Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa acum am vazut in mama si copilul:
1. h fete e mama+tata/2 -6cm, h baieti +6
2. in curba cresterii se vede ca fetitzele cresc mai putin la inceput si dupa 5luni cresc mai tare pe cand la baieti e invers...deci de aia ai tu fotomodel...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Dolores nu vrem sa-l suparam pe Davidutzu, dar nu ne lasati si pe noi sa ne incercam norocul? si astia sa nu va suparati...

Fetelor care aveti CM , ce sa fac ca-mi curgeeeeeeeeee si cred a pierd ffff mult calciu ca parca ma incearca si o masea...

Noi abia am inceput , dar trebuie sa ne gandim cu ce sa ne protejam, parca m-ar bate gandul la un sterilet ceva...decat sa stau cu grija sa iau pastila nu prea ma incanta ideea, daca uit

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

1.eu dau cu ulei de masline in care e bagata vit A..ii dau si pe manutze dar putin..nu asa ca pe corp...nu va imaginati ca e bun de salatasi incerc sa am control cu manutzele pt ca dupa masaj urmeaza papa
2.las in biberon,in acelasi bibe de la ambii sani

quote:
Originally posted by dianocica

ne3ata
as mai baga 2 teme:
2.cu ce ii dati pe maini la masaj, acum ca isi baga manutzele in gura imediat dupa ...stiu ca s a mai vb inainte dar f putin...
3.pt cele care alaptati si faceti rezerve: in ce tineti laptele si puneti in acelasi recipient de la 2 sani?

va . ce misto e cu bb in brate si la forumit....uitasem...

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Pentru ANGI : Noi am avut candida in gurita si ne-a trecut. Stergeam zilnic limbuta cu compresa sterila inmuiata in glicerina cu nistatin. Prima luna ne-am chinuit indelung, pana mi-a zis o farmacista sa tin sticluta la frigider si dupa ce il sterg in gurita, sa nu manance jumatate de ora (sau sa bea ceai). Dupa ce am ascultat aceste sfaturi, in maxim o saptamana am scapat de ea. Acum il sterg asa, cam de doua ori pe saptamana, daca vad ca apar depuneri albe la mai mult de 2 ore dupa ce a mancat. Si ii mai pun din cand in cand glicerina boraxata pe suzeta. Asta cu boraxata mi-a zis tot o farmacista ca boraxul ajuta la conservare, altfel glicerina simpla nu ar tine decat o zi. Nu stiu daca m-a mintit sau nu.....

Ruxandra, colega mea de suferinta....si eu la fel patii cu biberoanele alea minune....tot cu flux variabil am icnercat, dar parca avea colici si mai rau. Azi-noapte am pus insa tetina originala a biberonului. S-a cam chinuit la ea...adica mi-a mancat 140 ml cam in 15 minute, dar nu a inghitit deloc aer. A dormit apoi 5 ore fara sa se agite. Nu stiua cum daca o fi fost sau nu o intamplare......voi incerca si eu tetina fixa pentru 3-6 luni.

[red]Marani/red], si noi mancam exclusiv lapte praf....e adevarat ca nu suntem asa grasunei, dar vom astepta pana la 4 luni cu diversificarea. Si in parc, toate mamicile cu lapte praf au inceput la 4 luni. Cele cu alaptat exclusiv, la 6.....

ma opresc un pic...revin!

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

miki..fara suparare..doar trebuie sa se obisnuiasca de mic cu concurentza.
eu nu am CM, dar continui sa iau supradyn alternativ cu cal c vita

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

mai fetelor,david e un mic catzelush...a inceput sa ma muste de sfarc..nu e prima oara...si nu are dinti..daca o face asa cand ii dau dintii mi-e ca-i "trag una de-l lipesc de peretzi"

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dolores musca zici? al meu nu e chiar asa rau dar e clar ca a inceput sa se alinte la san, mai ales daca nu ii e foarte foame. daca am facut greseala sa ma uit la el si sa zambesc...s a dus tot...o lasa in coltul gurii apoi incepe sa zambeasca si sa miaune...mama mi a zis ca eu mereu o muscam in joaca...asa ca...felicitari!sunteti f apropiati! cum sa se manifeste si ei micutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna!
LAVINIA P se invineteste in jurul gurii? Vreau neaparat sa stiu ca si la al meu parca arata asa cand plange sau se screme de vb. ta aprind toate luminile sa ma uit mai bine.La lumina zilei nu pare,dar... am intrat in panica.
MIHAELA P ma bucur ca ti-a trecut mastita si n-ar fi rau sa tot incerci sa-i dai sa suga(poate se petrce minunea,nuuu?)
MADALUTA felicitari pt. alaptarea exclusiva!Si al meu tot atat mananca,in jur de 5-10 min. si i-a in greutate destul de bine.
MIKI 04 operate de stenoza la puiut?Spune mai multe detalii,pleaseee!
YAGMUR ca nu te superi,super ca a inceput sa-ti zambeasca seara,sper sa te tina,al meu tipa seara,super,nu
DIANOCICA in leg. cu TEMA -iau Exluton; ce-i cu injectia minune,ca n-am auzit de ea?
DIA1609 asa mi-a spus si mie,neaparat la aceeasi ora,iar ca sa nu uit de ele si de ora lor mi-am pus alarma la tel.sa sune in fiecare seara,asa sigur nu uit.
TEMA inainte il dadeam cu uleiul de corp,dar acum il spal doar cu apa din cadita si atat.
CHRIS 80 asa am luat si eu Exlutonul de cand m-am dus la dr.
la restul de mamici

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

14o in 5 minute?!?!?!
si noi tot asa...180-200-210 ml intr-o ora...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by miki04

Fetelor care aveti CM , ce sa fac ca-mi curgeeeeeeeeee si cred a pierd ffff mult calciu ca parca ma incearca si o masea...

Iei vitamine?Sa maninc mai uit,dar vitaminele nu le uit niciodata...si cu toate astea tot imi cade parul ca la nebuni...si mi-am scos si o masea de minte acum o luna...Daca nu luam vitamine...,nici nu vreau sa-mi imaginez ce se intimpla...Ramineam cheala si stirba...,hahahahEu iau vitamine de un an si jumatate ,fara pauza...Asa ca ai grija...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput