@ construit CASA!!! (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

otilica ... suna aici . 0766.306.758 , noi cu ei am facut casa . O sa te trimita la un proiectant bun . Noi suntem multumiti .

http://community.webshots.com/user/rochitedeseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Multumesc Serenaxxx sper sa ne descurcam si noi cu dansi, DOAMNE ajuta la toata lumea!Mai vorbim si inca o data MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am si eu o mare problema.
In curand ajungem la acoperis si inca nu ne-am putut hotara de care sa luam.
Tigla mi se pare minunata, structura de rezistenta a casei mi-ar permite s-o folosesc insa mi se pare groaznic de scumpa.
Tabla mi se pare ok.
Placile bituminoase mi se par si ele ok ca si pret (imi iese mai ieftin decat la tabla) dar nu stiu cat sunt de bune...a folosit cineva?
Acoperisul nostru e maaaaare, cu o gramada de ape si coame si toate cele ce mai sunt....cert e ca ma costa mai mult accesoriile decat tabla (sau ce-o fi sa fie) in sine.
Voi ce ati folosit? Ce credeti ca ar fi mai indicat avand in vedere raportul calitate-pret?
Am vorbit cu un distribuitor Rowa si mi-a facut un deviz pe materiale si m-a ajuns in jur de 6.500 euro....am crezut ca pic lata instant....nu mai spun ca la asta trebuie sa adaug si manopera....
Asa ca va rog sa ma sfatuiti si pe mine.
In principiu m-ar interesa pareri despre placile bituminoase (ca sa mai raman si eu cu ce lua ceva de mancare dupa ce-mi pun acoperisul).... am dat cautare pe net si am gasit doar reclame ale distribuitorilor....care evident le lauda, asa ca nu stiu ce baza sa pun.
Va multumesc de pe acum!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor si mult succes noilor aspirante,

Crixia vad ca esti tot pe baricade la subiect.
Pentru fetele care nu m-au mai vazut pe aici, eu sunt o mai veche "aspiranta" la casuta si actuala posesoare dar care inca nu sta in ea.

Crixia, zici ca tot mai munciti la casa?
Daca mai e valabila lista aia de demult de la inceput poti sa ma treci si pe mine ca am terminat-o in iunie 2007 Dar am plecat iarasi prin tari straine si ne intoarcem la anul asa ca nu pot sa spun ca m-am mutat in ea!
Dar, dupa cum sti a inceput sa imi placa sa construiesc asa ca suntem iarasi in febra constructiei. De departe ce-i drept, acasa i-am lasat pe ai mei sa coordoneze.
Suntem la turnat fundatia la un duplex ce il construim cu ajutorul unui prieten francez.

Pentru cele care vreti modele de casute, de mult, tare demult pe aici pe la subiect s-au dat niste adrese poloneze. Eu de atunci ma tot uit din cind in cind la casutele poloneze si visez la o casuta mai mica decit am facut-o pe a mea Dati cautare pe google domow projekty si veti gasi.

Fiind si "veche" si "noua" ma alatur si eu Crixiei si cu ce pot sa va ajut... cu placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

pt.cine are mansarda locuibila si acoperisul din placi lindab,am si eu o intrebare:se aude tare cand ploua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva. casa e izolata si tb cumparata sarma, clesti s-o agate si s-o tencuiasca apoi. casa are 153 m. mi-a cerut cineva 30 mil cu tot materiale si mana de lucru. (mi-am spus ca nu e sanatos si ca oricum nu-i dau banii astia) acum- imi spuneti si mi-e 1 pret estimativ real(casa e in arges), va rog.s-ai 1 site.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Mathilda eu nu prea inteleg ce trebuie facut la casa.

E izolata deja cu polistiren? ce clesti si sirme ca sa lege ce?

pentru tencuiala peste polistiren ti-a cerut 30 mil? citi m2 au peretii casei?

153 m2 are casa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

dia,
pai e izolata dar mi-a spus ca da tencuiala dupa ce pune sarma legata cu clesti. e izolata cu - materialul e ca buretele ala cu care protejezi televizorul cand il cumperi- nu stu cum se numeste.casa are 153. poti da tencuiala si fara sa pui sarma?
merci mult pt promptitudine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Hello la toata lumea,
Am si eu o intrebare pentru celi care si-au mansardat casa ulterior.
Se cere "ridicare topo" daca casa exista deja si nu vrei decat sa o inalti un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

SERENA...daca poti(daca nu,e ok) mai da-mi si mie cateva detali despre domnul asta, ti-a luat bine ca si pret de constructie, poate sa iti ofere garantie, nu vreau sa par insistenta dar e vorba de ceva f important ptr noi,cam cati ani au trecut de cand ai construit tu? Iti multumesc inca o data.

Mergi la inceput