de unde sunt cumparati. Dar parca sa zic ca am vazut la Z. Dar nu bag mana in foc.
Alinush- e greu [ana te obisnuiesti cu ideea, dar dupa ce o sa vezi cate poti face in timpul liber, o sa fie ok, o sa vezi! pupam missladena frumoasa!
CristinaMH- suuuper tablou! Nota 10,ca de obicei!![]()
Cam atata imi amintesc...fug la treaba. Merg cu Titi la facultate sa returnez o carte si sa-mi platesc taxa de semestrul 2...faliment, adica!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Camelia ,eu i-am dat Septilin pt imunitate si vad ca da rezultate ,nu a fost bolnavior deloc in iarna asta ,decat la inceputul lunii decembrie rosu in gat .
Fetele ,stiti cumva daca s-a marit Cic-ul cu inca un an??Mi-a zis o prietena ieri ca s-a interesat si acum este de 3 ani ,ea avind copilas de 1 an si 4 luni cica beneficiaza ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Hildegard spune:
Buna dimineata "pipal"
Steff s-a foit toata noaptea, stie frastu' de ce!!!!
eu cred ca l-a durut burta de la ceva...ca ieri mi-a facut vreo 4 scaune moi, seara i-am dat Smecta si azi dimineata iara.Dr. a zis ca e de la antibiotic.Azi dimineata a facut 1 scaun si de atunci nimic.
N-a plans....spre dimineata a dormit mai bine dar la 7 a fost sus...l-a luat tat'su si io am mai dormit pana la 8 si un sfert.
pe la 1 noaptea a ras o titi si 120 ml lapte ...pe la 4 iarasi 120 ml lapte...bai frate....
E super cu gingiile, incep cu bagatu stiksurilor in gura(dar nu-l las) de ci e ok![]()
Acuma doarme, de fapt noi zilnic dormim de la 9.30-10 la 11-12.
Apoi mai dormim de pe la vreo 3 la 4-5 amiaza.
E vreau sa-i cumpar Imuno baby de la Erba Vita.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
felicia74 spune:
BB_alinus da, du-o la cresa! Uite ce frumos progreseaza Irisuca sefei. Si pe de alta parte mai ai nevoie si de timp pentru tine, sa asculti muzica, pentru gospodarie, cumparaturi sau mai stiu eu ce. Plus ca o inveti incet-incet ca poate sta si fara tine.
Uite eu: de unde eram geloasa ca mi-o iau socrii, azi IAR le-am dat-o bucuroasa, ca IARASI pe la 9,30 s-a plictisit si a inceput "iiiii"
Sunt cu nervii in batista, bine ca e si Doru acasa sa o vada cum face, ca inainte ziceam ca nu am eu rabdare.
E adevarat ca simte nevoia s amai iasa si afara, iar aici e cam ger. Din pacate nici pe vant nu o pot scoate ca nu-i place deloc
Dar lasa, vremea asta urata mai tine 2 zile, apoi in parc cu ea, inclusiv pe ploaie, ca doar carutul are aparatoare.
Gata, ma duc sa-mi odihnesc nervii obositi in Cora![]()
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)