@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 19
P&ANA spune:
eveline , asteriala este scandura pusa una langa alta pe modelul propriuziz al acoperisului peste care se monteza tabla sau tigla.daca pui tabla ondulata , peste asteriala se pune si o folie anticondens care chiar are efecte.
multa bafta...
chia nu stie nimeni de ce se umfla parchetul laminat?
alina71
a fi om e lucru mare...
eveline spune:
quote:
Originally posted by alina71
eveline , asteriala este scandura pusa una langa alta pe modelul propriuziz al acoperisului peste care se monteza tabla sau tigla.daca pui tabla ondulata , peste asteriala se pune si o folie anticondens care chiar are efecte.
multa bafta...
alina71
a fi om e lucru mare...
Aaaaaa....saru'mana. Stiu despre ce vorbesti dar chiar nu stiam cum ii spune. Uite asa inveti...
Ana si Bianca-iubita
maggda spune:
quote:
Originally posted by allisi
buna fetelor.cred ca o sa incepem sa mai povestim ca de ceva timp am cam lasat-o cam moale,nu-i asa MAGDA? demult nu te-am mai vazut prin zona.sa te bucuri de BAIA cea mult dorita.Eveline hai sa-ti spun si eu pt.ce acoperis am optat ,dat fiind faptul ca acoperisul nostru e pe rotund noua ni sa potrivit cel mai bine bardolina acea rotunda solzi de peste se cheama,acum speram sa nu fim dezamajiti de el.dar daca ar fi un acoperis pe drept de exemplu as opta pt.LINDA ACEL ACOPERIS CARE E MULT MAI USOR DECAT TIGLA plus ca acea tabla e galvanizata si din cate am mai vazut pe la alti arata super ,acum fiecare cum doreste si ce i se potriveste.
Lidia
N-am mai intrat demult pt ca nu am mai facut nimic la casa.Ne-am blocat financiar.In afara de faptul ca am scos caramida de sticla de pe casa scarii si am pus geam (transferul de caldura este f mare la caramida de sticla;dupa parerea noastra nu e pt exterior;iarna daca pui mana pe ea iti ingheata mana),ne-am irosit banii cu alte cele.
Azi am vrut sa fac poze cu mobilierul din baie si cu noua infatisare(si asta provizorie) a camerei Biancai dar bateriile sunt descarcate.Le-am pus la incarcat asa ca maine fac poze.
Fetelor voi ati pus pervaze?Eu am pervaze de cca 30cm pe interior(mi-am pus geamurile la exterior cu totul) si ma fura somnul la cat costa.
pupici la toate si spor la munca
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Miramar spune:
Magda - nici eu n-am mai intrat de mult. Stii ca si eu am caramida Nevada pe casa scarii Si pe mine ma bate gandul sa o schimb, din aceleasi motive - noi ne-am mutat in noiembrie trecut si cum a fost o iarna taaaare usoara nu m-a deranjat cu frigul, dar vara asta m-a innebunit caldura pe-acolo. SI pe mine ma bate gandul sa o schimb. Vreau sa te intreb dat fiind ca la mine e tencuit interior/exterior, cat de mare e deranjul cu schimbatul??
maggda spune:
Miramar deranjul nu e deloc mare.Sotul a scos caramizile una cate una.Am pus geam la care i-am pus manerul jos ca sa pot sa-l dechid la nevoie.Nu l-am deschis decat de cateva ori ca inca nu mi-am pus sita la el.Am pus sticla mata ca e catre vecini si gata.
Am pus poze la "baie" si " camera".
pupici la toate
Magda si Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
otilica74 spune:
Buna constructoreselor!
Vreau si eu o informatie, aveti cumva idee, daca ii dau eu arhitectului planul de pe net gata facut ma costa mai putin proiectul decat daca l-ar face el de la inceput?
Daca "DA" stiti cam cat e diferenta?
Va multumesc.
Mamica implinita
eveline spune:
Otilica, eu personal asa am facut si am reusit. Insa nu cred ca e o regula...pana la urma totul tine de cum te intelegi cu omul.
Cel care mi-a facut proiectul a fost al 4-lea om cu care am discutat, toti ceilalti nefiind de acord sa-mi faca vreo reducere din motivul acesta....si niciunul din ei nu "lasa" sub 1.000 euro.
Mie mi s-a parut corect sa-mi ia mai putin daca tot ii dau mura'n gura cum se spune, dar nici nu m-am putut contrazice cu ei, deoarece nu le cunosc munca si nu pot aprecia daca ceea ce fac ei e intr-adevar mai usor cu planurile mele in fata.
Am avut nesperatul noroc sa-l gasesc pe acest om (care era inginer in constructii, nici macar arhitect) care mi-a facut toate planurile dupa cele printate de mine de pe net si ulterior a mers la un arhitect care a pus viza finala, si totul a fost ok...am primit autorizatia de constructie si toate cele ulterior.
Toata "povestea" m-a costat 6.500.000...parca nici mie nu-mi vine sa cred.
Asa ca multa bafta iti urez, eu zic sa incerci caci se merita.
Ana si Bianca-iubita
aldaesme spune:
quote:
multa bafta...
alina71
a fi om e lucru mare...
Parchetul laminat se umfla din cateva motive:
- umflatura ascutita (varf) daca nu este pus corespunzator si nu s-a distantat suficient de perete;
- umflatura bombata (concava sau convexa):
1. din cauza umiditatii (umezeala in aer, apa folosita la spalatul, infiltratii de apa in dusumeaua casei/camerei coroborata cu lipsa sau functionarea insuficienta a izolatiei anticondens, etc.);
2. laminat de calitate inferioara - parchetul laminat se produce in conditii de inalta presiune, din acest motiv are nevoie de un strat care sa realizeze echilibrarea presiunii in partea inferioara a produsului. Acest strat este realizat dintr-un material rigid si egalizeaza presiunea exercitata dinspre partea superioara. Parchetul laminat de calitate inferioara nu are acest strat sau acest strat nu este rigid.
Iar apropo de acoperis, si sub tigla se recomanda folosirea foliei anticondens.
otilica74 spune:
Eveline, asa o sa fac, constructor am gasit tot aici vad ca si sfaturi bune, ce bine ca ne ajutam intre noi femeile!
P&ANA spune:
quote:
Originally posted by aldaesmequote:
multa bafta...
alina71
a fi om e lucru mare...
Parchetul laminat se umfla din cateva motive:
- umflatura ascutita (varf) daca nu este pus corespunzator si nu s-a distantat suficient de perete
asta era !
iar dupa ce am pus mobila ,evident ca a devenit mai proeminent.
au venit mesterii,au inlociut placile respective , si m-am ales cu prag de trecere ca sa nu scoata toata camera .
oricum iti multumesc
alina71
a fi om e lucru mare...