Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Noi suntem ok, din ce in ce mai matinali (07.00) deci...nu mai doarme puiul pana la ore de 10-10.30. Deja are o luna de cand si-a schimbat ora de trezite intre 8.30-9.00.

Ne jucam,papam, suntem veseli si rasfatati!!!

O duminica placuta tuturor!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna dimineata k imi era dor de voi:

am citit tot-tot-tot, dar iar nu mai stiu ce vroiam sa raspund deoarece sunt blonda:)) adik mi-am facut suvitele in sfarsit, hi,hi

hilde, n-am inteles de ce ai gresit cu periuta de dinti, adik de ce periuta i-a provocat gingivita. pai nu zic medicii astia k sa folosim carpita umeda cand sunt 1-6 dintisori si periuta cand sunt peste 6. noi avem 4, dar asteptam inca 2 sa ma apuc muncitoreste de lucru cu periuta. nu e bine?

noki, felicitari pt prima sesiune! ai jacuzzi, ha?

felicitari pt doamna diriginte de farmacie! silvia, zi-ne si noua te rugam unde e farmacia unde avem pile? promitem k nu venim zilnic pe capul tau.

madutza, asteptam niste poze de o extrem de ridicata valoare artistico-tehnologica!

nic e naspa:(, adik ii curg mereu muci verzi vascosi. io cred k are o infectie ceva, o bacterie nenorocita care nu raspunde la augmentin. inainte de operatie a luat 9 zile augmentin si ii curgeau aceiasi muci verzi. dupa operatie mucii au continuat. tot verzi, tot multi. nu repira deloc pe nas. nu reusesc sa-l ingras deloc pt k masa ete in continuare un chin, se sufoca dk nu tine gura deschisa. marti ne ducem la orl si nu plec de-acolo fara examen de laborator si tratament pt mucii verzi. pe care nici nu am voie sa-i scot acum, din cauza operatiei n-am voie sa umblu cu nimik in nasul lui, nici para,, batista bebelusului cu atat mai putin. pur si simplu consumam mii de servetele zilnic, stergand mucii care ies din nas, spre gura
m-am saturat de nu vreti sa stiti sa-l aud horcaind zilnic.

in schimb, desi nu respira pe nas si plange la toate mesele, altfel e mult mai vesel dupa operatie fata de inaintea operatiei. rade mereu, vorbeste mai multa chineza de-a lui si danseaza cand aude muzica. si nu percuta la nicio muzica inainte. v-am zis io ca auzea infundat de la polipi.
plus ca, brusc intelege o mie de cuvinte, de cateva zile aduce orice ii cerem etc, stie corespondenta fiecarui cuvant. e clar ca nu auzea bine, prea e evidenta schimbarea asta. ieri bombaneam io retoric cand ii faceam curat la jucarii: unde e cercul verde, mami, ce-ai facut cu el (sunt 5 cercuri, de diferite culori, io nu stiam ca el stie ce-i aia culoare, adik nu stiam k baga la cap ce aude k nu dadea semne) Imediat s-a aruncat pe burta, jur si mi-a aratat cu degetul sub sifonier. ma uit: cercul verde! cand ii zic hai sa papam, pleaca catre usa cu babetica. cand ii zic ne imbracam? se duce si deschide sertarele... de-astea. si nu a facut nimik din categoria asta pana acum cateva zile, de cand cu operatia e asa istet. clar aude cuvintele mai bine, alta explicatie nu vad.
sa va mai zic una: ii pune bona in fiecare dimineata toate hainele una peste alta si-l intreaba dupa ce-i scoate pijamaua: ce punem acum niki? si el scormoneste si scoate bodiul primul! :)) (cred ca de frig:)) si urmatoarea miscare este k ia dresul si-l arunca cat de departe poate. se pare k ala nu-i place:)

despre la redoute: nimk, pt ca aia de la finans bank nu m-au sunat de 3 saptamani sa-mi dea cardul! 3 saptamani si mi-0au zis ca dureaza o saptamana. cred ca au aruncat cererea mea la cos, alta explicatie nu gasesc. ce credeti ca-mi mai fac la ei? nuuuuu, k asta imi arata cat de seriosi sunt. ma duk sapt. viitoare la alta banca si pana la vara poate apuc si io sa comand.....

pitic, du-l sa-l vada pediatrul si-ti recomanda el cabinetul de specialitate corespondent, dk e nevoie.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Roxi, am fost la doctor ptr gingivita si mi-a dat doar imudon.Asta s-a intimplat cind am fost in ro si fiind pe fuga, n-am avut timp de alte investigatii!Mi-a mai zis sa-mi fac detartraj anual si cam atit!Cind oi veni in tara o sa incerc sa merg la Fac de stomatologie(pe Berzei, parca)acu sa vedem cind ajung in tara!
O sa incerc reteta de cartof la cuptor, si sper sa-l accepte.Totusi , in combinatie cu alte legume il papa fara probleme.
CristinaNegara,imi pare rau ca s-a adeverit ce spusei, dar crede-ma ca asa a debutat si la Simon!Cind am fost in spital le dadeau mucilagiu de orez fiert cu putina ceapa si marar,are un gust mult mai bun si poate ti-l accepta!Sanatate!

Ma duc la linkul cu carti!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Wow, deja avem un junior!
Ancris, felicitari! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Buluci piure de cartof papam cu placere, chiar si acasa unde facem mofturi la mancare. Ca oricum la bunica radem TOT!

Dordia eu cred ca copiii astia nu stiu ca se schimba ora abia peste o luna sau incearca sa se obisnuiasca de pe acum Deja de 3-4 zile ora oficiala de trezire a devenit 7, nu oa mai pot linisti decat cu bibe. Se trezeste si de foame, deoarece seara nu termina bibele de obosita ce e.
Ohoho, ginerica e deja la canini, bravo! Noi tot la 6 ramanem, sa ne traiasca

Tania felicitari! Ai mai trecut peste un hop

Noki bravo si tu, ai scapat (momentan). Acum distractie! Pacat ca nu e vreme frumoasa, ca mai mergeam in parc.

Roxi mi-e si frica sa-i dau Ilincai vreo carioca, ca la cat mazgaleste cu pixul... Imi dau seama cum ar arata casa dupa
Felicitari pentru dintos si maselutza!

Negara ce inseamna, mai, pocit? In sudul tarii are cu totul alt inteles, de "urat".

Camelia voi o scoateti la plimbare acum?
Chiti s-a plictisit de moarte in casa, dar afara nu o pot scoate ca nici nu respira cand simte vantul pe fata, nu-i place deloc. Ei, inca 2-3 zile apoi plimbarici scrie pe noi!

Silvia sa ne zici cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Neata

Eu ma tot stradui sa dau prichindelul cu sania, dar ba mi se pare prea frig, ba ca-i vant...parca vad ca trece zapada si n-apuc.

Anda?????????? Ti-a aratat unde e cercul verde? E tare de tot Nichita. Pai lui Alex pot sa-i cer orice, ea tot tica-tica-diga-dighi si-si vede de-ale ei. Ori nu intelege ori nu colaboreaza (n-o fi avand chef, stiu eu?). Bine ca e mai vesel poetul, era si timpul, iar de mucisori o sa scapati voi, trebuie.

Eu m-am saturat de crizele fii-mii. Am scos ieri surubelnita sa-i schimb niste baterii la o jucarie, ea tot incerca sa mi-o ia (surubelnita, evident). Termin eu, ii dau victorioasa jucaria, ii iau surubelnita din maini si n-ajung cu ea la setar si-n urma mea potopul, de lacrimi. N-am putut s-o linistesc. Si cine lingea in urmatoarele minute surubelnita, printre suspine????????

Dordia, noi avem programul asta de trezit la ora 7 de muuuuuulta vreme. Cand auzeam de copii care se trezesc la ora 10/10.30, uauuuuuuuuu, boierie curata. N-am pupat asa ceva

Cristina, din tot ce zici de gradi, imi place ca-i educa, disciplineaza.... evolueaza mai repede. Noi ramanem la bona deocamdata.

Ce faza cu bona. Saptamana trecuta Alex a facut kk o zi da, una ba. Si ma trezesc ca ma suna bona sambata sa ma intrebe de a reusit sa faca kk? Maiiii, ori a vrut sa ma impresioneze, ori chiar se implica, oricum a fost un gest frumos din partea ei.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata ,am pus poze de ieri ,nu ies cum m-am asteptat ,adica la pretul aparatului ar fi trebuit sa iasa mult mai bine:)) ,deci cam teapa din nou ,e al doilea cu care ma pacalesc dar ata ete!

Anda ,ma bucur ca poetul e mai bine ,cu mucii verzi ,io zic ca nu prea-i bine ,tre' sa-i faci un exudat nazal ,noi am patit-o ,a avut muci vreo 2 sapt ,nu treaceau cu nimic ,pina am facut exudatul nazal si i-a iesit streptococ pneumonae care-i cam naspa dar i-am dat Klacid ,la asta era sensibil si a trecut in citeva zile!Cu ce fel de card finans mere la redoute??
Dordia ,welcome in da club ,al meu de 2 luni se trezeste la 7:7:30 :(((
Silvia ,felicitari pt noul job !!
Lavi ,zi-ne daca a patit ceva Nati la rasturnarea carutului ,sper sa nu ,..mamaa ce ne asteapta si pe noi ,eu credeam ca daca mai creste devine mult mai ascultator ,cuminte ..dar se pare ca nu:))

Sa va zic de teroristu' meu acum: s-a facut rau de tot ,nu mai asculta deloc ,ba chiar se amuza cind te vede plin de nervi ,se urca pestetot ,canapele ,dulapuri ,masa din bucatarie ,ajutat de scaun,pe masinute lui se urca numai in picioare si danseaza ,a cazut de citeva ori si tot nu s-a lecuit ,rupe tot ,nu mai pot sta un min la calc ca vrea si el ,ii place sa tasteze si sa traga de mouse ,ba chiar il foloseste pe post de telefon (avem si poze cu el),ierio a aruncat telecomanda de la tv in wc ,trage de hirtie igienica prin toata casa ,deci sincer nu mai stiu ce sa-i fac ,cum sa procedez ,mai strig la el ,ii fac observatie dar nu vreau sa-l cresc intr-un stres continuu si la fiecare pas sa-i zic ,,nu mami ,n-ai voie ,nu!!''
Ca tot vorbeam de lup ,a deschis o usa la corpul din sufragerie si a scos tot de acolo:(((((9

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Salut fetelor!

Din pacate din ce in ce mai rarut, facem negocierile de la inceput de an si dintro data m-am trezit reprezentantul salariatilor si al patronatului totodata !?! si nu stiu cum sa impac si varza si capra, binenteles cu acordul lupului ( a se citi director-patronul nostru ) care vrea sa le manance pe amandoua...
In plus, strategiem de zor anul 2007 si cum la noi la resurse umane totul e COMPLICAT, strategiile mele s-au transformat in cosmaruri si nopti nedormite, in discutii interminabile si plecari de la serviciu la 7-8 seara... Eu care prin conventie cu patronul rup usa la 5 !!!!

Boscosenia e bine, i-a cazut primul dintisor si deci e stirb, l-am tuns si arata de parca acum se pregateste sa plece pe front, e slab ca un tzar si se pare ca oricat ar manca ( manca de rupe, nene !!! ) tot asa va fi... Ma rog, oricum se pare ca femeilor le plac blonzii SLABI cu ochii albastrii, daca cumva indrazneste sa fie prea slab, il ia mama cu ea la fitness, no pb.

Bebelul din ghena s-a mutat cu tot cu patut, etc. intro camera dependinta din bloc, au chiveta, calorifer, etc, conditii ca la tara dar macar e curat; sunt foarte incantata ca tanti bunica e foarte curata, am vazut luni dimineata copilul era impecabil de curat, nu avea nici macar urme de opareala la poponeata, ceea ce m-a mirat oarecum; e bine ingrijit si la cresa, sunt foarte incantata.

In rest toate bune si frumoase, m-ati starnit teribil cu vacanta, mi-e un dooooorrrrrrr de mare de nu mai pot; Joy daca vrei la mare in conditii mai mult decat ok si cu un pret derizoriu te iau cu mine la Venus, hotelurile sunt curate, proaspat amenajate, plaja ok, statiune mai linistita ca e plina de parinti cu copii, mancarea super buna si ieftina ( cine a fost la Venus stie ), in rest nu m-am odihnit asa bine ca acolo nicaieri. Si Saturnul e super ok pt mamici cu copii mici, eu insa prefer Venusul pentru ca plaja e un pic mai blanda.

Va pup ca mi se lipeste molozul de la lasagna si cred ca face al meu sot clabuci, saliveaza langa oala de vreo ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Felicia, A avea gura pocita sau a fi pocit la gura = a prevesti lucruri neplacute, a face pronosticuri nefavorabile; a cobi.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!!!

felicitari ancris!!!

anda, eu lucrez la emporiki bank, daca vrei te-ajut eu cu cardul pt cumparaturi! sau, daca vrei, facem cumparaturi cu cradul meu, pe mine banca nu ma comisioneaza, sunt staff...

fetelor, stiti ce ma gandesc? pt bebelusul din blocul lui boscu. nu le-ar fi mai usor sa caute undeva o camera cu chirie? asta n-ar insemna mai mult de 2-3 milioane pe luna, si la cate fete suntem aici, 100-200 mii pe luna cred ca putem sa dam fiecare. ce ziceti? parca suna mai bine decat cum stau acum.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi! M-am odihnit si io, sunt alt om, dupa-amiaza aduc bufnitza personala acasa, dar pana atuncea destrabalare pe forum!

Camelia- of, asa am patit si io ieri cu Sarah si Adila. Am fost la mama si Adi a iesit cu ea dupa-amiaza putin - vreo 45 de minute si cand au revenit avea obrajii asa de reci si manutele reci-reci, desi a avut manusi! Da' las' ca asa se calesc ei! Si cu sotul, nu-l certa, parerea mea e ca ei trebuie incurajati sa participe cat mai mult activ la cresterea copchilului!

Silvia-

quote:
Noki,wooooooooooooooooow-stiu cum e cu plodu'la mama!Asha ca...ia vezi,poate "dispari"si tu nitel de pe DC...hihihiiiii,si ne-oi da vreo veste mai incolo!
Tu ce faci, mami, drag? Tii cu ursul????? Ia musca-ti limba cu cobiri de genul asta!
PS - felicitari pentru noul job!

Ancris- sa-ti traiasca baietelul, sa se faca mare si voios!

Dordia- parca ieri te-ai dus cu Stefan la operatiune, nu? Cum a fost? Ca vaz ca nu zici nimik...

Anda77- sa-ti traiasca suvitele blonde!!!! Si ce vesti super despre Nic si progresele lui!!! Mai nasoale cele despre muci si nasuc, dar las' ca le dai tu de cap! Sanatate multa si pupici poetului!

Madutza- aia cu telecomanda si hartia de la wc e sumplu de rezolvat: nu-l mai lasi in baie si tii usa inchisa non-stop. Io asa fac. Cand intra Sarah in baie o face doar in prezentza mea...si cand vad ca ataca hartia - ca normal, si ea e fana, o iau urgent de acolo...

Lavi- oooofff...parca am vazut-o pe Sarah in viitor la povestirea cu carutul de Carrefour. Era de-ala gen masinutza, sau cum Doamne iarta-ma l-a putut rasturna????

Pisi- ce ma bucur de vestea cu bebele! Iar cu Boscosenia...ai dreptate cu barbatii cu oki albastri, inalti si slabi!E pe drumul cel bun fii-tu!

Alinush- pe unde mai bantui?

FETELOR, IO-S INGRIJORATA...NU MAI STIM NIMIK DE INA...ZAU CA MA STRESEZ...STIE CINEVA CEVA????? ORICE DESPRE EA????

Cam atata...fug sa scriu jurnalul lui Titi nescris de peste o saptamana...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput