Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

anda,mama,farmacia e in socului-pantelimon,acolo,la intersectie,langa Pro-credit Bank!
Multa sanatatea nikitosului;hai,ca e un progres vizibil,e atent,aude,canta,danseaza-e ok!Cat despre mucuti verzi,e normal,zic eu-atata timp cat acolo,in nasuc e un "front de lupta",e o rana deskisa;iar bacterii+leucocite moarte=puroi!

Va pooopppppp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Xandra,ce bine ca mai dai si tu un semn...

Pisi,kiar intreba Buba ce mai face bebelusul din ghena:ce frumos ca se aranjeaza lucrurile din ce in ce...si-o sa vina tuta aia de ma-sa si-o sa aibe voie sa-l ia legal peste cativa ani,sa-l bage la cersit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,n-am cum sa-l opresc ,deschide toate usile din casa ,iar eu cind spal vase sau string masa ,etc el o taie direct acolo ,ajunge la clante de ceva vreme ,asa ca tre' sa stau linga el fiecare secunda :(

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din "fericire" daca pot sa o numesc asa, Nati a cazut peste Silvia, nu am vazut exact ca Virgil era cu amandoua la capat de rand eu eram pe la rafturi, adunam cumparaturi. Am auzt plansul din capatul celalalt.. din fericire nu a durat mult semn ca nu s-a lovit prea rau.

Silvia bafta la noul servici!

Noki a spus Meems ca a vb cu Ina recent si e bine, doar ca se tine departe de forum ca inca n-a depasit momentul trist de la sf anului trecut.

Pup si merg la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ce haios e orlando scotocind prin sifonier:)))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

ANUNT OFICIAL - NU MAI POOOOT!!! Mai fetelor, am o fata suuuper maraita si urlatoare, nu se mai poate asa! Nu vrea decat cu mine oriunde, oricand; tipa si face ca toate cele, trage de tot ce prinde, s-ar juca numai cu ce nu are voie si in continuu striga "mama-mama"! Cum dispar din raza ei vizuala zici ca ia foc , si nu ramane singura! Nici la baie nu ma pot duce, si daca o iau cu mine ... vrea in brate ! Iar ca sa o adorm - dureaza o vesnicie - in medie 2 ore si asta in fiecare zi ! Or isi ceva canini ori masele ?! Daca asta e motivul, sa iasa odata!!!
Oricat de calma as incerca sa fiu... simt ca-mi pird cumpatul ! In curd "spital de boli nervoase" va scrie pe mine! Pischi, cam asa face si Daria cand nu o las sa ia ce are ea chef... Si eu , naiva de mine, care zicem ca o sa-mi educ copilul astfel incat sa evit scenele de genul asta ...

Feli, taica-su a zis ca iese jumatate de ora si eu credeam ca o sa stea langa bloc, insa el s-a dup pana in parculetul de langa noi (la cca. 300 m) ! Asta e, deocamdata pare ok, nu prezinta niciun simptom nasol ...Doru ce face, e ok sper!

Anda, nasol cu mucisorii verzui ai lui Nic, dar las' ca le dati voi de cap! Oricum faptul ca in cateva zile a facut progrese ata de mari, e minunat !

Lavi,
slava Domnului ca nu a patit niciuna nimik!!

Mada, super Orlando in poze !
Pisi, ma bucur ca Boscu e bine si ca are pofta de mancare! La fel ma bucur si pentru baietelul de la tine din bloc(Stefan, parca), ca are o camera unde sa stea cu buni a lui!

Si eu ma tot gandesc ce mai face Ina! Si Monet, Simina, Bic, Alinush, Lordra, Gandacel, Ileana, Dienutza , ce mai faceti fetelor? Puiutii sunt bine, sper!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Oooffff...Camelia..stiu senzatia. Dar sigur e doar o faza. Poate ca ii iese ceva dintos si de-aia e asa. Sarah mai face asa de urat si nu te intelegi cu ea daca nu doarme suficient. IN general daca e obosita faca numai prostii si nu coopereaza deloc. Cand insa isi face somnul e bombonica...asa de bine intelege tot-tot din jur, raspunde la tot ce-i ceri, te ajuta la diverse chestii prin casa...
Hai, mami drag, fruntea sus si o sa vezi ca mezina se da ea pe brazda cuminteniei!

Io-s happy - tocami au fost niste prieteni de-ai nostri din Bistritza pe la noi si am aflat ca ea e ! Asa ma bucur de tare! In sfarsit, nu vom mai fi numai noi - Adila si cu mine - cu bebelac in gasca!

Amu va las, ca merg sa recuperez bufnitzica si apoi in Mall sa ne reintalnim cu prietenii astia ai nostri - ei s-au dus la spectacolul lui Plusenko..of, ce-as fi vrut si io sa merg! Sper sa nu o sperie Titi prea tare pe tanti viitoare-mami!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, multumesc de raspuns si de incurajare! Sper sa-si revina, ca de nu ... nu stiu ce metoda de corectie voi gasi ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

pitic-si eu tot rh negativ am si sotul pozitiv la noi mai este si incompatibilitate de grup,asa ca eu am facut anticorpii luna de luna iar in ultimele 2 luni de 2 ori pe luna si am facut si tratament pt ac din luna a 6 au fost prezenti,apoi la nastere uka avand rh pozitiv am facut vaccinul de izoimunizare,asa ca la noi nu se mai poate bb2,teoretic sanse sunt dar nu pot avea inca o sarcinna la care sa stau cu frica insan ca poate pati bb ceva,sau ca se poate naste cu probleme,nu ar fii corect fata de el
eu iti recomand sa mergi la institutul de hematologie,sunt specializati in asa ceva si e k acolo,mergi cu trim de la medic de fam sarcina usoara

cami-curaj mami,calm si multa rabdare va trece si etapa asta

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madutza wow, asa face si Orlando? Eu am crezut ca Ilinca a fost rasfatata de bunici, care stau dupa fundul ei sa deseneze, sa danseze, hai sa construim ceva... asa ca de unde sa mai stie copilul sa se joace singur? Azi de la 7 la 10,30 mi-a facut capul calendar, a intors toata casa pe dos (iar pe mine ma deprima deranjul in casa, dar asta e, trebuie sa ma obisnuiesc).
Cand l-am vazut pe socrul meu in usa n-am zis decat "ia-o, nene!" Pentru a mia oara zic - felicitari mamicilor ce se descurca singurele dar chiar n-as vrea sa fiu in pielea voastra. Insa se va mai imbunatati situatia cand o vom mai scoate afara sa-si consume energia.
Si are de ceva vreme o miorlaiala, gen "iiiii", care ma enerveaza mai rau ca zgomotul facut de unghii pe tabla de la scoala.
Cred ca sunt eu obosita
Anda ce bine ca situatia lui Nic se imbunatateste!

Camelia Doru e tot mai bine pe zi ce trece, iar miercuri ii scoate firele si asta a fost tot.
Si Ilinca se tine dupa mine, inclusiv la baie. La bucatarie nu zice nimic, ca o pun in scaunul d emasa si se uita la mine cum fac mancare. Ceva vreme, dupa care "iiiiiiiiii"

Mergi la inceput