Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Am primit ceva interesant de la o prietena :

Nu ma rasfata. Stiu foarte bine ca nu mi se cuvine tot ceea ce cer. Dar te incerc totusi!

Nu-ti fie teama sa fii ferm cu mine. Eu prefer asa. Asta ma aseaza la locul meu.

Nu folosi forta cu mine. Asta ma obisnuieste cu ideea ca numai puterea conteaza. Voi raspunde mult mai bine daca sunt condus.

Nu fi inconsecvent. Asta ma pune in incurcatura si ma face sa incerc sa scap nepedepsit, indiferent ce fac.

Nu-mi face promisiuni. S-ar putea sa nu le poti tine. Asta ma va face sa-mi pierd increderea in tine.

Nu raspunde provocarilor mele atunci cand fac lucruri care te supara. Voi incerca atunci sa capat si mai multe victorii.

Nu te supara prea tare cand iti spun te urasc. Nu cred ce spun, dar vreau sa te fac sa-ti para rau pentru ceea ce mi-ai facut.

Nu ma face sa ma simt mai mic decat sunt. Voi incerca sa-ti demonstrez contrariul purtandu-ma ca o persoana importanta.

Nu face in locul meu nimic din ceea ce as putea sa fac singur. Asta ma face sa ma simt ca un copil si voi continua sa te folosesc in serviciul meu.

Nu-mi menaja relele obiceiuri, acorda-mi cat mai multa atentie. Altfel nu faci decat sa ma incurajezi sa le continui.

Nu ma corecta in public. Voi fi mult mai sensibil daca-mi vei vorbi bland intre patru ochi.

Nu incerca sa discuti comportamentul meu in febra conflictului. Din anumite motive, auzul meu nu e foarte bun in acel moment, iar cooperarea mea e chiar si mai slaba. E mai bine sa actionezi asa cum e cazul, dar hai sa nu vorbim despre asta decat mai tarziu.

Nu incerca sa-mi tii predici. Vei fi surprins sa constati cat de bine stiu ce e bine sau rau.

Nu ma face sa simt ca greselile mele sunt pacate. Trebuie sa invat sa fac greseli fara a avea sentimentul ca nu sunt bun de nimic.

Nu ma cicali. Daca o faci, va trebui sa ma protejez prin a parea surd.

Nu-mi cere explicatii pentru comportarile mele gresite. Cateodata nici nu stiu de ce am procedat asa.

Nu ma pedepsi prea tare. Ma sperii usor si atunci spun minciuni.

Nu uita ca-mi place sa experimentez. Invat din asta, deci te rog sa te obisnuiesti.

Nu ma feri de consecinte. Trebuie sa invat din experienta.

Nu baga prea mult in seama indispozitiile mele. S-ar putea sa profit de faptul ca imi acorzi mai multa atentie cand sunt bolnav.

Nu ma respinge cand pun intrebari cinstite. Daca o faci, vei constata ca nu te mai intreb si imi caut informatiile in alta parte.

Nu-mi raspunde la intrebarile prostesti si lipsite de sens. Altfel, voi incerca mereu sa te agat de mine cu asemenea intrebari.

Nu incerca niciodata sa arati ca esti perfect sau infailibil. Ma faci sa simt ca nu voi putea sa te ajung niciodata.

Nu te teme ca petrecem prea putin timp impreuna. Ceea ce conteaza este cum il petrecem.

Nu te teme daca eu sunt speriat. Voi deveni si mai speriat. Arata-te curajos!

Nu uita ca eu nu pot creste fara o gramada de incurajari si intelegere, dar cateodata o apreciere, chiar castigata cinstit, este uitata. Mustrarea batjocoritoare nu.

Poarta-te cu mine cum te porti cu prietenii tai; atunci voi deveni si eu prietenul tau. Tine minte: invat mai mult de la un model decat de la un critic.

SI, IN AFARADE ASTA, TE IUBESC FOARTE MULT. TE ROG, IUBESTE-MA SI TU IN SCHIMB]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Simona, interesant!!!!

avem poze noi

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

buluci, ai de la mine ca ai fost pocita cu diagnosticul. Glumesc, tu n-ai nicio vina. Nici Elise nu mananca piure. De fapt cartoful nu-l vrea sub nicio forma.
Felicia, Ilinca s-a trezit de emotii ca vine tati acasa.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Salutare!!

Ne-am luat aparat foto ,ne-am luat aparat foto si -mi voi teroriza copilu' cu poze ...nananana:)))))Nu aveam aparat de vreo luna ,unu l-a stricat Orlando ,am cumparat altul si era naspa ,l-am vindut ,acu sa vedem cat de bun e asta :)

Buluci ,al meu nu mai pune gura pe nici un fel de piure de vreo luna jumate ,nu mai stiu ce sa-i dau ,vrea doar lactate si paste cu brinza,cu greu carnita de pui ,il mai pacalesc cu morov crud blenderuit in mamaliga cu brinza si spanac tot in mamaliga ,imi vine sa pling cind e ora de masa:(((

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cucu-bau si de la noi!Sunt in VACANTZAAAAAAA!!!!! Nu-mi vine sa cred ca am terminat sesiunea..parca lipseste stressul. Am avut azi ultimul examen care nu a mers precum speram, dar vorba aia..noi sa fim sanatosi. Acuma stau si astept cu teama in suflet notele la ultimele doua examene.

Pe Titi o recuperez azi de la mama. Am facut deja curatenie...si sa va zic drept speram sa o mai las o zi sa am si io un pic de vacantza, dar din pacate mama a fost atat de epuizata de ea, incat no way sa i-o mai las pana maine.

Despre Sarah urmatoarele:

- ne-a iesit dintosul nr 8 si s-au latit gingiile pentru maselele viitoare
- ne-am shmekerit si nu mai vrem decat pana in 400-450 ml de lapte pe zi
- ne culcam fara probleme si mai si zicem nani si ne cantam nani-nani
- piure de cartofi papam, in schimb nu ne omoram dupa supa de carne

Yuuuuupiiiii...schimbare de planuri - tocmai m-a sunat mama careia i s-a facut mila de mine si a zis ca o tine pe Titi pana maine totusi. Asa ca diseara baitza cu jacuzzi scrie pe mine si Adila si !!!

Va pupicesc ca ma duc sa fac o varza calita de post, ca de lunea trecuta tin si asa ceva. M-am mega-ingrasat in sesiune, asa ca de luni am tinut post + cura de slabiciune. Am dat deja jos 3.5 kile. Sa vedem continuarea...

Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

HILDE las' mama ca nu este iresponsabila...nu ai stiut, asta e.
sigur nu vei mai face asa si acum stim si noi sa nu o patim.
ca nu-i nici herpa si nici stomatita.
de fapt tu ai zis clar ca nu-s bubitele ca de herpangina.

MADUTZA cum rezisti mama cuaia de la MEDLIFE??? io nu cred c ama mai dudeam la ei.
azi m-am dus sa iau rezultatul de la ultura de col si aflu ca MAI AM DE PLATIT CEVA. ce??? pai nu a iesit bine, adic am E.COLI si CANDIDA (de asta stiam dar speram sa fi trecut) si eu au facut antibiograma.
problema e ca eu am plecat cu bani dupa mine...la misto. adica vroiam sa trec prin piata cand ma intorc.
daca nu luam mai multi bani la mine si plecam doar cu 2-300 lei???
am facut scandal, plus ca am cerut condica de reclamatii si am bagat acolo din top....

MADAU pana la urma tooot iau antibiotic

am visat azi noapte ca am baieti gemeni si ca nu prea aveam lapte sa le dau si bagam ca nebuna nutrinatal si ma gandeam ca daca nu-mi vine laptele cu asta, musai sa iau si galactogil

ma duc sa curat cartofi sa pun de piureut, poate mananca si fimiu.
da acum cu 2 dinti care sparg gingia, nu vrea mai nimic.

SIMONA super misto....

mey, al meu baiat se trezeste in mod curent si obisnuit la ora 07:00, astazi inca la 6:30 ne-a dat jos din pat.
si nu, tot nu doarme neintors noaapte, inca bea lapte si nu vrea nici ceai nici apa. de fapt ceai nu i-am mai dat, doar apa. da nu vrea pana nu-i dau lapte, degeaba.

ma duc la treaba

Joy 9+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sa va spun ceva frumos, discutia a avut loc intre prietena mea si baietelul ei in varsta de trei ani

rares: mami tu esti frumoasa?
mami: nu stiu, tu ce crezi?
rares: mami esti foarte frumoasa
rares: vrei sa fii printesa mea?

cris negara, alexia a vomat in jet dupa iuart.Cum se simte elise?

cris buluci, ai fost la doctor pentru gingivita? Este o afectiune foarte urata si necesita sa te vada doctorul.Cartoful ai incecat sa il dai la cuptor si apoi sa razi putin cascaval?

meems te draga mamica, insa sa stii ca toate procedem asa nu e numai cazul meu, ma bucur sa aud ca rianna este bine sa ii dai un pupic mic de la alexia.Cand mai pui niste poze sa o vedem pe papusa blonda.In iunie treci si prin bucuresti, poate ne vedem mi-ar face mare placere sa te cunosc.

patricia, ai rezolvat problema cu constipatia micutei? Am intrat sa vad daca ai pus poze noi cu Anastasia, nu am gasit

simona, asa scurt intri si nu spui nimic despre voi?ce mai face patricia?

Fetelor am vazut ca discutati despre vacante, si eu imi doresc sa merg anul acesta undeva la mare( la noi sau la bulgari) insa nu stiu cum sa fac pentru ca intentionez sa imi schimb locul de munca si nu stiu daca va fi posibil sa stabilesc concediul atunci cand vreau eu.Mie imi place muntele cel mai mult, de fapt iubesc muntele...anul acesta mi-as dori sa ajung in bucovina ..uf am atitea dorinte si putine sanse de realizare
noutati despre micuta mea alexia, si-a imbogatit dantura cu o masea si un coltisor sus, a invatat ca pixul e pentru scris si ii place sa ma vada ca scriu.. de carioca e fascinata si o probeaza pe maini..a vazut ca atunci cand se danseaza se da si din maini si acum parca e agent de circulatie si tipa cat e ziua de lunga si are niste inalteeee
pentru ca s-a trezit e musai sa inchei, revin curand
weekend frumos tuturor.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Ziua buna la mamici(+ burtici atasate!)

ELA:am rh negativ(iar sosul pozitiv).Mi-a recomandat ginec(la sarcina trecuta) sa fac analiza asta , dar a uitat sa-mi spuna si unde si atunci am sunat la babes (proasta combinatie!) si am facut-o(din 2 in 2 luni)
LEEA:sa mor de inima rea si alta nu , cind vazui pozele!!!Imi pare bine ca toti sunteti sanatosi, ai moralul ridicat!
BULUCI:bravooo!nici o reactie la priorix?noi am facut 3 zile 38; 38,5.Desi si eu cit si tac`su mincam cartofi(sub orice forma, sint nr.1 in topul preferintelor noastre), Tudor nu mi-l inghite nici daca-i pun zahar in el!
Mamaaa, CRISTINA NEGARA, mi-a stat inima cind am citit!am zis ca gata :entero!bine ca nu e!ce a fost pina la urma?(scuze dar am citit repede si nu m-am prins)
DORDIA:ce bine ca STEFAN e sanatos si vesel!maine poimaine spune catelus cu paru` cretz!Misto ca te-ai integrat repede si ca ti-e bine la servici
Am intrebare:tot jucindu-ma in parul piticului aseara, am dat peste o gilmuta cit o boaba de mazare(intre piele si os, cred)in partea dreapta a capului la 3 cm de la ureche.Stie cineva ce poate fi?As vrea sa ma duc cu el la un cab partcular, dar nu stiu la ce specialitate, stiti?
PITIC 7

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

noki, bravo mami silitoare!
pitic, eu zic ca cineva e pocit atunci cand spune ceva si apoi se adevereste. Problema este ca azi trebuie sa manance doar mucilagiu si pana la ora asta nu a mancat nici macar 100 g.

Mergi la inceput

Fetele, s-a creat un cont pe yahoo in care se trimit carti in format electronic. Detalii gasiti aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95156&whichpage=1

Mergi la inceput