Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare: Ce fel de umidificator folositi?...poate-mi dati detalii despre marca, pret si de unde l-ati cumparat. fetele...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miki pe bune, n avea legatura cu tine si am inchis subiectul. despre gatit ... eu nu prea practic. la noi conduc detasat sandwich-urile la microunde si piept de pui cu cartofi aruncati la cuptor. si sunt niste biscuiti cu miere absolut dementiiali de care cumpar la 2-3 zile 10 pachete....asta pt mine... pt alex...se descurca singur...cand ne am luat am zis eu spal vase si nu gatesc. daca a fost de acord...adevarul e ca mai faceam cateodata dar de cand cu bb...nici gand...mai degraba face el...

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

madalutza daca alaptezi exclusiv (si felicitari pt asta) nu mai nevoie de ceai...arunca l naibilor....lasa bb la tzitzi...ceaiul merge doar cu formula.
asiza am mai cerut si eu detalii de umidificatoare dar nu eram in bani si ... am uitat tot. mai putin al diei care am retinut ca e tot un fel de mertan....daca nu chiar limuzina... asa ca subscriu

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa chiar am vrut sa intreb cand veniti...mi am adus aminte c cand dadeam sms si parca al tau ziceai ca e la buc...m am indragostit de poza asta a crinutzei...va pe amandoua.

"Al meu"...,te referi la telefon sau la sot?Stii tu ceva...,tel a fost la Buc,pentru o luna...,dar l-a luat sotu pe 14 febr.,cind a fost la Brasov ,la un interviu...,a plecat dimineata si a venit seara...Dar noi trebuia sa venim la eco la Medicover...,dar am gasit aici alt dr si am zis sa nu mai batem drumul pina la Buc,asa ca am tot sunat si nici acum n-am reusit sa facem eco...,doar sa vb la tel cu ei si sa mergem pe saptamina viitoare la un control...,daca ma supar mai sun o data la Buc si mai fac o programare la Medicover ,ca cea de pe 21 s-a dus...,minte creatza ce avem noi...,trebuia sa mergem la Buc ,unde am vorbit ,nu sa astepatam aici si uite si tu cit timp pierdem aiurea?Ei,o-m vedea...,hai ca am luat-o pe aratura...,m-am dus cu capu'

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Hop si noi... cam rarut dar speram ca ne prmiti si pe noi sa ne dam cu parerea!

Eu ii fac masaj lui Patrick cu ulei de masline in care am pus vit E si vit A iar dupa ii fac baitza. De cand a avut o iritatie intre cutele de la picioruse dr. ne-a recomandat sa-i facem baitza cu ceai de pelin, musetel si galbenele. Iritatia i-a trecut imediat insa eu am continuat sa-i fac baitza la fel pentru ca am observat ca-i face tare bine, el fiind mai deschis la piele facea tot timpul bubitze pe fatza si se irita repede la gat.

Am citit in carticica de la Pampers( pe care am primit-o in spital) ca atunci cand alaptezi exclusiv esti protejata... eu cam pe asta mizez!
Dupa prima nastere imi daduse dr. niste anticonceptionale microlut pe care le-am cautat cateva luni bune si nu le-am gasit la nici o farmacie... pana n-a mai fost nevoie sa le caut -cand avea Maya 10 luni am ramas gravi cu bb 2. Atunci ne doream sa mai avem un copil insa acum s-a schimbat placa, drept urmare saptamana viitoare fac tot posibilul sa nu mai ratez vizita la dr.!

Legat de ultima intrebare nu stiu sa raspund pentru ca nu am pastrat niciodata laptele muls!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Asiza, indiferent de alegere, eu te sfatuiesc sa iei un umidificator care sa aiba si higrometru incorporat- adica sa-ti arate cand s-a ajuns la umiditatea optima in camera, altfel nu o sa stii niciodata cand e prea mult sau prea putin. Intr-adevar, parca Dia avea super-ultra umidificator- care se opreste cand ajunge la 60%. Arunca un ochi pe siteul ala cu bebelusul .

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

dandusa of, acum mi se limpezesc lucrurile...stiam ca pe 21 sau 28 veniti, am lamurit. stiam ca al tau-sotul- afost plecat 900km dar nu stiam unde,cum,care e treaba, am lamurit.stiam ca e tel tau in buc, nu stiam ca l ai luat inapoi, lamurit. of, zici ca avem romane pe aici...ne stim toate de toate...foarte bine eu am un tel mai nou (adica de 2luni) dar tot n am avut timp sa ne cunoastem...si am crezut ca ti am trimis sms in timp util, sa poti vedea emisiunea...cand m am uitat eu si am vazut ca nu se trimisese..era deja p esfarsit...

ideea era ca unii zic ca muzica simfonica ajuta la dezv bb...altii ca povestile, radioul s.a. in emisiunea aia era vorba de 2 parinti f. simpatici care ziceau de o metoda noua pe care ei o incercau pe copii lor. adica puneau baza pe cifre, litere si istorie. seara, de ex, nu citeau povesti ci financial times......pe bune! cu cel mai mare statea mama care, in timp ce se juca, ii arata poze cu personalitati politice, ii spunea de al doilea razboi mondial...dar la un nivel destul de perceptibil...mie chiar mi a placut... mai ales ca mama il vrea balerin, alex aviator si eu matematician asa ca acum la baitza ii zicem tabla inmultirii sau patratele pana la 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

fetelor, trebuie sa ma laud din nou:sau sa o laud pe ada???
Aseara a fost a treia seara in care a adormit in patut si acum......fara plansete. nu a adormit imediat dar astiut ca trebuie sa stea acolo. Si am remarcat si ziua o imbunatatire:a adormit de 30 min in locul de activiati, a marait putin(eu aspiram prin casa) si ...a adormit .

fetele care m-au incurajat.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Dandusa multumesc de idee: " mamaliguta cu brinza de burduf,oua ochiuri si costita afumata prajita...,hmmmm,asta imi place la nebunie..." si mieeeeeee.

Sincera sa fiu nici eu n-as gati, dar in afara de mine, sotul si bebe care inca papa doar lapte il mai am si pe Adi (baietelul cel mare ) care saracu' nu-i vinovat cu nimic ca eu n-am timp sau chef si trebuie sa manance si el ceva....asa ca asta este trebuie sa fac ceva si de mancare.
Pupici celor care au raspuns si multumim de idei.
Dianocica

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare: Ce fel de umidificator folositi?...poate-mi dati detalii despre marca, pret si de unde l-ati cumparat. fetele...

sunt 2 feluri: unul pe baza de aer cald(am eu)si unul pe baza de aer rece.
intra: http://www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=subcategorie_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=13&gama_id=20

Cel ieftin e pe baza de aer cald, eu l-am luat din metro cu aproape 2 mil.
S-ar putea ca cel pe baza de aer rece sa fie mai bun.

doar pe astea de la chicco le stiu.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput