Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

In sfarsit o zi de relas,piti e la socrela de azi dimineata si mi-o aduce abia maine seara,e goala casa fara ia ,dar macar mi-am facut curat si am facut papa,iar deseara, nu am jacuzzi, dar o baita cu spuma tot fac si pe urma mai vedem...

Si piti este matinala zilnic se trezeste la 7 fix inaintea noastra si credeti-ma ca nici nu-mi pot tine ochii deschisi dar n-am ce face asta e ,nus cum sa fac sa-i schimb programul..

Azi m-am uitat pe www.laredoute.fr ,si mi-am ales cateva produse sa le comand ,unele au preturi super ok comparativ cu ce este la noi ,sotul meu este sceptic vizavi de modalitatea de plata ,cica platesti inainte..,sper sa fie ok.

felicitari tuturor celor care au scapat de sesiune.
multa sanatate copilasilor bolnaviori.

Soso, Sorana Miruna 20 dec 2005
http://new.photos.yahoo.com/chira_anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Felicitari Noki pentru sesiunea incheiata! O seara minunata va doresc, tie si lui Adi!!!

Cristina Negara, super interesand linkul cu carti , mi-am descarcat si eu carti la greu! Acum sa vad cand imi voi face timp sa le citesc!

Dordia, ma bucur ca s-a aranjat totul asa cum trebuie la serviciu!!! Bafta in continuare! Felicitari pentru Stefanel cantaret !

Roxi, cum se simte Alexia? Cand a vomat? Sper ca e totul ok!

Despre noi ... suntem ok, doar ca dupa 2 zile de regim anti-diaree, am trecut in extrema cealalta si azi-noapte la 4 Daria mea plangea de numa ca nu putea sa faca kk!!! Acum si-a revenit in schim patiram alta nasoala azi! A scos-o tati dupa masa de pranz putin afara, si nebunatica n-a vrut manusi, iar tati nu prea a insistat. Dupa jumatate de ora afara, s-a intor taica-su cu ea urland ... mai fetelor, nu exagerez, era grena la fata si mainile erau inghetate bocnaaaa! Cand am vazut-o mi s-au taiat picioarele!! Nu va spun ca imi venea sa-i crap capatzana soatei!
Cica a fost totul ok pana la un mom dat cand, cica, a inceput sa strige "mama-mama"; ei, atunci Laurentiu ia zis "hai ca mergem acum la mami, alea-alea" insa ea s-a pus pe un plans si tot drumul pana acasa n-a fost chip sa o inpace!!! Drumul catre casa n-a fost lung, insa suficient ca ea sa arate asa cum v-am povestit , de-mi venea si mie sa plang!
Mi-a luat ceva timp sa o linistesc, si nu cred ca-l voi mai lasa vreodata singur cu ea afara! Na ca m-am racorit!
Ideea e ca si ea este din cale afara de maraita si , nu plange, urla cu toata puterea cand nu se intampla ce vrea ea! Mai si ii curg lacrimile siroi, si ea urla si ofteaza!
Sper sa trecem cu bine peste acest eveniment ! Doamne ajuta!

Sanatate muuulta tuturor si un special pentru Nichita!!!
Anda, sper ca e mai bine Nic!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Wow-cate fete mi-au urat bun venit la noul job!!

Va multumesc din suflet,daca stiti ce emotii am,maine ma duc acolo vreo 2 ore,sa vad care-i treaba,pe 3 si 4 martie e inventar,si e f bine ca e asha,ca voi prelua gestiune!Voi participa si eu!Abia astept sa ma pun la curent cu noile medic.aparute anul trecut!

Cami-nu te supara pe sotul tau,CLAR n-a fost rau-intentionat,practic a si percutat pb,de vreme ce-a venit repede acasa,la plansetul Dariucai!

Taniuk-heheee..te prinsesi de ce-o iubesc pe Delia!Are si Anutake rolul ei in dragostea asta mare!

Ma duc la nani,adik,ma duc in pat,sub plapumica,cu TV-ul deskis,si cu un sudoku in mana!Asta e distractia mea in seara asta!Stef e inca la mama!!

Noki,wooooooooooooooooow-stiu cum e cu plodu'la mama!Asha ca...ia vezi,poate "dispari"si tu nitel de pe DC...hihihiiiii,si ne-oi da vreo veste mai incolo!

Va pooop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Camelia ms mult!!!
Silvia bafta la job!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
am mai intrat si eu ca sa-mi iau doza de AC si sa va spun si ultima noutate in materie de :
A NASCUT UNA DINTRE GRAVIDUTELE NOASTRE .

Ancris, felicitari pentru minunea mica, sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si norocos.

aici aveti detalii :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94606&whichpage=9

Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare! Ce liniste e pe aici in seara asta...

Camy , manusi? Vorbesti de lucruri sfinte la noi!Bianca face ca toate animalele padurii daca ii pui manisi, iar de caciula trage ca sa si-o dea jos din cap!Tinem pumnii sa nu raceasca Daria acum,

Soso , si Mihai era mai rezervat in privinta hainutelor de la "laredoute", dar a vazut ca nu e teapa si acum nu mai zice nimic.

Despre noi mai nimic nou, decat ca Bianca a invatat nu stiu de unde sa se urce in picioare in pat si sa sara , acum trebuie sa o urmaresc mereu ca-mi e teama sa nu se loveasca sau sa cada din pat.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cata, multumesc de gandurile bune si de "pumnii" stransi! Pana acum e totul ok cu Daria ... mai putin somnul! Abia a adormit de 20 minuteSper sa aiba "somn intins" si nu pe bucatele !
Ancris, felicitari! Sa-ti traiasca comoara/ comorile!!! Sa fie sanatosi, voiosi si frumosi!!! Sa va umple viata cu bucurii!

Va las, dragelor! Noapte buna!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce a facut Silvia, (sora cu Sarah, Che, Vladut si alti nazdravani) in mai putin de 24 de ore:
-a rasturnat cosul la Carrefour (nu era plin de cumparaturi, in schimb era Nati in el)
-a lipit un desen de-al ei (A4) pe ecranul televizorului. Cu lipici stick. (Zice Virgil, curatand ecranul: si sa-ti mai iei plasme, LCD-uri... sa-si ia aia care au copii peste 18 ani!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

aoleu,lavi...si Nati???s-a dat cu rotutele-n sus?a plans???

am dormit f bine azi-noapte,nu mai m-am trezit la 4 AM,ca moaptea trecuta.

va spun azi primele impresii de la job,ca ma voi duce vreo 2-3 ore,azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

neata si de la noi!
daca nu ne-ati uitat... chiar ca nu am timp sa scriu mai des, citesc mai mult printre randuri, cand am timp, macar sa fiu la zi cu stirile.
am pus la mine in album pe yahoo o poza cu iris in echipament de cresa. sper sa mai prind ocazia si sa fac si ceva poze pe-acolo, sa vedeti cum e. nu mai in sala nu pot face, ca iris plange cand o las... numai de poze nu am timp
progrese... zice apa, pa, papa, trage singura scaunul mare sa se suie in scaunul de masa, bate cu palma in masa pana i se da de mancare. mananca de rupe, fara mofturi, masa dureaza 5-10 min maxim...
se joaca mult mai "organizat", si cu jucariile, dar si cu noi.
si in plus, vrea sa manance singura. asa ca o tin in brate, o las sa tina de lingura, si tin si eu.
de racit n-am racit, da' ieri ii curgea ochisorul. pus tobrex si vad ca azi mai e doar rosu.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput