Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Silvia, Dia, Chris, Ralumat multumesc de lamuririle cu tetinele la bfree . Acu ma duc sa comand cele pt 3-6 luni. Cred ca cele originale, pt 0-3 luni, sunt totusi prea mici; dar le-as incerca si pe ele.. va mai povestim..

Silvia, noi cu Avent am avut rezultate si mai aiurea.. cred ca-i tetina prea groasa, el fiind obisnuit cu cele moi de la Chicco.. Le pastrez cand o mai creste.

Ralumat, sa sti ca accesoriile de la bfree nu patesc nimic la sterilizatorul cu aburi.

Dianocica, Donia, Yagmur, Dandusa, Dolores, Raluca, Roxanica si restul trupei.

am 3,5 luni, iar azi dau semne c-as fi turbat

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

quote:
Originally posted by chris80

14o in 5 minute?!?!?!
si noi tot asa...180-200-210 ml intr-o ora...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

In 15!!!!! La noi cu biberoanele Chicco tine masa maxim 8 minute. Dar record ca al vostru...180, 200, zau ca nu am prins niciodata! Asa de rosie sunt de invidie.....

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

da, da` cine imbatraneste tinand de biberon...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki04

Dandusa nu i-au vitamine, nimic pentru ca nici nu alaptez si am tras eu concluzia asa de om destept ce-s ca nu-i nevoie si-mi cade parul si ma dor maselele si m-am hotarat de azi iau calciu , poate mi se regleaza si mie CM.

Sa nu dati cu pietre , dar noi dupa operatia de stenoza, am inceput sa mancam fff bine, incat acum avem 4-5 mese/zi a cate 180-210 ml si folosim biberoanele Nuk ... masa dureaza cam 10-15 min maxim 20 min.

V-am mai intrebat si ieri, ce mai gatiti fetelor? ....

Chiar nu vreti sa-mi raspundeti nici una, fac si eu ca Dolores "mesajele mele sunt invizibile?"

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

noi avem 6 mese pe zi x 150 - 200 ml x 1 ora/masa

supa, gratar, ciuperci,mamaliga, si sapt viitoare cartofi frantuzesti

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Chris, mi se pare ca o ora e cam mult pt biberon... oricum jos palaria, la ce rabdare ai!

am 3,5 luni si azi cu sigurantza ca-s turbat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Intrebare: Ce fel de umidificator folositi?...poate-mi dati detalii despre marca, pret si de unde l-ati cumparat. fetele...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

giordani, abur rece, pana intr-un milion, dar nu e f silentios, l-am comandat de pe internet

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Andreea mea e tot la 5 mese pe zi, in cazurile fericite suge 130 ml pe masa, in cam 10 minute cu tetine siliconate Camera, marimea mediu.

Ce tetine ziceati ca sunt bune pt supt? mai scrieti o data pt mine ca nu am timp sa caut, am citit in treacat ieri dar n-am retinut.

noi am fost ieri dpmasa, la vaccinul infanrix hexa, pana acum nici un efect secundar nasol. mai vedem pana deseara

andreea are acum 60 de cm, perimetru cranian 39, perimetru toracic 39, greutate 5.700 gr, nascuta la 17. 12.2006....cum vi se pare? dr zice ca e grasunica, dar citind ca sunt bebeluse si de peste 6 kg, si cu pofta de mancare asa faina, ne simtim complexate oarecum :(

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

ingeras ,angi ,carla ,ank ,dandusa ,veronici ,anateo ,deea ,bebinuta ,dolores , alexandra va pentru raspunsurile de ieri
sarbatoritilor de azi ANA JULIA siDAVID IONUT
OANACAT bine ai venit in
lavinia multa sanatate tie si lui Mihaita
angi ma gindeam ca s-ar putea face un frotiu si asa ai sti sigur daca e sau nu candida .daca este candida ,bicarbonatul de Na o ajuta ,ii schimba ph,dar tb intredevar si un antimicotic (nistatin).un antimicotic f bun e diflucanul dar nu stiu daca e indicat la sugari,ma interesez.
mihaela ma bucur ca esti mai bine si sperm sa se rezolve complet
a_deju binenteles ca va tinem pumnii si luni,pupicei pt motanel
bebinuta pt ADA cea cuminte
ma duc sa citesc cap 17

