@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 20
mathilda spune:
of fetelor,
din nou pe pag 2. am vazut ca , constructoresele vechi au revenit, heloo magda, crixia,miramar si celelalte fete pe care poate din graba le-am omis.
imi este tare drag subiectul si chiar daca nu scriu regulat va citesc zilnic . si daca tot l-am readus pe pag 1 o intrebare: vreau o parere despre gard de la drum- lemn sau fier? si rog si 1 site cu modele si preturi.
pupici si multumiri la toate fetele care scriu aici caci sunteti de mare ajutor
eveline spune:
Mathilda, eu (candva, peste f mult timp probabil, cand o sa am bani) gardul dinspre drum intentionez sa-l fac din calaburi ziditi intre niste stalpi turnati... ca un zid. Vom face inspre interior niste nise in zid in care intentionez sa pun flori si cate un bec (lampa de exterior). Zidul de calaburi evident il vom tencui si ii vom da culoare (aceeasi ca la casa) si eventual ii vom pune si un mic acoperis deasupra (ca cel al casei)....sper ca m-am facut inteleasa.
Am vazut la niste case si mi-a placut f mult, plus ca nici nu se vede in curte deloc... doar portile probabil le vom face din fier sau lemn.
Si ideea asta cu florile si lampile le-am vazut la gardul unei case prezentata intr-o revista de profil de luna trecuta....parca in Casa Mea daca nu cumva ma insel...
Ana si Bianca-iubita
mathilda spune:
eveline,
nu prea am inteles. pune 1 site sau niste poze.nu inteleg ce sunt calaburi. mersic
eveline spune:
Mathilda, of, nu-s buna la povestit deloc, stiam eu ....
Calaburii sunt ca si caramizile dar din alt material... poate ai vazut tu, ca niste caramizi albe, unii isi fac si toata casa din calaburi, sunt mai ieftini decat caramida dar nu au aceleasi proprietati.
In concluzie gardul meu va arata practic ca un zid....pe care il voi vopsi la culoarea casei.
Iar pe interiorul acestui zid (partea dinspre casa) voi face niste nishe, niste adancituri (nu gasesc acum alt cuvant) in care sa incapa ghivece cu flori.
Am incercat sa dau o cautare pe net dar nu am gasit decat coperta la revista in care am vazut un gard ca cel ce-mi place. Sa vad daca mai gasesc revista acasa si o sa fac o poza pozei de acolo si am s-o pun pe net sa o vezi.
Ana si Bianca-iubita
mathilda spune:
evelin,
astept sigur poze caci poate tu explici bine dar eu nu reusesc sa-mi imaginez. te pup si nu uita de poze(cand ai timp)
valentinag spune:
Presupun ca voi spuneti calaburi la BCA???
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
anabordea spune:
Eu cred ca le spune calaburi la boltzari...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
danutz spune:
Buna constructori si constructorese!
Va inoportunez cu o intrebare exclusiva pentru cei din Bucuresti:
este cumva stipulat undeva ca nu poti obtine autorizatie de constructie pentru casa pe un teren mai mic de 500mp? Fiindca asa am auzit ca se practica la tot ce intra pe Ilfov. Nu stiu daca e vreo lege ceva, sau e vorba pur si simplu de spagi si alte 'manarii'.
Va multumesc anticipat!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
crengu75 spune:
Buna!
M-am hotarat si eu sa-mi cumpar un teren si sa construiesc o casuta. As vrea sa va intreb pe voi , cei care aveti mai multa experienta in ale construitului, ce sa urmaresc cand il achizitionez ca sa nu iau tzeapa. Poate imi dati cateva sfaturi, de ce sa ma feresc si ce anume sa urmaresc.
Si as mai dori sa-mi spuneti in linii mari, daca merita sau nu casuta in loc de apartament, care este mai micut dar comod.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by danutz
Buna constructori si constructorese!
Va inoportunez cu o intrebare exclusiva pentru cei din Bucuresti:
este cumva stipulat undeva ca nu poti obtine autorizatie de constructie pentru casa pe un teren mai mic de 500mp? Fiindca asa am auzit ca se practica la tot ce intra pe Ilfov. Nu stiu daca e vreo lege ceva, sau e vorba pur si simplu de spagi si alte 'manarii'.
Va multumesc anticipat!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Eu am teren doar 408mp...si tot de Ilfov apartin. E adevarat ca este intr-un cartier rezidential....
==========
Corina
Albumul meu