@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 14
catutza spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare la voi : cam cat costa sa-ti faci o casa? (cam 85-90 maxim 100m construiti pe pamant), noi ne-am gandit la un living, o baucatarie, un wc de serviciu si un spatiu de servit masa, iar la etaj un dormitor matrimonial cu baie si 2 dormitoare cu baie comuna.
Pe voi cam cat v-a costat?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
toma_lly spune:
buna,
vad ca nu s-a mai scris de ceva vreme la subiectul asta, dar pun si eu o intrebare: ce parere aveti despre casele pe structura metalica ?
si-a facut cineva ?
TOMITZA 27+ cu Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
lilach spune:
Buna,
va deranjez si eu ...
Ce tarife se practica la arhitect (este inclus in pret si autorizatia si toate demersurile sau asta le face constructorul)?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
valentinag spune:
Adi,daca nu vreti perete de sticla,poate iti poti face usa dubla la dormitor,care sa fie din sticla,mata,ca sa nu se vada in dormitor,dar sa ai lumina pe scara!
Catutza,niste prieteni ai nostrii si-au facut casa cu o firma,casa are 140 mp,parter si mansarda,living,baie,bucatarie,camera centralei,3 dormitoare si o baie de serviciu,a costat 70000 E,la cheie!Cu finisaje normale,nu de lux!
Lilach,aceasi prieteni de mai sus au platit arhitectului 1700E,a facut proiectul plus ca a obtinut toate autorizatiile necesare!
Pretul este in functie de arhitect,suprafata casei,etc..
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
lilach spune:
Ce procent se plateste arhitectului? In functie de suprafata sau de cit se estimeaza pretul casei, de finisaje?
Arhitectul trebuie sa urmareasca constructia casei sau asta o face constructorul?
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
flaviutza spune:
Fetelor o intrebare simpluta...ca buna ziua.
Cam cat iti trebuie sa ridici o casuta mica ,mititea, de 100 mp amprenta la sol.fara mansarda,fara nimic.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
valentinag spune:
Flaviuta,este in functie de materiale,echipa/firma,dar in jur de 60000 te duce!
Lilach,nu stiu sa-ti spun cum se calculeaza sigur,stiu ca unii iau 2%din valoarea casei de ex!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
leistra spune:
Salutare fetelor!
Dati-mi si mie un sfat, va rog! Ma tot gandesc sa construies o casa in tara pe un teren pe care vor sa mi-l dea parintii mei, dar sunt inca in dubii, sa o fac sa nu o fac?, merita oare sa investesc, nu stiu, sotul meu, care e olandez nu pare prea incantat, sfatuiti-ma si pe mine!
multi pupici!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
mathilda spune:
leistra,
nu inteleg de ce sotul nu e incantat de idee. eu cunosc olandezi care acum cativa ani, mai precis prin 2000 au cumparat pamant la greu la tara, intavilan si extravilan cu 10 000 lei m si acum au luat milioane de euro.
si noi am cumparat imobiliare in romania si nu regretam. valoarea a crescut mult in cativa ani si e mult m bine decat iai baga in actiuni. ma rog nu stiu de ce are retineri dar daca il faci putin sa inteleaga ce se intampla in romania sau daca ia legatura cu olandezi care au investit isi va schimba total parerea.
tomasa spune:
Un proiect de arhitectura+rezistenta+instalatii termice si sanitare costa in jur de 10 euro/mp. Noi am dat pe proiect cam 2000 de euro anul trecut. Autorizatiile si avizele noua nu ni le-a scos arhitectul, dar ne-a pus in legatura cu un tip care a facut-o si a vrut pt. asta vreo 2-3 mil, deci nu o suma considerabila. Mai rau a fost ca au durat...o vesnicie, luni de zile, s-a miscat tare greu pana le-a obtinut.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
26+Maria