Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

am un of mare: tocmai am facut baie si am lasat in urma o vana plina de par! de vreo 2 zile imi pica parul intr-o veselie voi ce faceti? aveti remedii?

am fost la o baie prelungita de vreo jum de ora si mi-am lasat familionul (oana si sotul) jucandu-se pe canapea in sufragerie .... jumate de ora mai tarziu i-am gasit pe amandoi dormind pe canapea ... imi pare tare rau ca nu i-am pozat, asa erau de draguti , dar mi-a fost frica ca o trezeste blitzul pe Oana

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

OanaCat, am vazut pozele cu mititica ta! E super, super frumoasa! Dar si mama e pe masura...Cate kg are puiul? Mie imi pare grasutza.

Raportez o noapte de pomina: de la vaccin pisica facuse kk moale, si m-a pus naiba sa-i dau 2 lingurite de ceai de menta. Atat mi-a mai trebuit: de la 1 noaptea pana la 7 dimineata a dormit doar 3 ore, restul a plans, se zvarcolea in patutz, maraia, etc. Asa ca mama a stat de veghe si vreo 4 ore cu ea in brate. Sper sa fi fost unica noapte in felul asta. Va compatimesc pe cele a caror pui au colici noaptea, am simtit pe propria piele ce inseamna o noapte nedormita si un pui agitat de ti se rupe inima. Dar toate trec!

Va doresc o zi buna!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

aoleu, sa mi se faca rau! aseara am fost prea ocupata sa ma cert cu alex-si ce daca mananca fata la 3 ore fix? dupa el putem sa ii intarziem masa, ca el o prinde doar pe cea de seara, nu lui ii urla in cap cand se depaseste intervalul!-si nu am luat exlutonul, asa ca l-am inghitit acum. pe exluton, nu pe alex, normal

2 szile in total, nu alte 2 zile, cel putin asa spune pediatra. noi eram invitati sambata undeva, asa ca am rugat-o sa isi mute ziua de vizita miercuri, sa ii treaca copilului, ca sa ne priasca...parinti model, nu?:)

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

dia, la toate anticonceptionalele scrie ca se se ia la aceeasi ora. cum fac eu... la 8 seara de obicei. azi tot la 8 am luat, da de dimineata
ce sa zic, la mine era oricum luna compromisa, ca am luat antibiotice. o sa fim atenti(adica, la cum m-a enervat, o sa cam stam pe bara) si speram sa nu avem deja deja nr 2 de care discutam ieri :)

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dia,ti-am trimis un mail.nu a ajuns?pupici

miki,lisi a lu` cleo e data inca din burtik lui david al meu..de cand eram in 4 luni cred..asa ca nicio sansa

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ne3ata
dia sunt total neinteresata...dar incep sa constientizez ca o sa vina si momentul....plus ca mi e asa o frica sa nu se mai intample...la 16ani m am dus la mama si i am zis: mama daca vin cu copil inainte de sot e vreo problema? si cum ea a zis nu...doar ca un copil. nu mai multi...
stiam de eluxan ca tre luat neaparat la aceeasi ora. dar poate are dreptate cris...la toate zice asa...
injectia minune?nici eu nu stiu f multe...mi a zis dr cand imi scotea firele ca nr vedem peste 6sapt pt o injectie cu rol anticonceptional. va dati seama ca la 3 zile dupa nastere i am zis: sex? dupa 6 sapt? ha!si n am mai ? nimic. eram atat de contrariata ca cineva poate sa vb de sex in momentele alea....

as mai baga 2 teme:
2.cu ce ii dati pe maini la masaj, acum ca isi baga manutzele in gura imediat dupa ...stiu ca s a mai vb inainte dar f putin...
3.pt cele care alaptati si faceti rezerve: in ce tineti laptele si puneti in acelasi recipient de la 2 sani?

va . ce misto e cu bb in brate si la forumit....uitasem...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

cu intarziere si scuzele de rigoare doresc puiutilor la multe lunisoare si multa sanatate si
Ioana de Acs
Marinelaf

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

stiu ca injectia se face cam la 2-3 luni. ma batea si pe mine gandul, dar ma impac totusi bine cu doza zilnica de hormoni.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

eu am totusi o mica problema cu exlutonul. zice pe prospect ca se ia in functie de mica menstruatie. pai eu am ratat-o pe aia, si am luat din ziua in care am fost la dr. nu cred sa fie problema, nu?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

[quote]Originally posted by Dia1609

am un of mare: tocmai am facut baie si am lasat in urma o vana plina de par! de vreo 2 zile imi pica parul intr-o veselie voi ce faceti? aveti remedii?

am fost la o baie prelungita de vreo jum de ora si mi-am lasat familionul (oana si sotul) jucandu-se pe canapea in sufragerie .... jumate de ora mai tarziu i-am gasit pe amandoi dormind pe canapea ... imi pare tare rau ca nu i-am pozat, asa erau de draguti , dar mi-a fost frica ca o trezeste blitzul pe Oana

Dia de Oana (29.11.2006)

si mie imi pica parul de cateva zile, peste tot in casa e numai par, cred ca bebei ne-au baut rezervele de vitamine. Eu am luat elevit prima luna si un pic, apoi m-am lasat ca tot uitam. Cred ca reincep.

Dianocica si eu i-au exluton, am intrebat dr daca trebuie neaparat sa-l i-au la aceeasi ora si a zimbit, cred ca stia el de ce.A spus ca ar fi indicat in interval de cateva ore. de injectie am auzit sau am citit mai demult dar se vede ca nu m-a interesat ca nu mai stiu.

Tema1:Cu cremuta de corp si o spal cu apa si sapunel
2.Nu m-am muls niciodata, asa ca nu stiu cum o sa pastrez cand o voi face.astept fetele sa povesteasca, ca sa invat si eu.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput