@ construit CASA!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dia ma bucur sa ne reintalnim!
Eu nu pot sa cred ca inca construiti! Again!? din cate imi amintesc!
Sanatate micilor printese!

Eu am Lindab, iar la ploile torentiale din vara asta s-a auzit in casa! Noi avem pod izolat la minim!

Mathilda dupa polistiren, ca la el cred ca te referi, se tencuieste intr-un anume fel, nu cu sarma, ci cu o plasa speciala peste care se da un adeziv(tencuiala) special(a).
Vb aici de metoda nu de pret.

Dragelor, cereti calculatii, explicatii de la mai multe echipe, ca sa va faceti o parere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

otilica74 , nu ma deranjezi , stai linistita . Deci tipul are 28-30 ani nu stiu sigur sa-ti spun , este inginer constructor si firma este a lui .
. Casa noi o avem de anul asta , dar matusa a mea a construit cu tataul lui acum 10 ani ..si casa e inca in picioare :-) . Noi suntem f. multumiti ca nu au fost probleme cu maerialele , pretul care l-am discutat de la inceput a fost si pretul final . Am fost la mai multe firme sa ne faca oferta .. si toata lumea ne zicea ca pretul incepe de la 165 E fara tva , dar dupa ce mergeam cu proiectul pretul sarea de 245 E . apoi matusa mea mi-a zis de tipul asta . Cand l-am sunat , mi-a spus clar pretul e 200 e , daca vreau caramida porotherm ( de altfel toti peretii din casa sunt din caramida,nu avem rigips deloc ) , daca vreau ca stalpii sa fie trunati cu cifa .. etc ..daca NU pretul mai scade. Asta mi-a placut cel mai mult ca a inceput cu pretul mare nu cu pretul cel mai mic. Noi am turnat tot cu cifa ( adik el ) . Sora mea a lucrat in acelasi timp la casa ( la rosu ) cu o firma cunoscuta si are suprafata de 200 mp ( noi avem 360mp , noi am terminat in fix 3 luni si la ea a durat 4 luni si 1 sapt.
Cred ca se implica f. mult si din cauza asta iese si lucrarea atat de bine .Toti vecinii ne spuneau ca am facut " Buncar" acolo la cat fier s-a bagat . Daca mai vrei detalii poti sa ma intrebi fara nici un fel de probleme ..eu am stat si am citit forumul asta de zeci de ori inainte sa ma apuc . Pupici si spor la construit

http://community.webshots.com/user/rochitedeseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganda spune:

Si noi vrem sa ne apucam de construit. Si pretul e intr-adevar ok. O sa-l sunam sa ne faca o oferta. Avem aprox.180mp intr- un duplex. Proiectul e inca in executie mai dureaza inca 3 saptamani (cica)si vrem sa demaram. Poate ca nu e prea tarziu sa o termine anul acesta. Am auzit ca materialele s-au scumpit si preturile au explodat. Tu ai construit recent asa ca, in principiu, nu ar trebui sa se fi modificat preturile foarte mult. Pana una, alta suntem coplesiti de spagile pe care trebuie sa le dam pentru tot felul de semnaturi si avize. Am auzit ca e asa, dar nu am crezut pana nu am patit.
Dar o scoatem noi la capat pentru ca rezultatul final chiar merita, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

crixia,
ai dreptate e o plasa. azi am vorbit la tel cu pers respecticva si cand a vazut ca nu sunt de acord a zis ceva ca tb sa leg izolatia cu clesti sa nu cada si pot s-o tencuiesc la vara. nu m inteleg nimic. si ceea ce ma enerveaza e ca am impresiaa ca vrea sa traga pe mine de asta am intrebat de preturi caci mi sa parut 30 milioane pt 153m2 prea mult.merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Serena esti o scumpa, nu stiu ce sa zic sotul meu a vb cu dansul si a ramas sa se intalneasca,noi vrem o casuta mica pana in 150m atat e bugetul (sper sa fie interesat si nu prea ocupat), si noua tot 200E ne-a spus la tel. dar a zis ca pretul variaza, oricum la tel nu poti stabili nimic, e f important desi nu ne cunoastem, sa aud de la tine ca esti multumita,sa inteleg ca tu te-ai oprit cu el la faza de "rosu",daca da, ti-a fost greu sa termini?Ajutorul tau e f binevenit intr-ucat noi avem un baietel de 2,8 ani si nu am cu cine sa il las, si aici in fata calc. pot sa ma mai descurc cumva.Exact caramida porotherm am vrea si noi nu avem incredere in alte variante,deci cu stalpi turnati te-a costat 200E la suprafata construita? pei e ok cred mai ales ca termina repede, ai angajat diriginte de santier sau ati supravegheat voi pe perioada constructiei? offff am atatea intrebari ca nu le-as termina nici daca am locui impreuna, si nu te-a contactat sotul meu...ala e si mai disperat.Proiectul cat v-a costat?
A durat mult pana ai obtinut toate aprobarile? Constructia este in Bucuresti? Noi avem terenul in Corbeanca. Daca nu te deranjez o sa te mai intreb cate ceva daca mai intampin greutati.Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mathilda, da o cautare pe google la izolatie polisitren (chiar pe fr ca vad ca esti in belgia) si vei gasi desen cu explicatii ale straturilor ce se pun peste caramida. Deci dupa cum am inteles ai pus deja polistirenul. Ceea ce nu inteleg de ce cei care ti-au pus polistirenul nu ti-au pus si plasa ca deobicei nu se despart, cel care iti face pretul pe polistiren ar trebui sa faca un pret pe : pus polistiren+plasa. Polistirenul se prinde cu niste cuie mari albe de plastic iar apoi se prinde plasa cu adeziv pentru polistiren.

Iar pretul e pe m2 dar pe m2 de perete.
Ca sa iti faci o parere, noi am izolat casa in octombrie . Casa e pe o suprafata de 10/12m deci 120 m2 dar suprafata peretilor exteriori a fost cred de vreo 350 m2 si am platit manopera 3000 de euro! pus polistiren si plasa+adeziv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

200E ce? Metrul patrat de construit? Ma iertati intru si eu din an in paste si nu am rabdare sa citesc tot ce s-a discutat. Intrasem de fapt tocami ca sa vad cat mai costa mp de construit, ca la apartamente au explodat iar preturile.

Multa bafta celor care se apuca. Eu inca nu stiu ce voi face, deocamdata abia am inceput procesul pentru actele de proprietate.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

Otilica , chiar nu ma deranjezi . Cand am timp iti raspund cu cea mai mare placere . N-am avut nici un diriginte de santier..de asta platim firma , nu ? Noi chiar am avut incredere ..pt ca nu e genul sa-ti promita marea cu sarea ..iti spune direct in fata ce trebuie spus .. De verificat , am avut spioni ..vecinii ..dar nu mi s-a plans nimini cu nimic .. La o turnare nu am avut cum sa ajungem si ne-a filmat-o pe camera ..sa vedem exact ce se intampla acolo .. Si noi vrem s-o luam de la capat cu inca o casa ., pt ca nu am avut batai de cap mi se pare cea mai rentabila afacere la momentul actual . Vrem sa ipotecam casa , sa obienm un credit si sa ridicam inca o casa care s-o vindem .. si 100 % tot cu el o sa construim .. Acum sa vedem daca obtinem credit ..asa ca o iau de la capat :D ..

http://community.webshots.com/user/rochitedeseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

SERENA... ce sa zic esti ffff curajoasa parerea mea acum[u][/u, eu am senzatia ca daca o sa ridicam casa asta o sa ma linistesc, si asa avem putere financiara mica,dar poate...ispita...o sa vina si pe la noi...astia dau acum atatea credite si parca iti pare rau sa stai degeaba sa treaca ocaziile pe langa tine, oricum bafta la construit,eu cand merg la cumparaturi zic ca cheltui prea mult si cred ca atunci cand o sa am rate o sa reusesc sa fac ceva cu banii,voi ati lucrat doar faza de "la rosu" cu domnul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

dia,
merci de informatii. ideea e ca dup[a ce i-am zs ca 30 mil e mult mi-a spus ca de fapt e 15 , ca n-a masurat bine.mai obtin informatii si o sa vad ce fac.

Mergi la inceput