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna mamici cu bebici frumosi,
Ne abonam si noi la zicala aia' Am 2 luni si sunt turbat!'
Mai fetelor, ce au puiutii astia, ca Rares al meu era cuminteee foc si acum parca l-au apucat bazdacii...nu doarme ca lumea, nu mananca decat dupa niste sfortzari groaznice si plangeeee... De azi dimineata ma chinui intr-una sa-l adorm si...dupa 10-15 min face ochii mari si incepe iar sa planga de nu-l potolesti cu nimik. Si e plans de ala de somn ...maraiala mai mult dar nu reusesc sa-l adorm,,,si acum sta la el in patut, ii cam cad ochii in gura...dar nu doarme...iar eu am ajuns un car de nervi...
Mai bine sa vb despre altceva...
La multi ani!

Ana Julia de Ktrinel,

David Ionut de DeeA.
Dianocica, sa se protejeze cei care fac ca eu una am si uitat cum e...In tot cazul, cand mi-o veni si mie cheful, prezervativ se cheama fiindca nu am voie anticonceptionale din cauza hipertiroidiei, iar sterilet la cezariana se pune cam dupa 1 an cand uterul e complet cicatrizat.
Tema 1- cu ulei de masline fiert si amestecat cu vit. a uleioasa. Acelasi cu care il dau pe tot corpul
2.- m-am muls doar de forta majora-la botez cand laptele era plin de Metaxa si niste cocktail-uri...si am hranit plantele cu laptele. In rest bebe papa tot ce produc sanii.
Si intreb si eu ca Dia, ce injectie minune?
Dia, eu ma tratez cu Elevit si o sa iau atata vreme cat alaptez.
Miki, salata orientala cu snitele de pui si ciorba de dovlecei...
Asiza, umidificator Giordani cumparat de pe net de la bebelusul tau...parca 50-60ron. Face cam mult zgomot dar pe Rares nu pare sa-l deranjeze, ba chiar in timpul zilei acopera celelalte zgomote din casa.
Fetele din Bucuresti, voi scoateti bebeii pe frigul asta?
Ma duc sa culeg de pe ulde le-am insirat.
Pupici la gasca

Danutz, mamica de bebic Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Silvia, Dia, Chris, Ralumat multumesc de lamuririle cu tetinele la bfree . Acu ma duc sa comand cele pt 3-6 luni. Cred ca cele originale, pt 0-3 luni, sunt totusi prea mici; dar le-as incerca si pe ele.. va mai povestim..

Silvia, noi cu Avent am avut rezultate si mai aiurea.. cred ca-i tetina prea groasa, el fiind obisnuit cu cele moi de la Chicco.. Le pastrez cand o mai creste.

Ralumat, sa sti ca accesoriile de la bfree nu patesc nimic la sterilizatorul cu aburi.

Dianocica, Donia, Yagmur, Dandusa, Dolores, Raluca, Roxanica si restul trupei.

am 3,5 luni, iar azi dau semne c-as fi turbat

din cate stiu eu de la biberonul de medicamente, tetinele de la chicco sunt cu baza ingusta, pe cand cele de la avent au tetina lata, sa semene cu sanul. probabil ca de aia nu se impaca copilul cu ele, fiind diferite in diametru

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu.anca spune:

Buna, fetele si bebeii!
Am intrat repede sa ne laudam! Noi am inceput sa papam suculet de morcov, cam 3 lingurite, dar cu care reusim sa murdarim totul, de la salopeta, pantaloni mami, etc, iar ieri in premiera banana pasata, cam 1,5 cm dintr-o banana, si ne-a placut la nebunie, cand s-a terminat am inceput sa bociiiiim. Bineinteles, urmeaza completarea cu lapte, astea nu se considera mese, ci gustari! Si de la 3 luni, adica de saptamana viitoare, incercam si supica de legume!
Problema e ca nu vrem bibe de loc, sa vedem cum papām noi supica la lingurita, si mai ales cat o sa dureze o masa, hihihi!
Pupici de la Anca si Dani

ANCA

Mergi la inceput