@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 15
mathilda spune:
fetelor,
cred ca sunteti in vacanta pt ca nu s-a m scris de mult si parca ma doare sa vad ca subiectul nu mai e in vigoare. astept sa reveniti din concediu si sa mai scrieti
leistra spune:
mathilda, uite si mie imi pare rau ca nu se mai scrie la subiectul asta, cand ne-am hotarat si noi sa ne facem casa!
Eu inca nu am idee cum va deveni casa noastra in tara, parca mi-as face fara nivel, ca aici avem cu etaj si scarile ma omoara zi de zi
POZELE NOASTRE
http://www.onetruemedia.com/my_shared?p=324a6994a21dda3112b295&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mamica de balenica Elena
lilina spune:
si eu sunt proaspata aspiranta la o casa pe pamant ...posed teren dar nu si banii pt.constructie...vom face probabil credit
intr-ucat ne gandim sa incepem documentatia...autorizatia si proiectul...am ointrebare mare mare: cum e mai bine sa construiesc: cu acoperis clasic sau cu cel stil bloc..adica drept, fara pod ???????
o sa spuneti probabil ca acoperisul clasic e mai sigur...dar e si mai demodat (zic, eu....nu dati cu pietre in mine...e chestiune de gust)
dar vreau exemple concrete...poate cineva si-a facut si acu' regreta
I need to know
multumesc
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
buna,
vad ca nu s-a mai scris de ceva vreme la subiectul asta, dar pun si eu o intrebare: ce parere aveti despre casele pe structura metalica ?
si-a facut cineva ?
TOMITZA 27+ cu Natalia Ioana
am niste prieteni buni care si-au facut casa pe structura metalica
constructia s-a ridicat f.repede si am inteles ca la costuri au iesit un pic mai bine decat daca ar fi facut-o cu "betoane"
si am mai inteles ca nu e atat de rigida la cutremure
JUCATI TRIBURILE
otilica74 spune:
Buna,
Sper din tot sufletul sa ma bagati si pe mine in seama,
sunt cam noua pe aici si sunt foarte chinuita, am cumparat un teren si acum mie, daca stau acasa cu bb,imi revine sarcina sa gasesc un proiectant ptr o casuta noua,sotul meu lucreaza toata ziua fiindca e nevoie si de "marunt" sa construim, asa ca v-as ruga daca puteti cele care ati construit mai de curand, vindeti-mi si mie un pont. va multumesc.
otilica74 spune:
Apropo, Lilina, e f. adevarat ca sunt demodate acoperisurile clasice sunt mult mai la moda cele futuriste, dar noi ne gandeam sa construim o casuta P+ mansarda cu acoperis clasic "in ape" cred ca se scurge mai bine apa pluviala, nu crezi? Sora mea si cumnata ei si-au construit astfel si sunt f. multumite, e doar o parere sper sa te ajute...
lilina spune:
otilica, ai mare dreptate, am gasit si eu un proiect dupa cum spui tu si casuta arata tare bine
nu mai zic ca daca are P+1+M se incadreaza si mai bine in planurile mele....la 500 mp...cat am avut in pusculitza pt.teren
uite cum arata: http://www.bap.ro/locuinta_cristescu.html
JUCATI TRIBURILE
CRIXIA spune:
nu stiu daca ma mai incadrez la "curent", dar daca va pot oferi din experienta mea ceva, am sa incerc sa trec mai des pe aici!
Ce-i drept, am absentat, din motiv de delegatie vreo 5 saptamani, iar acum recuperez(pe toate planurile).
Probabil preturile s-au schimbat din 2004-2006,...poate unele principii sa fi ramas valabile.
La noi e bine, stam in casuta noastra, peste canicula am trecut relativ bine, nu avem AC.
Inca mai avem de amenajat, de ex, sapt trecuta am placat garajul cu gresie.
Nu se termina lucrarile dupa mutare, observ!
uricarudiana spune:
buna dimineata la toate si sper ca sunteti pe aici ca tare necesit si eu cateva sfaturi...
sa va fie de bine cafeluta (celor care au baut-o), celor care inca nu le invit eu la una firbinte si datatoare de chef de viata...
si eu mi-am propus sa ne facem casa (eu si sotul), avem terenul si vrem sa mergem dupa nunta la banca sa facem un mare imprumut.
nu zic mare ca am pus pe hartie cam cat ne-ar ajunge aia, cealalta etc. si am vazut ca de banii pe care vrem sa-i luyam abia reusim sa punem cat de cat la punct o casa mica , dar a noastra.
si cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...
de aceea va intreb si eu : are cineva idee cam cat ajung actele: proiect, autorizatie, etc..
si stie careva vreun proiectant bun prin bacau?
http://tt.lilypie.com/6XR7p3.png
nimic nu face o femeie sa se simta mai implinita decat un BB...
otilica74 spune:
O Lilina ce vrei tu e fffff maret ptr. noi, e adevarat ca e super si mult succes, noi ne limitam la o casuta de maxim 150 mp cu P+mansarda si poate subsol sa vedem cum ne ajuta banca, la o asa suprafata mare ai si mai multe optiuni avem un amic care tocmai a construit ceva in genul asta in zona Otopeni, exact 500mp si l-a costat in jur de 500E pe metru "la cheie" cu tot cu autorizatii si tot ce a cheltuit pe langa dar nu a folosit o singura firma a avut mai multe piste si mie imi e greu sa fac la fel fiindca sursa mea e banca si trebuie sa am,cred,un singur constructorAm inteles ca "la rosu" ar fii cam in jur de 200E pe metru, si pe mine m-ar avantaja sa construiesc ceva in genul de "la cheie" dar sa imi scoata din plan gresia,faianta,obiectele sanitare,zugraveala, chestii pe care le putem face noi cu rudele si cunostintele sa iesim mai ieftin, si sa alegem si ce vrem noi sa le montam ca lumea,acum revin STIE CINEVA UN PROIECTANT BUN ?Va pup si astept poate imi puteti recomanda pe cineva.....