Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Angi_m: multumesc pt pozele puse pe site.

Felicitari sarbatoritilor zilei de azi si la cat mai multe aniversari!

Noi am fost ieri la vaccin si desi a primit un supozitor de paracetamol inainte de vaccin, pe seara Alin a facut febra 38.6.
Azi toata ziua a continuat cu febra si acum seara avea 38.3.
I-am mai pus si in seara asta un supozitor. E marait si nu mananca ca de obicei. Cat mai dureaza oare febra??

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

cica vreo 2 zile. sanatate puiului!

chris + alexandra
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Inca 2 zile mai dureaza??? Sper sa scap mai repede...as bine era inainte de vaccin...

poze

varsta lui Alin

www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br / " target="_blank"> greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vad ca ati tot vb de ser.eu am incercat la mine pe fata, usor tamponat cu o compresa umeda, nu uda, si chioar a fost ok. si lui ii place, adica nu p[rotesteaza...plus ca de aseara imi iesise ceva la ochi. si am facut spalaturi cu ser de al lui iar acum sunt super, nu a mai inaintat deloc, chiar s a mai retras un pic si zic ca nu ajung la antibiotic... sper..

oanacat bun venit in in listutza te trece oricare din fetele mai pricepute. tu lasa datele si eventual mai bati un obraz peste cateva zile... vazut poze pare f maricica...
auras cate picaturi ti a zis dr? ca e in functie de cum se dezvolta el, nu conteaza cate kg ci cum se inchide cutia craniana si altele...
anateo of, nici nu vreau sa ma gandesc...hai sa ne tii la curent. si uite cate un pt fiecare manutza
veronici i credeti-ma ca la inceput scoate muuuult,aduni si bagi la loc,pana termina o lingurita de mancarica iti creste par alb

bai, nu mai vb de liniutze roz.....ca eu sunt panicoasa rau...si nu mai vreau...dar daca se intampla ...n o sa pot niciodata sa zic nu, mai ales acum ca stiu ce minune iese... cred ca l am bagat in sperieti si pe alex ca mereu ii zic vezi , fi atent......si el zice: da' ce s astia, ma, inotatori de performanta?fac sporturi extreme? pai cum sa ajunga de colo colo? ... adica impreuna...despre asta vorbeam, ca nu s a inteles nimic...

si cu mancarea va rog s o lasati mai moale, daaa? cat a fost mama plecata si am mancat numai sticsuri biscuiti si paine cu cascaval la microude am fost boier. cum a venit mama si a inceput sa faca mancare(de regim, bune, asa cum imi plac mie, fara prajeli si alte scarbosenii...) sunt . si n ar fi groznic dar s au anuntat -7grade in noaptea asta...
ruxandra mi au placut de la sfarsitul capitolului...
morvelio febra ar trebui sa dispara in 24h, parca 48h la cel de stat. oricum ar trebui sa cedeze la paracetamol. poate suni dr sau/si incerci sup cu eferalgan sau siropel calpol. mie mi a zis dr ca unii copii reactioneaza mai bine la una, unii la alta. noi, dupa 6 sup cu paracetamol de la care ne trecea juma de ora si ne lua iar, am bagat eferalgan si a trecut definitiv.
angi mersi,trimit mail

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Sint tare batuta in cap ; eu am omis ca ati mai scris inca vreo 5 pagini si la celalalt capitol...
Ingeras, am admirat de dimineatza slide-ul tau.. SUPER!! O poveste foarte emotionanta....Si Maya este o frumoasa..
Monique, nu pot sa ma plang ca ma plictisesc.. dar dupa ce incep jobul gata cu programul de voie.. profit si eu cat mai pot
Danutz, nu ti-ai dori sa aud "cum ma produc".. chiar nu am talente de astea.. dar cred ca Luca are ceva ureche muzicala.. se uita stramb la mine cand incerc sa-i cant ceva...
Desiree, tare scump e Octavian...
deeA, nu ma supar, n-as putea sa ma supar pe tine.. dar Luca e tare cuminte de cateva zile.. sper sa o tina tot asa.. acum e in faza in care imi zambeste seara..
Lavinia, sanatate multa puiului tau...
Deja mi se inchid ochii de somn.. pupici la restul fetelor..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput

am mai pus si noi cateva poze noi. putine dar bune...
si sa va mai zic de d. a descoperit ca poate sa te faca sa faci exact ce vrea el.asa ca tipaaam... cum nu i convine ceva...nu mai maraie, nu mai scartaie...tipa direct...si are un tignal... asa drag imi e de el... vede tot, se uita dupa orice prin casa...mor de drag...
dau si eu o tura pe la mamici de nov dec 07...of, ce vremuri...stiti ca mai demult ne intrebam daca o sa ne fie dor de burtici? ei, de vreo 2 zile...numai la asta ma gandesc... sper sa nu fie semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai ca am mai intrat un pic... David mananca la fiecare masa 140 ml Nu radeti ca ne bucuram, pentru noi e foarte bine!!! Acum doarme ca un ingeras....
Dianocica, vazut pozele cu Dmic, f.f f dragutz si are ochii tot albastri!!! Si David al meu ii are tot asa, ca la nastere, albastri, gri petrol, nu stiu cum sa-ti explic. Ce bine ar fi sa ramana asa... Si am mai constatat ceva din pozele tale, ai un tare mic in blugii aia, ce slabaaaa esti!!! Si Dmic seamana cu amandoi, pentru ca mami cu tati seamana intre ei. cam astea sunt concluziile. Multumita, ce zici? Noapte buna!

poze David Mihai

David are trei luni
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza
Donia, tu parca ziceai ca si Cristi al tau are limba alba si nu tratezi...ce ti-au spus doctorii de acolo referitor la asta? Pana la urma ai dat cu ceva sau ba? I-a trecut lui Cristi?...astept raspuns in cazul in care supravietuiesti dupa ce "operezi" pampersul...

Si eu m-am ales cu infecite cu E coli (Lavinia, tu tratezi?) si medicul mi-a dat tratament cu Augmentin, spunandu-mi ca e safe in alaptare...asta scrie si pe prospect, DAR eu va consult si pe voi...Ce ziceti? Ati luat careva Augmentin in alaptare si a fost totul ok????????...

Am supravietuit. Cu greu
asiza, medicul a spus ca la Cristi nu e ciuperca, asa ca nu tratam cu nimic.
Limbuta lui e cand alba, cand curata, nu are depozitele clare de candida.
Augmentinul e safe in alaptare, e safe si administrat bebelusilor asa mici. Ia-l linistita si sper sa iti treaca infectia.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Ufffff , gata am pus la culcare toti baietii, insa Cristi mai are pana adoarme, sta cuminte acolo in patut sper sa nu mai dureze mult.

LA MULTI ANI!
Mark Andrei de Alexandra,
Ioana de Acs,
Daniel de Dbunny .

Mormelvio incearca cu 2,5 ml Calpol, la noi a dat rezultate si Cristi a facut febra dupa vaccinul de la stat, n-a mers cu supozitoare cu eferlagan, dar cu Calpol intr-o jumatate de ora i-a trecut si nici n-a mai facut dupa.

Desiree pupici lui bebe Octavian.

Yagmur ce mai face Luca ? Multi pupici de la noi.

Dianarus ce face Marc? Mai intra si tu si spune-ne cum se simte bebele tau... A trecut la portie normala sau tot cu limita mancati?

Cleomoni pentru bebelina ta de la Cristi al meu....tare draguta este ... Poate vrei sa ne incuscrim

Ne scuzati dar nu mai stiu avem concurenta mare...mai sunt abonati baietei la Maria ?

Da Doamne sa fim primii

Gata a adormit si Cristi...

Pupici, fug si eu la culcare .

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

mihaela p of, ce greu tre sa fie... incearca sa i bagi toata portiunea colorata in guritza, si cred ca cel mai usor e daca o alaptezi stand intinse in pat amandoua. hai intra si spune ne pas cu pas si poate te mai ajutam, ca suntem atatea mamici care alaptam

dolores numai tu mamica panicoasa puteai sa pui intrebarea cu omuletzul....

bambo si d ar da din picioare toata ziua dar nu il las f mult ca dupa masa mai scoate cater un strop de laptic de la atata agitatie...si dupa il apuca sughitul...dar azi dimineata la 6 ce facea? ridica genunchii la piept, dupa picioarele suuus si dupa le dadea drumul cu putere.si toate astea in liniste...daca nu trosnea patutzul lui nici nu l auzeam...deci exercitii face, si la picioare, nu doar pt brand

propun tema: cum va ...protejati...? a facut cineva injectia aia minune?

roxanica esti o simpatica...

mortale pozele cu luca si denis. bravo fetel, frumosi copii ati facut!

ramsan tot rupt din soare a ramas rares e ffff dulce...si cu un gat luung...

dandusa m am mai uitat la poze cu crinutza. mai dulcica e! si are un perisor asa luuung.

ingerasa eu nu am inca cm. si sper ca nici nu ma loveste bucuria mult timp de acum incolo. ca asa bine e...am si uitat...

miraco frate!!! ca altfel nu pot sa zic...de la o luna jumate!!! asta chiar ca le bate pe toate... tare de tot...

buuun. terminat de restantele, raspuns pe unde se putea, adormit tot familionul, inclusiv alex care de obicei mai sta min 2h dupa mine...ce mai, mi am facut temele...acum sa ved daca ma premiaza si d cu un somn bun in noaptea asta. pup fetele toate si fug si eu la somn. tineti pumnii sa mearga netul si maine ca altfel...nici nu vreau sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, ce injectie minune?
eu ol anticonceptionale exluton, sunt bune pt mamemel care alapteaza... dar nu stiu de ce mi-a precizat dr. sa le iau exact la aceeasi ora ... eu nu reusesc!] de abia tin minte sa le iau
fetele care mai iau exluton, si voua asa v-a zis: neaparat la aceeasi ora?
in alta ordine de idei cand termin cu alaptatul (dc mai pot sa-i zic asa, de vreme ce mai am lapte doar pt o masa si nici aia intreaga -80 ml dimineata) o sa vreau sterilet ... da' din ala supermeserias care elibereaza ceva hormoni, nu mai stiu cum se numeste, costa vreo 4 mil ... cica e beton, protejeaza si de cancerul de col, san, etc....
dianocica tu intrebi de protectie pt ? parca ziceai ca nu esti interesata

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput