Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

deeaA nu stiu ca amanunte sa-ti dau, eu am mai povestit despre operatie, dar daca vrei intreaba-ma orice ca eu iti raspund. La noi a trecut o luna jumatate de la operatie si suntem bine....

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by chris80

14o in 5 minute?!?!?!
si noi tot asa...180-200-210 ml intr-o ora...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

In 15!!!!! La noi cu biberoanele Chicco tine masa maxim 8 minute. Dar record ca al vostru...180, 200, zau ca nu am prins niciodata! Asa de rosie sunt de invidie.....

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

KTRINEL si DEEA,

Sa va traiasca fulguletii,sa creasca mari si sanatosi.

DIANOCICA,
am vazut printul D ,degetel...,este frumos foc...,mor de privirea lui...,ce ochi are...,m-a zapacit...complet,pooopa-l din partea noastra...S-a schimbat planul cu vizita la Buc...,dar sper sa venim curind...
1.Nu am inceput sa iau Exluton...,sincer m-am saturat sa-mi iau pastiluta la 22,in fiecare seara...am facut asta ani la rind...,acum cu cauciucul citeodata si cu coitus intreruptus altadata...De injectie ,nu stiu nimic...,am auzit si eu...,dar n-am fost interesata...Din ce stiu eu,toate anticonceptionalele trebuiesc luate la aceiasi ora...si daca mai uiti...,o iei dimineata ,dar esti protejata...,mie cind mi-a dat reteta...,nu mi-a specificat ca astea sint altfel...decit celelale in aceasta privinta...si daca o uiti ,n-o mai iei...,o iei pe urmatoarea,dar trebuie sa te protejezi altfel...,sa nu cumva sa ai surprize...
2.Pe minute o dau cu ulei,seara la masaj...,apoi facem baita si binenteles ca o spal si pe minute...
3.Aveam si eu provizii,in congelator...,dar le-am aruncat de curind..., nu-mi placea cum arata...,or spune toti ca este ok,sa-l tii congelat...,dar nu-mi placea ideea ca sta acolo,nspe' luni si apoi i-l dau Crinutei...,asta pentru ca am lapte...,probabil ca,daca n-as fi avut...,ma conformam...Eu m-am muls de la ambii sini ,cind am pus in sticlute...si am pus si peste...,adica congelasem o parte si apoi peste ala congelat ,am completat...si nu este bine...Am citit undeva ca trebuia pus de la o singura masa...,nu cum am facut eu...,asa ca...mai bine lasa...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Dandusa nu i-au vitamine, nimic pentru ca nici nu alaptez si am tras eu concluzia asa de om destept ce-s ca nu-i nevoie si-mi cade parul si ma dor maselele si m-am hotarat de azi iau calciu , poate mi se regleaza si mie CM.

Sa nu dati cu pietre , dar noi dupa operatia de stenoza, am inceput sa mancam fff bine, incat acum avem 4-5 mese/zi a cate 180-210 ml si folosim biberoanele Nuk ... masa dureaza cam 10-15 min maxim 20 min.

V-am mai intrebat si ieri, ce mai gatiti fetelor? ....

Chiar nu vreti sa-mi raspundeti nici una, fac si eu ca Dolores "mesajele mele sunt invizibile?"

slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

La multi ani!

Ana Julia de Ktrinel,

David Ionut de DeeA.

slide Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa chiar am vrut sa intreb cand veniti...mi am adus aminte c cand dadeam sms si parca al tau ziceai ca e la buc...m am indragostit de poza asta a crinutzei...va pe amandoua.

mai fetelor, participarea pe forum se face benevol, cum ar veni de buna voie si nesilit de nimeni...si raspunsurile la fel...miki, no offense, nu are legatura cu tine... iar cateodata e nevoie sa zici acelasi lucru de 3-4 ori ca sa remarce cineva...e vorba si de sincronizare...dar treaba cu benevolul ramane rege!

d doarme la mine in brate si suge in gol... of,cand vad cum va stresati cu ml...tare buna e si necunoasterea asta cateodata...adica tzitzi rulz!

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

Dianocica nu-i nici o suparare , am vrut sa fac un spirit de gluma nu sa supar pe nimeni. Si nu-i obligat nimeni sa raspunda sau sa guste gluma daca nu-i face placere. Scuze celor care s-au simti deranjate de mesajul meu.

slide Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Doamne, ce copil cuminte am, manca-l-ar mama...trebuia sa va spun si voua...s-a trezit dupa 12 ore de somn (cu pauzele de rigoare pentru alaptat)...m-a lasat pe mine-n pace sa mai dorm cam o jumate' de ore, apoi a inceput sa chiuie si sa rada...pampersul avea cam 2 kg ca nu-l schimbasem de aseara, dar el n-avea nicio treaba. I-am facut toaleta de dimineata, l-am alaptat si acum sta in patutul lui si se uita cuminte la curesel, vorbeste cu jucariile si-o lasa pe mami pe forum...Il iubesc de nu mai pot...

Donia, multumesc de raspuns! Pupici multi pentru tot familionul...
Exlutonul mi l-a recomandat si mie medicul precizand sa-l iau la ora fixa, dar prefer sa nu-l iau ca are destule efecte secundare...Dia, baga detalii pleaseeeee despre steriletul minune!
Tema zilei:1. Pe maini il spal doar la baitza si cu servetele umede in timpul zilei...
2. Nu ma mulg, deci nu conserv.

Miki, in leg cu gatitul, noi am mai facut supa de pui cu galuste, ciorbitza a la grec, cartofi cu pui pane...etc...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by miki04
.

V-am mai intrebat si ieri, ce mai gatiti fetelor? ....

Chiar nu vreti sa-mi raspundeti nici una, fac si eu ca Dolores "mesajele mele sunt invizibile?"

Da' de ce nu zici ca niciuna nu gateste?De aceea nu-ti raspunde nimeni....Uite eu,de ex.eu gatesc asa...
salata cu de toate...,salata verde,rosii,castraveti,porumb,masline,brinza,ton conserva sau piept de pui la gratar...,le amestec pe toate...,sotu',este inebunit dupa astfel de mincaruri ca el nu vrea sa se ingrase...
Supa fac o data pe saptamina si maninc de doua ori ,sotu' o data si restul aruncam...,
felul doi...,de cele mai multe ori gratar sau ceva usor ca pilaf...sau mamaliguta cu brinza de burduf,oua ochiuri si costita afumata prajita...,hmmmm,asta imi place la nebunie...,
alteori piure de cartofi sau cartofi,morcov copti cu cirnati semiafumati tot la cuptor...
Ieri am facut placinta cu brinza dulce si stafide si o prajitura cu biscuiti .Noi mincam foarte multe lactate...si multe fructe...,prajeli...,o data la doua luni facem...Azi de ex.,n-am nimic gatit...,dar nici nu fac ,ca singura nu maninc...mai mult de un sandwich...,miine in schimb tre'sa fac ceva ca sotu'este liber si deci luam masa in familie...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

.. a treia zi de alaptat exclusv la san...si bebicul meu vad k nu protesteaza.A dormit azinoapte de la 12 la 6dimineata, apoi s-a trezit la 7.30 si i-am dat niste ceiut si doarme si acum(11.40). sunt foarte incantata!

Despre injectia minune, este vorba cumva despre Depo Provera ?Este un anticonceptional injectabil care se face odata la 3 luni si este indicat celor care alpteaza. Am o prietena care il foloseste si este foarte incantata. Eu inca nu am fost sa vorbesc cu medicul, dar as vrea sa il fac si eu.

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput